:) inşallah zamanla herşey rayına girer. Annene biraz daha beklemek istediğini işini eline almak istediğini, ayaklarının yere sağlam basmasını istediğini söylersen oda tav olur bence :) hayatta bol şans ♡
Anne değilim ama şu hayatta günlüğünü okuyacağım tek insan evladım olurdu. Çok merak ederdim içinde ne yaşıyor acaba başına kötü bir iş mi geldi diye. Okuduğumu söylemezdim tabii. Annem benim günlüğümü okusa belki beni daha iyi anlardı bazı konularda. Ama okumasın tabii ki.
Bence bir süre bu konuyu açmayın. Zaman gerekli. Okuduğu için siz kızmakta haklısınız yalan söylediğiniz için de anneniz.
özrünü de dilemişsin, bence artık suçlu hissetme.
iyi tarafından bak, artık belki yalan söylemeden gidebilirsin sevgilinin yanına :)
annen babana söyleyecek diye hemen evlenmek ya da ayrılmak zorunda değilsin tabiki de.
baban da öğrenirse öğrensin annenden, daha zamanı var, biraz daha birbirimizi tanımak istiyoruz. iş güç sahibi olunca tanışırsınız dersin.
O zaman annen sadece gözünü korkutuyor canım bir daha saklamaman için. Söylemez korkma ama gönlünü al konuş bence. Tabii ne olursa olsun günlüğünü karıştırması da hoş değil. Merak ettiğin bir şey varsa günlüğümü karıştırmak yerine bana sorabilirsin derdim ben olsam.Babam anlayışsız kesinlikle. Erkek arkadaşım olduğunu duysa bı kızar başta sonra çok kızmaz belki ama ben şimdi babama söyleyip işi resmiyete bindirmek istemiyorum ya da sonra Allah korusun ayrıldık babama ayrıldık demek istemiyorum
Aman yinede yalan söyleme, bir yalan daha farkederse iyice güvenini zedelersin bu seferAnnem sinirle demiş babama anlatmayacakmis. İçim rahatladı baya. Ama yine de anneme bı sure konuşmayacağım ayrıldık gibi dedim. Huzursuz olmasın her dışarı çıktığımda onunla sanmasin diye. Çok teşekkür ederim
O zaman annen sadece gözünü korkutuyor canım bir daha saklamaman için. Söylemez korkma ama gönlünü al konuş bence. Tabii ne olursa olsun günlüğünü karıştırması da hoş değil. Merak ettiğin bir şey varsa günlüğümü karıştırmak yerine bana sorabilirsin derdim ben olsam.
Şunu dediniz ve etrafta bı anda konfetiler patladı
Aman yinede yalan söyleme, bir yalan daha farkederse iyice güvenini zedelersin bu sefer
Bunun tacizden farkı yok. Ayıp olmasından etik olmamasından geçtim. Başka bir insanın ruhunu okuyosunuz bı yerde.
Ne güldüm yoruma yahu Allah iyiliğinizi versin
Ay ama vallahi öyle. Sitede o kadar çok. Ar mı yangına körükle gidip daha da üzmeye çalışan. Ben zaten hatamin farkındayım. Onu desen ne demesen ne :)
Var öylesi bu sitede gereksiz saçma sapan muhalefet olan. Annen yanlış yapmıs sen bir bireysin günlük senin özelin. Özellikle Türkiye'de ebeveynlerin evlatlarına malı gibi davranması en sinir oldugum olaylardan biridir.
Sen demekki baskı altındasın ki söylememissin annene. Ben söylerdim mesela çünkü annem bu konularda asla baskı kurmaz böylece benim de yalan söylememe gerek kalmaz. O bakımdan annene bunu uygun dille de. Özel esyalarına dokunmasın. Neticede yanlıs bir sey yapmadın.
Etikligi falan bi yana insani duygu merak ve bunu yapmayacak insan da bu elin parmağını geçmez bu gerçek
Var öylesi bu sitede gereksiz saçma sapan muhalefet olan. Annen yanlış yapmıs sen bir bireysin günlük senin özelin. Özellikle Türkiye'de ebeveynlerin evlatlarına malı gibi davranması en sinir oldugum olaylardan biridir.
Sen demekki baskı altındasın ki söylememissin annene. Ben söylerdim mesela çünkü annem bu konularda asla baskı kurmaz böylece benim de yalan söylememe gerek kalmaz. O bakımdan annene bunu uygun dille de. Özel esyalarına dokunmasın. Neticede yanlıs bir sey yapmadın.
Hadi canım... Türkiye'de ''anne ben erkek arkadaşımla aparta gidicem.'' diyecek cesarette kişiler var mı gerçekten?
Ben de her şeyimi anlatırdım anneme gizlim saklım olmazdı ama eğer böyle bir şey yapacak olsaydım kesinlikle bunu söyleyemezdim öh yani. Sadece sarılıp film izliycez anne diycem o da inanacak ha?
Hani konu sahibi aparta gittiğini gizlemiş ya sen de ben söylerdim deyince aparta gideceğini söyleyebilirsin sandım.Kız yok apart değil. Erkek arkadasımla bulusacagım dediğimde bir sey demezdi diyorum. Apartı ben de söylemem. Kötü niyetim olmasa bile saygımdan söylemem.
Valla nasıl desinler.Az önce haberlerde izledim yolda feci dayak yemiş bir kız yoldan geçen sürücü ambulans çağırıyor erkek arkadaşı dövmus bırakmış. Bu zamanda neler neler izliyoruz namus konusu neyse ölüm korkusu ile bir yere gönderemez oldu insanlar.bence bunlar özgür iradenle yaptığın şeyler.
doğru söylesen hadi git kızım diyecek olsalar zaten yalanla yapmazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?