annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

Ooo desene tencere dibin kara durumu.. insan hic mi ders almaz ya pes..

Ne guzel demisler kelam canlidir diye.. kendisi ikinci evliligini yapip ikinci cocugunu da 17 sene sonra dogurdugunda anlar buyuk buyuk yemenin aci aci cikisi oldugunu..
Ayy gercekten ya,cok uzucu bir anne adayinin bu sekilde konusmasi. Doner dolasir gelir bir sekilde bu niyetler

Hala da ders almamis yazik

E yani kv nin ilk çocuğa baktığı yaşla şimdiki yaşı durumu bir mi 20 sen ve nerdeyse arada

komik olanda o işte..
idrak meselesi zaar
kaldı ki kadın görümce doğurduğunda bakamam demiş .
konu sahibesi istiyor ki görümce mort olsun onun çocuğuna bakılıp.
kv falan hikaye.
görümce ile bütün hırsı..

Hile hurda işte.Hastaneye para verip heyet alıyorlar , sahtecilik aslına bakarsanız.Hem maaş alıp hem çalışmamak için yapıyorlar bunu.Daha çok yazasım var da ban yemek istemem.
O para helal oluyor yani? Parayla alınan heyet raporu sonrası kazanılan parayı çoluğuna çocuğuna yedirebiliyorsa insan..

Konunun başından beri takip ediyorum 3-4 yorumda yaptım ama siz buraya neden konu açtınız kuzum? Her yoruma ‘carlıyorsun‘ senin tabirinle. Herkes birsürü çözüm önerisinde bulundu ama takılmışsın yok nişanlıyken şöyle dedi diye. Kv görümceye demediğinizi bırakmadınız, yetmedi hastaneye götürdüğünüzü başa kaktınız. Kızın olsa eşinde annesinin adını vermek istese o zaman görürüm ben seni. Gelişim anne karnında başlarmış, şimdiden çocuğun kimi sevmeyeceği kime düşman olacağı belli

Cunku gorumce onun istedigi hayati yasiyor.. cocuguna bakiliyor, parasini kozmetiklere harciyor, anne-babasindan ev istiyor.. ev almak da hayali falan degil.. bakma konu sahibinin ailem arkamda demesine, annesi bile gelinin cocuguna oncelik vermis dusun iste..

O para helal oluyor yani? Parayla alınan heyet raporu sonrası kazanılan parayı çoluğuna çocuğuna yedirebiliyorsa insan..
O ne ki? Cocuk bakicisi icin devletten para alip, sigortasiz bir de kadinla anlasip sadece sigorta yapip da kalan parayi cebine atan tanidigim var. İhbar etsem ismimi veriyorlar edemiyorum. Onun ici rahat ede ede o parayi yiyorsa ben napayim? Bakici yardimini verirken de adam gibi adamlari secip versinler deyip geciyorum

Kayınvalideler bol keseden hep konuşurlar. Benimki de çocuk yapmayacaz diye korkusuna sen doğur ben bakacam diye bin kere söyledi ama niye güveneyim ki ona? Bir kere ölüm var bu dünyada, neden ağızdan çıkan söze güveneyim? Bekledik borcumuz bitene kadar, kendimizi tamamen hazır hissettik ondan sonra çocuğa niyet ettik. Rabbim de verdi şükür. Sonucu da söyleyim, kayınvalide görümcelerimin bugüne kadar toplamda 3 çocuğuna baktığı için artık sıkıldığını ve köy hayatı yaşamak istediğini söyledi. Sonra da yalandan ama istersen senin çocuğunabakarım dedi. Ne isteyecem bana ne.
Annem ben bakarım sen çalışınca diyor ama ona da güvenmem şimdiden, hele bi o zaman gelsin bakarız diyorum. Kimseden beklentim olmadan eşimle iki kişilik hayatımızı 3 yapacağız inşallah. Herhangi birşey yapmak isteyen olursa o da içlerinden geldiği için olacak.
Yalnız görümceniz ile ilgili konuşmalarınız çok çirkin. Ben de kiloluyum, birisi benim için iki katım gibi dese çok üzülürüm. Sizin de ileride ne olacağınız belli değil. Size de daha düşünceli davranmanızı tavsiye ederim.

Başıma geldiğinden biliyorum, kayınvalidem 5sene önce ilk çocuğuma baktı. Aradan 5 sene geçti kadın istekli görünmüyor diye hiç teklif dahi etmedim, bakıcı arıyorum. Olur da ben bakarım derse başım üstüne ama demezse diye de bakıcımı hazır edeceğim. Bir gün de vay bakmadı şöyle böyle demem.
Ve üstelik başka torunu da yok, sadece benimkiler.
Ama çocuğu kayınvalideme güvenip yapmadığım için gönül koymak da aklıma gelimiyor.
Ayrıca konu sahibi gibi maaşımın neredeyse tamamını ev kredisine veriyorum,17aydır da ücretsiz izindeyim

Merak etme o an o Geveze ile ugrasmak işine gelmemiştir
Bakar bakar bak gor kazzy dedi dersin bir gorumce olarak söylüyorum

Görümce çocuğuna bakılalı 17 sene olmuş ama nurcuk yapma gözünü seveyim. 17 sene önce kayınvaliden kaç yaşındaydı?

Olay tamamen bununla alakalı, yoksa çocuk değil mi, anası sağ babası sağ çok şükür , elbet bakılır büyütülür. Mesele hazımsızlık

Baska uyelerin konusuna yaptiginiz su yorumu size care olarak sunuyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…