annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

Nasıl ya? Biz 18imizde kocaya kaçmadık üniversite okudup kocamla bekledik öyle evlendik falan demişti.

Nasıl ya? Biz 18imizde kocaya kaçmadık üniversite okudup kocamla bekledik öyle evlendik falan demişti.
Valla eski konulara göre 3/4 sene eski eşinin ailesi maddi yönden somurmus.Simdi ki eşi ise arkadaşın peşinden 2 yıl koşmuş .Ama 25 yaşında ?

Matematik ağlıyorduuu

O değilde 2.evlilik olayı o konuyu be açmadım kuzenim açtı ya bağlanır ama 8 yıllık memur nasıl oluyo onu bilemedim 17 yaşında mı atanmış
Bence bu konuyu kuzen açmış olsun Orada ki paylaşımlar gayet insanı çünkü

Matematik ağlıyorduuu

O değilde 2.evlilik olayı o konuyu be açmadım kuzenim açtı ya bağlanır ama 8 yıllık memur nasıl oluyo onu bilemedim 17 yaşında mı atanmış
Lise mezunu olarak atandığını düşündüm ama kocaya kaçmadık üniversite okuduk demecini oturtamadım. Çalışırken okumuştur belki.

İlk çocuğunuza bakmış dilerim iyi bir bakıcı bulursunuz çocuklarımız herşeyimiz çünkü ama bakıcı sıkıntısı yaşarsınız da kv nizin ne büyük yardım yaptığını daha iyi anlarsınız belki kendinizde teklif edersiniz.
Benimde demek istediğim çalışılmak zorundaysa büyüklerin yardımı bu zamanda en büyük destek. Aklının evde kalmaması çok büyük bir nimet. Bunu bende anne olmadan önce böyle düşünmüyordum ama şuan kesinlikle böyle düşünüyorum sağlık sorunu yoksa büyükler yardımcı olmalı zaten max 2.5 3 sene gelip geçiyor Sonrası kreşe zaten.
Allah iyi insanlara denk getirsin sizide

Cocugunu bakiciya birakan biz anneler de insaniz. Bizim de aklimiz kaldi ama mecburduk. Kimseye guvenerek cocuk yapilmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…