Annen okuduğu için utansın senin annene olan güvenin sarsılması lazım çünkü burda hatalı olan izinsiz birinin günlüğünü okumaktır bu evlat dahi olsa
Yalancının mumu yatsıya kadar diye boşuna dememişler.
Tatlım konfetiler annenin yüreğinde patlamış, burda patlasa ne olur?Şunu dediniz ve etrafta bı anda konfetiler patladı
Haklisiniz yaptığım şeyin ne kadar kırıcı ve üzücü olduğunu biliyorumTatlım konfetiler annenin yüreğinde patlamış, burda patlasa ne olur?
Annenin yerine kendimi koydum. Okuyabilirdim bende kızımın günlüğünü.
Babana söyleyeyim kısmı ilk kızgınlıkla söylenmiştir diye düşünüyorum.
Merak etme zamanla geçer. Anneler çabuk unutur ama bir daha gizli iş yapma bu sana ders olsun.Haklisiniz yaptığım şeyin ne kadar kırıcı ve üzücü olduğunu biliyorum
Hayat tarzınız değerleriniz aldığımız eğitimimiz bazen duygularımızın önüne geçemiyorBirlikte aynı yerde kaldigimizi öğrendikten sonra buna takılacağını sanmıyorum ki
hahahah bu çok iyiydi.Şunu dediniz ve etrafta bı anda konfetiler patladı
Hayat tarzınız değerleriniz aldığımız eğitimimiz bazen duygularımızın önüne geçemiyor
Ben genede annenizi hatalı buluyorum
Merak etme zamanla geçer. Anneler çabuk unutur ama bir daha gizli iş yapma bu sana ders olsun.
annen üste çıkacağına sen üste çık.
"sen benim günlüğümü izinsiz okuyacak kafada biri olduğun için bazı şeyleri gizliyorum" de
zaten hemen baskı kurmasından belli neden gizlediğin...
ama annenin umru olmaz sen kızsın çünkü namus falan önemli şeyler senin psikolojin önemsiz.
Yinede ikiniz de olayı gayet medenice konuşmuşsunuz. Annen hatalı ama sen daha büyük hatadasın ve farkındasın. Yine iletişimle halledilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?