Annem hamileymi.. oktaym.. bakn ne olur

ablalar yaa inan çok mutlu ettiniz beni yazdıklarınız sayesinde kendime geldim kaydirigubbakcemile2
kardeşim olcak yaa
anne gbi olcam inanamıyorum kaydirigubbakcemile3u

Ay ne kadar süper annem beni doğurduğunda 31 ndeymiş ve çok utanmış bu yaşta çocuk mu yapılır diye hani köyde 20li yaşlarda çocuk doğurma işi biter ya o yüzden ama gelinde şimdi sorun 3 kızız biz iyi ki doğurmuşum seni der yoksa küçük ablanda evlendikten sonra kafayı yerdim ben sen bana destek oldun der ki düşün sen daha 20 yaşındasın kardeşin büyüyüp evlenene kadar annen hiç yalnız kalmayacak torunlarda yetişecek o zamana kadar eğer bir manisi yoksa doğursun bence anneciğin.

gercekten cok sevindim.annen sakin aldirmasin canim o bebek allahin annene bir lütfu tövbe hasa allah karsi gelmek demek aldirmak saglik sorunu yoksa sakin aldirmasin.bak sende 20 yasindaymissin annen hic zorlanmaz yardimci olursun sende.hem 40 yas gec degil cocuk dogurmak icin benim cok tanidigim var 40 yasindan sonra dogum yapan.allah tamamina erdirsin.annene söyle sakin aglamasin allahin bir bildigi vardir rabbim hic bir seyi sebebsiz yaratmaz.her sey gönlümüzce olsun.

ablalar ben 20 yaşındayım. annemde 40 yaşında
bugün hamile olduğunu öğrenmiş. ağlıyo nasıl olur bu yaştan sonra aldırayım diyo
sonrada ona nasıl kıycam diyo bida ağlıyo. nasıl olur. anneme ne diyeyim. bana yardım edin nolur. yoksa yanına oturup ben de ağlıycam:a015::nazar:

ne güzel yaa benim hiç kardeşim yok keşke benim de olsa :sm_confused: benim halam da 41 inde dogurdu şimdi evin gözbebegi oldu oglu...ama bu arada da senin pabuç felan da dama yanii yerimseniben

ayy ne cici abla olucaksın.:ecrin_bebek:.
Anneni anlıyorum ya kadın cağız ne yapsın utanır eş den dosttan eee çocukların arasnda çok yaş farkı var ama ne tatlı olur eğerki dünyaya gelirse bıcır bıcır aranızda bence annene moral destek ol canım eğer istiyorsa bende bakarım yanındayım yerimsenibenfalan hayırlısı olsun sağlıcakla doğsuna.s.

belli bir yaştan sonra gençliğin enerjisi kalmasa da, can candır.Aldırmasın derim ben.Hem sen de yardımcı olursun, antreman olur:KK66: mesela ben tek çocuğum, kuzenlerim filan benden hep uzakta yaşıyorlardı.Çocukla olan tecrübem bildiğin sıfır.Bundan sonra da görüp göreceğim çocuk kendiminki olur.

ne güzel olur..
dinginleşmişken bir bebek tm hayatınıza renk katacaktır..
eğer maddi manevi bir soununuz yoksa bencede aldırmasın.
ama bunun kararını verecek olan da annen..

benimde annem 40 yaşında doğum yaptı, iyikide yapmış, şimdi kardeşim 16 yaşında ,anneme çok destek oluyor. sevinmen lazım

Annem beni 43 yaşında doğurmuş. Menopoza girdim sanmış. sonra anladığında da aldıramamış. Çevresindekiler sakat olur falan demişler. Nasıl aldırayım hacca gidip gelmiştim daha çok günaha giremedim diyor. İyikide doğurdum sen benim elim ayağımsın diyor.

Annene destek ol. O senin hem kardeşin hem çocuğun gibi olucak. Çok düşkün olucaksın kardeşine.

cok guzl bışey annem 36 yaşında hamıle kaldı ama ogrendıgınde 3 aylık olmuştu benım cok zoruma gıttı kustum falan işte cocukluk ama sımdı 15 yasında bı olumuz var ve annemın hem kızı hem oğlu hem arkadası sırdası ııkı dogurmuşum der su an en buyuk yardımcısı annemede hıc kıyamas .annem annelıgı bunda daha ıı anladım sızde cok genctım toydum ımkanlara kayınvalıde vs sorunlar avrdı sımdı herseyı gonlumce yaptım yasadım der hemde hıc zorlanmadı.gercekten guzel bışey.hayırlı olsun

ay ne güzel :asigim:
evinizin neşesi olacak o küçük sıpa..23 yaşındayım keşke benim de annem hamiş olsa da bebiş baksak :asigim:
tebrik ederim annenizi de sizi de inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirir a.s.

Bence de eğer sağlık sorunu, maddi sorun filan yoksa aldırmasın. Çok güzel bir haber bu. Doğum kadını yeniler, gençleşecek anneniz. Yalnız iyi takip edilsin gebeliği, ileri yaş geeliğinde ne yapılması gerekiyorsa yapılsın. Siz de sağlıkla kavuşun miniğinize. Çok sevindim. Söyleyin ağlamasın sakın, ağlayacak, utanacak hiçbirşey yok bunda.

çok güzel bir haber bence,ne aldırması daha neler Allah analı babalı büyütsün kalabalık aileleri çok severim ben de keşke anneme zamanında daha çok çocuk yap deseydim diyorum...

sakın aldırmasın bak doğursun seni iyiki doğurmuşum yavrum diye sevecek
hem nasıl kıyılır o yavruya oda bir can

ay ne güzel işte sizde bu durumun güzelliğini yaşayın kazandibi geliyor....:dance:

Süper yaa :lepi: Keşke senin yerinde ben olsaydım, kardeşim olsaydı keşke :gitme:

sakın aldırmasın ben küçükken annem mecburiyetten aldırmıstı bir tane sonra gercekten işleri güçleri hep ters gitti ugursulkuk oldu resmen olsun bosver ben 21 yasındaym 2. bebeğime gebeym suan da

annen bence genç kadın benim kuzenim kendi isteğiyle 35 yasında dogurdu annen seni çok genc yasta dogurdugu için yasını geçmiş sanıyor aldırmasın bence dogursun ne güzel evinizin nesesi olur opuyorumnanaktan

X