Annem günlüğümü okumuş

temiz iyi niyetli birisin. bu olayda bile anneni haksiz gorecegine kendini suclamissin. annen de senden ozur dileyecegine bi de hem suclu hem guclu. sen utanilck bisi yapmadin. birine bi kotuluk yapmadn. kendini suclamaktn vazgec. annen istedi diye degil siz sevgilinle istediniz diye ciddiyete dokulsun dokulecekse.

tabiki seninkide yanlis ama burda buyuk ya lis annenin gunlugunu okumasi kendi cocugu olsa bile bi kisinin gunlugunu izinsiz okumamasi gerekirdi

Akıllı bi kıza benziyosun, annenin yaptığı yanlış tacize uğramış gibi hissediyorum demekte haklısın. Ama böyle bişeyi öğrenmiş olsam ben de kızım için endişelenirdim.

Tatlım konfetiler annenin yüreğinde patlamış, burda patlasa ne olur?
Ben olsam bende çok kırılırdım, o sana güvenmiş hertürlü ama sen bile isteye annenin güvenine ihanet etmişsin, bırak şu anneni suçlayanları , bir anne olarak seni koruma içgüdüsüyle yapmiştır , belki hatalı bi bakıma ama o anneye o yapılırmıydı? Evlilik korkusundan ayrılıyorsun fakat Burda'da suçlu annen ...

Annen bu olaydan korkmuş tatlım. Ve gerçekten gizlediğin için üzülmüş içinde de korkular oluşmuştur. Babanla paylaşmak istemesi üstündeki yükü hafifletmektir. Biraz da babası ilgilensin diye düşünüyor olabilir. Ya da senin gözünü korkutuyordur. Baban bu konularda anlayışsız bir insan mı? Yani babanı karşına alıp ''baba görüştüğüm biri var ama şimdilik tanıma sürecindeyiz ciddiyete dökmeye gerek yok.'' diyemez misin? Benim annem de babamdan hiç gizlemezdi babam da bilirdi herşeyimi rahattım o açıdan. Korkma ya baban bu konularda anlayışlı değilse anneni karşına al konuş samimiyetle özür dile. ''Her insan hata yapar bir daha tekrarlamayacağım'' diye damardan girersen anneni yumuşatırsın bence.

Babam anlayışsız kesinlikle. Erkek arkadaşım olduğunu duysa bı kızar başta sonra çok kızmaz belki ama ben şimdi babama söyleyip işi resmiyete bindirmek istemiyorum ya da sonra Allah korusun ayrıldık babama ayrıldık demek istemiyorum

Evlilik korkusu değil aslında tam olarak annemin zoruyla hazır olmadığım şeyler yapmak istemiyorum. Annemin güvenini baya kırdım o da benim. Dahasina yapacak bı şey yok şimdi dışarı çıktıkça onunla bulusacagimi sanacak ayrılmadim desem

Yok zaten hiç ezilip buzulmedim gözünün içine bakarak konuştum hep. Yaptığım şeyin ardında durdum ki kötü bı şey yapmadım.

annene neymiş ya 22 yaşında kazık kadar kızının (afedersin) özelini okuyor?
ona ne yani?
yaptığı bence çok ayıp
bari okuduğunu belli etmeseymiş.
lise öğrencisi falan olsan da okumamalı ama hadi takip etmek için okudu diyelim
üni mezunu kocaman kadının - ki ben o yaşta evliydim mesela- özelini nasıl karıştırmış anlamadım.

Kizim benden bir sey sakliyorsa bu benim sucumdur derim. Gunluk de ozeldir. Okumasini isteseydin zaten gunluge yazmazdin.

Hayır kendime güvenmemek ya da sevgiyle ilgisi yok. Daha evlilik için çok erken kaldı ki daha yeni mezun oldum (umarım olurum) eğitime, ise odaklanmak istiyorum. Kafamda sadece bunlar olsun bı yandan da harıl harıl çeyizle uğraşmak istemiyorum. Hem 22 yaşında verdiği bı çocukluk var şimdi bile salak saçma şeylerden tartışıyoruz evlenince böyle olsun istemiyorum. Kendimizi tartalim bı, ayağımız yere sağlam bassin evleniriz. Acelesi mı var sanki :) hem annemin zoruyla olmasın sevgilimle biz karar vermiş olalım buna :)

Ben de kızıyorum bu sebepten ama yaptığım şeyi hafifletmiyor başka bı erkekler aynı çatı altında kalmam, başka şehire izinsiz gitmem, okula diye çıkıp gitmem vs bunlar daha büyük şeyler. Ama açıkçası sadece kırdım, yalan söyledim diye üzgünüm.

Ay sanki kendiniz bulsaniz okumayacaktiniz ,valla ben anlamam ortada bırakmayın bulursam okurum ,herkes okur bakar kurcalar vs ... Ben aslaaa yapmam ayıp saygısız diyenler yav he he canim

bence bunlar özgür iradenle yaptığın şeyler.
doğru söylesen hadi git kızım diyecek olsalar zaten yalanla yapmazdın

Ay sanki kendiniz bulsaniz okumayacaktiniz ,valla ben anlamam ortada bırakmayın bulursam okurum ,herkes okur bakar kurcalar vs ... Ben aslaaa yapmam ayıp saygısız diyenler yav he he canim

Bunun tacizden farkı yok. Ayıp olmasından etik olmamasından geçtim. Başka bir insanın ruhunu okuyosunuz bı yerde.

bence bunlar özgür iradenle yaptığın şeyler.
doğru söylesen hadi git kızım diyecek olsalar zaten yalanla yapmazdın

Yani sonuçta ardında duramayacagim şeyler yapmadım. Acikladim da konu kapandı gibi annemle aramizda

:) inşallah zamanla herşey rayına girer. Annene biraz daha beklemek istediğini işini eline almak istediğini, ayaklarının yere sağlam basmasını istediğini söylersen oda tav olur bence :) hayatta bol şans ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…