Annem günlüğümü okumuş

Annenin gunlugunu okumasi cok yanlis ama verdigi tepki de hakli , uzulme gececek bunlar..ama evlenmek icin sakin acele etme , cok akli vasinda gözükuyorsun boyle devam et

Annemin yaptığı da yanlış kesinlikle kendimi gerçekten tacize uğramış gibi hissediyorum anlatamadigim şeyleri yaziyodum hep ama güven kırmak daha büyük bir ayıp bence
Çocuğum olmadan önce annem günlüğümü okusa kesin kızardimm. Ama bende anne olunca ne biliyim bu zamanda çocuğu takip etmek çok zor. Bakarım, takip ederim gibi ya. Bak sana ne kadar guveniyordu. O güveni verdin. Ama demek ki ne kadar guvenirsen güven insanoğlu hata yapmaya mehilli. Hele ki şu zamanda. Sıkma canını. Annem anlayışlı birine benziyor seninle de arkadaş gibi. Düzeltirsiniz.

Yok yok zaten dün akşam kendimden çok emin konuştum yüzümü hiç öne egmedim gözünün içine bakarak konuştum hep. Yanlış bı şey yapmadığını tek yaptığım yanlışın birlikte kalmak ve yalan söylemek olduğunu acikladim düzgünce

İnşallah duzeltiriz. Okudu diye çok kızıyorum ama güvenini kırdım üzdüm diye de içim içimi yiyor

Annenin gunlugunu okumasi cok yanlis ama verdigi tepki de hakli , uzulme gececek bunlar..ama evlenmek icin sakin acele etme , cok akli vasinda gözükuyorsun boyle devam et

Etrafımda 20 yaşında evlenip hiçbir güvencesi olmayan o kadar çok insan var ki erken evlenmeyi içimde pişmanlıkla özdeşleştirdim. Yok yok kesinlikle etmem. Teşekkür ederim

Sanırım fazla duygusallasmisim o gün her şeyi saklamisim otobüs biletine kadar :)
Ay yok gerçekten daha söylemem yalan filan

Sizce sevgilimden ayrilsam uzun bı sure evden cikmasam güveni gelir mi geri?
Bana ayrıl demedi aksine ben o çocuğa da guvemiyodum efendi birine benziyordu vs dedi
Bana göre senin hatan zaten iletişiminiz iyiysen saklamanız. Annenizde Emin'im öyle düşünüyordur.
Yani ben öyle düşünürdüm, herşeyi konuşabiliyorken neden sakladı derdim.
Ama oda anne kendine engel olamamıştır, ki pişmandırda bence okuduğuna.

Ama ayrılıp eve kapanarak değil herşeyinizi daha net konuşarak halledebilirsiniz. İki kızım var şahsen ben bu durumda kendimde ki hataları gidermekle başlarım neden herşeyi söyledi bunu söylemedi diye ve kızımında herşeyi silerek değil tamir yoluna giderek halletmesini isterdim.

Ama kalmama izin vermezdi ki söylesem de. Yine belki benden duysa daha iyiydi. Haklisiniz ayrılmak saçma olacak. Bı sure görüşmem erkek arkadaşımla anneme de dedim zaten anne aklında kalan takılan bı şey varsa söyle diye olsa akşam derdi muhakkak :)

Annemin yaptığı da yanlış kesinlikle kendimi gerçekten tacize uğramış gibi hissediyorum anlatamadigim şeyleri yaziyodum hep ama güven kırmak daha büyük bir ayıp bence
Ya burada güven kaybı yaşayan sadece annenşz değil sizde güven kaybı yaşıyorsunuz
Sizdeki vicdan yapma durumu bu eyleminin aldığınız eğitime ters düştüğüne inandığın içindir
Benim bakış açıma göre annen senden daha hatalı

Aaa evet haklısınız şu ana kadar ogretilene ters geldiği için kendimi daha suçlu hissediyorum çok doğru

Dünyanın binbir türlü hali var. Kaç yıldır tanıdığın insan zarar verebiliyor o sadece sizi koruma iç güdüsüyle söylenmiştir.
Ama gençsiniz sonuçta ve biliyor ilişkinizi. Tahmin ediyordur tabi bazı şeyleri ama pişman olacağın birşey yapmandanda korkmuştur o. Yine sizi düşündüğünden yani.

Kendimi senin yerine koyuyorum annem böyle bişey okusa fiiuuuuuu tahmin bile edemiyorum

O yüzden diyorum gayet sağlıklı iletişimle ilk konuşmayı yapmışsınız. Ve böyle güzel bi şekildede halledebilirsiniz eminim:)

Evet haklısınız benim için endiselenmis zaten. Ya bı şey yapsaydı vs dedi bende anne iki üç aylık tanıdığım birisi mi seninle bile tanıştı annesiyle tanıştın öyle birisi olsa bunları yapar mıydı vs dedim.
İnşallah dediğiniz gibi olur :)

Konuyla alakasız ama siz ayrılmamış mıydınz
Barıştınız mı

Annende kendince haklı, devir kötü, ama okumasa iyiymiş, benimde kızlarımla büyüdüklerinde böyle güzel iletişimimiz olur inşallah, çok da aklı başında bir genç kız yetiştirmiş helal olsun :) , merak etmeyin birkaç güne aranızı düzeltirsiniz inşallah

Annenin günlüğü okuması yanlış diyenler ortada kızlarına ait bir günlük bulduğunda ayy kızımın özelidir ayıp deyip okumayacaksa saygım onlara sonsuz. Ama ben okurum:) çünkü insanım insan merak eder yani. Hatta ortalıkta telefonunu bıraksın onada bakarım. Çünkü o benim çocuğum boybuz kulağı geçer. Ben ne yaptıysam o on katını yapacak. Onu korumak için bilmem lazım.

Konuya gelince annen birazcık kızmadan kızmaktan beter etme bağırmadan bağırmktn beter etme taktiğini uygulayıp senin utanmanı sağlamış. Böylece bir daha ona yalan söylememeni sağlayacak çünkü kızsa bağırsa bu sende öfke uyandıracak ve bir sonraki eyleminde o öfkeden cesaretle yeniden yalan söylebileceksin ama böyle olursa yaşadığın utanç ve vicdan azabıyla yalan söyleyemeyeceksin. Çok mantıklı ve düzgün bir annen var sanırım. Ona yalan söyleme. İzin al ve mantıklı açıkla izin verecek bir kadın o akıllı çünkü. Benden gizli yapacağına bileyim en azından bir terslik olursa yardım edebileyim diyecek biri. Tabi bence...

Bu replik Amerikan dizilerinde iyi gidiyor ya. Bizimkiler yemez bunlari.

Etrafımda 20 yaşında evlenip hiçbir güvencesi olmayan o kadar çok insan var ki erken evlenmeyi içimde pişmanlıkla özdeşleştirdim. Yok yok kesinlikle etmem. Teşekkür ederim
Ben uniden mezun oldugumda tek derdimiz iyi bir is bulmak kariyer yapmakti , cogumuz evlilikleri 30 lu yaslara yakin zamanlarda yada 30 dan sonra yaptik , hic pisman olup da keske erken evleneydim diyenini gormedim
Genc yasta evlilik yeni moda olmus , once isinizi gucunuzu oturtun , hayatinizi yasayin ondan sonra dogru insanla evlenin

Ayrilmistik evet sonra ben barışmak için yanına gittim tam aramız düzeldi ki bu olay oldu. :)

Çok teşekkür ederim aslında annemle çok sağlıklı değildir iletisimimiz ama güven konusunda çok iyiydik cidden :)

Öyle sahiden de kızmış bağırmış olsa korkuyla belki yine yalan söylerdim utanıp her şeyi anlattım. Artık saklamam annemden bir şeyleri :)

Vay bee...

Benim annem günlüğümu okuyacak sonra sakince sorup kirildim diyecek .

Ilk olarak gozlerinden çıkan ateşle günlüğümu yakar ve küllerini bana yutturur :)

Sizin yalan soylemeniz hata tabi ki ama anneniz de resmen ozelinizi taciz etmis. Yani 12 13 yasinda degilsiniz ki mudahale etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…