Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim,amin.İlk çocuğunuza bakmış dilerim iyi bir bakıcı bulursunuz çocuklarımız herşeyimiz çünkü ama bakıcı sıkıntısı yaşarsınız da kv nizin ne büyük yardım yaptığını daha iyi anlarsınız belki kendinizde teklif edersiniz.
Benimde demek istediğim çalışılmak zorundaysa büyüklerin yardımı bu zamanda en büyük destek. Aklının evde kalmaması çok büyük bir nimet. Bunu bende anne olmadan önce böyle düşünmüyordum ama şuan kesinlikle böyle düşünüyorum sağlık sorunu yoksa büyükler yardımcı olmalı zaten max 2.5 3 sene gelip geçiyor Sonrası kreşe zaten.
Allah iyi insanlara denk getirsin sizide
Tabiki bakamıyacak bir durum varsa zorlanmaz gönül konmaz. Benim kv m diyaliz kalp hastası ben ona nasıl gönül koyabilirim mesela.Teşekkür ederim,amin.
Ben kayınvalidemin yaptığı iyiliğin farkındayım, keşke bu çocuğuma da baksa diye dua ediyorum.
Ama bunun için zorlayamam onu, kendi isterse bakar.
Ben çok uygun saatlerde çalışıyorum, bakacağı haftada dört yarım gün. Yine de benim için bu fedakarlığı yap diyemem kendisine.
Aile büyüklerini böyle konularda zor durumda bırakmayı doğru bulmuyorum
Bi konusunda yazmış zaten ikinci evliliğiymiş. Kayınvalide istememiş tanıyana kadar. Buna rağmen kadının (görümcenin ikinci evliliği diye) arkasından aşağılar gibi konuşuyor. Yaşayan da bilmezse kim bilecek valla inanılmaz.
Konunun başından beri takip ediyorum 3-4 yorumda yaptım ama siz buraya neden konu açtınız kuzum? Her yoruma ‘carlıyorsun‘ senin tabirinle. Herkes birsürü çözüm önerisinde bulundu ama takılmışsın yok nişanlıyken şöyle dedi diye. Kv görümceye demediğinizi bırakmadınız, yetmedi hastaneye götürdüğünüzü başa kaktınız. Kızın olsa eşinde annesinin adını vermek istese o zaman görürüm ben seni. Gelişim anne karnında başlarmış, şimdiden çocuğun kimi sevmeyeceği kime düşman olacağı belli
Nasıl ya? Biz 18imizde kocaya kaçmadık üniversite okudup kocamla bekledik öyle evlendik falan demişti.
8 yıllık kamu calisani olmasına ne diyorsun?
Kilosu da normalin iki kati cikarsa gel sen seyret eglenceyi
Matematik ağlıyorduuu
O değilde 2.evlilik olayı o konuyu be açmadım kuzenim açtı ya bağlanır ama 8 yıllık memur nasıl oluyo onu bilemedim 17 yaşında mı atanmış
Okuyabilir tabi ki, ben de öyle tahmin etmiştim.evlenen üniversite okuyamiyor mu. ben evliyken okudum. tabi evlilik denirse
E kv 52 yasinda, gorumceyi 15inde dogurmus oluyorYaş 25 değil o zaman diyeceğim ama eşim benden 9 yaş büyük 35 yaşında diyor.
Ikinizde sevmiyonuz ama cocugunuza bakmadi diye icerliyonuz:) trajikomikesim de sevmiyo annesini. o da ayrım yaşamış hep
E kv 52 yasinda, gorumceyi 15inde dogurmus oluyor
Yuh diyorum
10 yasinda mi evlenmis napmis?
Ikinizde sevmiyonuz ama cocugunuza bakmadi diye icerliyonuz:) trajikomik
Yaw icinde kinlenmissin bacim sen.. buraya hepsini dokmussun iste..yere goge sigdiramaz halin buysa sigdirsan ne olacak:)) birde bu olayda kadin bisey dememis bile.. kocamda sevmiyo diyisun sende sevmiyosun yani? Sevmedigin bi insana cocuk emanet etmek ne kadar mantikli?ben yere göğe sigdiramiyordum yemin ederim. ta ki bu gunlere kadar. bu olaya kadar...
cok abartmisim gözümde