Nasıl ya? Biz 18imizde kocaya kaçmadık üniversite okudup kocamla bekledik öyle evlendik falan demişti.Bi konusunda yazmış zaten ikinci evliliğiymiş. Kayınvalide istememiş tanıyana kadar. Buna rağmen kadının (görümcenin ikinci evliliği diye) arkasından aşağılar gibi konuşuyor. Yaşayan da bilmezse kim bilecek valla inanılmaz.
Valla eski konulara göre 3/4 sene eski eşinin ailesi maddi yönden somurmus.Simdi ki eşi ise arkadaşın peşinden 2 yıl koşmuş .Ama 25 yaşında ?Nasıl ya? Biz 18imizde kocaya kaçmadık üniversite okudup kocamla bekledik öyle evlendik falan demişti.
35 !!!Görümce çocuğuna bakılalı 17 sene olmuş ama nurcuk yapma gözünü seveyim. 17 sene önce kayınvaliden kaç yaşındaydı?
Baska uyelerin konusuna yaptiginiz su yorumu size care olarak sunuyorum o zaman
Yaş 25 değil o zaman diyeceğim ama eşim benden 9 yaş büyük 35 yaşında diyor.Valla eski konulara göre 3/4 sene eski eşinin ailesi maddi yönden somurmus.Simdi ki eşi ise arkadaşın peşinden 2 yıl koşmuş .Ama 25 yaşında ?
8 yıllık kamu calisani olmasına ne diyorsun?Yaş 25 değil o zaman diyeceğim ama eşim benden 9 yaş büyük 35 yaşında diyor.
8 yıllık kamu calisani olmasına ne diyorsun?
O kadar derine inemedim kiz,iftardan sonraya insallahEvi niye almış koştur koştur onu anlattı mı?
Kilosu da normalin iki kati cikarsa gel sen seyret eglenceyi
Bence bu konuyu kuzen açmış olsun Orada ki paylaşımlar gayet insanı çünküMatematik ağlıyorduuu
O değilde 2.evlilik olayı o konuyu be açmadım kuzenim açtı ya bağlanır ama 8 yıllık memur nasıl oluyo onu bilemedim 17 yaşında mı atanmış
Yapan öyle çok ki...O para helal oluyor yani? Parayla alınan heyet raporu sonrası kazanılan parayı çoluğuna çocuğuna yedirebiliyorsa insan..
Lise mezunu olarak atandığını düşündüm ama kocaya kaçmadık üniversite okuduk demecini oturtamadım. Çalışırken okumuştur belki.Matematik ağlıyorduuu
O değilde 2.evlilik olayı o konuyu be açmadım kuzenim açtı ya bağlanır ama 8 yıllık memur nasıl oluyo onu bilemedim 17 yaşında mı atanmış
Valka kiskaniyimudur nedir:)kadının hayatını istediği gibi yaşaması zoruna gitmiş epey..
sürekli bir aşağılama küçük görme çabası..
Baska uyelerin konusuna yaptiginiz su yorumu size care olarak sunuyorum o zaman
İlk çocuğunuza bakmış dilerim iyi bir bakıcı bulursunuz çocuklarımız herşeyimiz çünkü ama bakıcı sıkıntısı yaşarsınız da kv nizin ne büyük yardım yaptığını daha iyi anlarsınız belki kendinizde teklif edersiniz.Başıma geldiğinden biliyorum, kayınvalidem 5sene önce ilk çocuğuma baktı. Aradan 5 sene geçti kadın istekli görünmüyor diye hiç teklif dahi etmedim, bakıcı arıyorum. Olur da ben bakarım derse başım üstüne ama demezse diye de bakıcımı hazır edeceğim. Bir gün de vay bakmadı şöyle böyle demem.
Ve üstelik başka torunu da yok, sadece benimkiler.
Ama çocuğu kayınvalideme güvenip yapmadığım için gönül koymak da aklıma gelimiyor.
Ayrıca konu sahibi gibi maaşımın neredeyse tamamını ev kredisine veriyorum,17aydır da ücretsiz izindeyim
Bir kiytirik ben bile gorduysem dusun diger kidemli dedektifler naparIs kendi basina gelince baska oluyo demek:)) ya bari bunu yazmissin konu acma..burdaki dedektifleri hesap etmemis demekki:))
52 yaşında
benim işimden ayrılma lüksüm yok. devletteyim bi daha çok zor atanırım. ücretsiz izin desem ev kredisi var üzerime. hem kredi hem çocuk masrafları kocamın maaşı yetmez. kayınvalidem bakarım falan dedi ama 65 yaşında, ne kadar aktif olur bilmiyorum... annem 50 yaşında ama o da doğu görevindeki abimin çocuğuna bakıyor. abimle eşi aynı meslekte.
gelinimizin annesinden hiç bir hayr yok. maddi durumu çok iyi, istese hergun uçak bileti alır ama yanlarına gelmiyor gitmiyor. ki bu da benim canımı çok sıkıyor.
işe dönme zamanım yaklaştığında gelinin annesini aramam çok mu saçma olur... tamam bakmak zorunda değiller ama doğuda kimseye güvenemediler ve daha 3 aylık süt bebesi.
tam bdv lik konu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?