hayır birde söz veren annesi ama ona toz kondurmuyor.
kendi annesine güvenip hamile kalmış..
Bi konusunda yazmış zaten ikinci evliliğiymiş. Kayınvalide istememiş tanıyana kadar. Buna rağmen kadının (görümcenin ikinci evliliği diye) arkasından aşağılar gibi konuşuyor. Yaşayan da bilmezse kim bilecek valla inanılmaz.
Ayy gercekten ya,cok uzucu bir anne adayinin bu sekilde konusmasi. Doner dolasir gelir bir sekilde bu niyetlerNe guzel demisler kelam canlidir diye.. kendisi ikinci evliligini yapip ikinci cocugunu da 17 sene sonra dogurdugunda anlar buyuk buyuk yemenin aci aci cikisi oldugunu..
Bi konusunda yazmış zaten ikinci evliliğiymiş. Kayınvalide istememiş tanıyana kadar. Buna rağmen kadının (görümcenin ikinci evliliği diye) arkasından aşağılar gibi konuşuyor. Yaşayan da bilmezse kim bilecek valla inanılmaz.
E yani kv nin ilk çocuğa baktığı yaşla şimdiki yaşı durumu bir mi 20 sen ve nerdeyse arada
Kendisiyle gorumcesini kiyaslamak daha isine geliyor da ondan o..
O para helal oluyor yani? Parayla alınan heyet raporu sonrası kazanılan parayı çoluğuna çocuğuna yedirebiliyorsa insan..Hile hurda işte.Hastaneye para verip heyet alıyorlar , sahtecilik aslına bakarsanız.Hem maaş alıp hem çalışmamak için yapıyorlar bunu.Daha çok yazasım var da ban yemek istemem.
komik olanda o işte..
idrak meselesi zaar
kaldı ki kadın görümce doğurduğunda bakamam demiş .
konu sahibesi istiyor ki görümce mort olsun onun çocuğuna bakılıp.
kv falan hikaye.
görümce ile bütün hırsı..
O ne ki? Cocuk bakicisi icin devletten para alip, sigortasiz bir de kadinla anlasip sadece sigorta yapip da kalan parayi cebine atan tanidigim var. İhbar etsem ismimi veriyorlar edemiyorum. Onun ici rahat ede ede o parayi yiyorsa ben napayim? Bakici yardimini verirken de adam gibi adamlari secip versinler deyip geciyorumO para helal oluyor yani? Parayla alınan heyet raporu sonrası kazanılan parayı çoluğuna çocuğuna yedirebiliyorsa insan..
Başıma geldiğinden biliyorum, kayınvalidem 5sene önce ilk çocuğuma baktı. Aradan 5 sene geçti kadın istekli görünmüyor diye hiç teklif dahi etmedim, bakıcı arıyorum. Olur da ben bakarım derse başım üstüne ama demezse diye de bakıcımı hazır edeceğim. Bir gün de vay bakmadı şöyle böyle demem.Başına gelmeyen bilemez anası kv si yardım etmeyende ^anana mı güvenip doğurdun^ der bekarların boş konuşmasından hiç bahsetmiyorum bile.
Şimdiden kendinize tasa edinmeyin. Siz doğurup izniniz bitene kadar yiğeniniz 15 16 aylık olur. İlk doğum yaptığınızda anneniz yada kv birinden gelir zaten 15 20 gün kalsa kendinizi toparlarsınız.
Sonrada işe başladığınızda kv 1 sene bakar o ara yiğen 2 yaşını geçer kreşe verirler sonra anneniz gelir oda 1 sene baksa tamamdır.
Kv kızının ilk çocuğuna baktıysa sizinkinede bir süre bakmalı çocuklar arası ayrım olmamalı. Annenizde o dengeyi sağlamalı. İnsanın canından kıymetlisi bu çocuklar tanımadığına bırakıp gitmesi kolay değil o yüzden hak yememeliler. Ama bunları kv nize kocanız söylesin sizde annenize söylersiniz.
Sıkmayın canınızı allah bir yol çiziyor sağlık olsun yeterli
Gul gul.. bi yuzun yansa kaza gecirsen o zaman o nenemde sana guler belki.. bu kadar terbiyesiz nasil olabiliyosun?onca bakima ragmen nenem gibi dedim.
15 yıl calis kendine bakim yaptir ama hic bi fark olmasin. gulerim tabi.
Görümce çocuğuna bakılalı 17 sene olmuş ama nurcuk yapma gözünü seveyim. 17 sene önce kayınvaliden kaç yaşındaydı?bizim sulalede bakici yok valla. ilk ve tek olacağım sanırımyıllık iznimden feragat edip kvmi hastanelere götürmelerime yandim suan.
gorumce ev hanimiydi. neyse karşılaştırma yapmim görümce haklıydı demi
Olay tamamen bununla alakalı, yoksa çocuk değil mi, anası sağ babası sağ çok şükür , elbet bakılır büyütülür. Mesele hazımsızlıkCunku gorumce onun istedigi hayati yasiyor.. cocuguna bakiliyor, parasini kozmetiklere harciyor, anne-babasindan ev istiyor.. ev almak da hayali falan degil.. bakma konu sahibinin ailem arkamda demesine, annesi bile gelinin cocuguna oncelik vermis dusun iste..
ben yanlış bir şey daha görüyorum
eşinizin ailesi size bakmak veya maddi yardım yapmak zorunda değil ki. ev geçindiremeyeceksen evlenmeyeceksin arkadaş. yada karı koca çalışacaksınız. olmadı mı eşin 2 işte çalışacak.
biz çok zor durumdaydık bize bakmadılar diye küsmek de çok yanlış. koskoca insanlarsınız onların çatısından çoktan çıktınız.
Mit gibisin mübarekBaska uyelerin konusuna yaptiginiz su yorumu size care olarak sunuyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?