- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Demeyim demeyim dedim kendimi tuttum ta ki şu yoruma kadar
İnsanlar senin engelini bu şekilde diline dolasalar ne hissederdin?
Başına gelmeyen bilemez anası kv si yardım etmeyende ^anana mı güvenip doğurdun^ der bekarların boş konuşmasından hiç bahsetmiyorum bile.
Şimdiden kendinize tasa edinmeyin. Siz doğurup izniniz bitene kadar yiğeniniz 15 16 aylık olur. İlk doğum yaptığınızda anneniz yada kv birinden gelir zaten 15 20 gün kalsa kendinizi toparlarsınız.
Sonrada işe başladığınızda kv 1 sene bakar o ara yiğen 2 yaşını geçer kreşe verirler sonra anneniz gelir oda 1 sene baksa tamamdır.
Kv kızının ilk çocuğuna baktıysa sizinkinede bir süre bakmalı çocuklar arası ayrım olmamalı. Annenizde o dengeyi sağlamalı. İnsanın canından kıymetlisi bu çocuklar tanımadığına bırakıp gitmesi kolay değil o yüzden hak yememeliler. Ama bunları kv nize kocanız söylesin sizde annenize söylersiniz.
Sıkmayın canınızı allah bir yol çiziyor sağlık olsun yeterli
Alsın,yakısır,olan senin kaz gelecek yerden esirgemediğin bıldırcınlara oldu,hastaneye götürmüşsün yaaldırır canım görürsün yerini hazırlıyor.
torun ayrimi olacağı belli. evlat ayrımı da yapılsin tam olsun
birsey hissetmemki. sonradan oldu. herkesin başına gelebiliyor der geçerim.
Tovbe valla ben burda cok nadir kotu insan gormusumdur, kaldi ki diyelim biz cok kotuyuz,siz kendinizi neden bizimle veya birileriyle kiyasliyorsunuz? Sizden 10 yas buyugum,hayatin daha cok basindasiniz,gun gelir gorumceye soyledikleriniz bir bir burnunuzdan gelir,coluk cocuktan cikar ne bileyim,allah buyuk. Sonra siz eziyet cekmeyin size yazik gunah, bana ne gorumcenizden kvnizden yoksaburadakiler kadar kötü değilim ya o bana yeter
onca bakima ragmen nenem gibi dedim.
15 yıl calis kendine bakim yaptir ama hic bi fark olmasin. gulerim tabi.
Tovbe valla ben burda cok nadir kotu insan gormusumdur, kaldi ki diyelim biz cok kotuyuz,siz kendinizi neden bizimle veya birileriyle kiyasliyorsunuz? Sizden 10 yas buyugum,hayatin daha cok basindasiniz,gun gelir gorumceye soyledikleriniz bir bir burnunuzdan gelir,coluk cocuktan cikar ne bileyim,allah buyuk. Sonra siz eziyet cekmeyin size yazik gunah, bana ne gorumcenizden kvnizden yoksa
Görüncenin ilk çocuğu ile 2.çocuğu arasında kaç yaş var
Ne guzel demisler kelam canlidir diye.. kendisi ikinci evliligini yapip ikinci cocugunu da 17 sene sonra dogurdugunda anlar buyuk buyuk yemenin aci aci cikisi oldugunu..
16 imiş
Ne guzel demisler kelam canlidir diye.. kendisi ikinci evliligini yapip ikinci cocugunu da 17 sene sonra dogurdugunda anlar buyuk buyuk yemenin aci aci cikisi oldugunu..
Arabalar için bekliyorum aynısını. Küçücük araba 100 bin lira insaf...Kesinlikle, ya da Amerikada kriz gibi bir patlak verecegiz, millet elindeki evleri aldiginin yari fiyatina cikaracak.. bu kadar mal aski nedir ya iki gunluk dunya paran kadar evde oturursun en fazla..
Ay 38 yaşındayım.İsimden çocuğuma bakabilmek için ücretsiz izin de aldım.Bana ev veren de olmadı.Bildiginiz her alanda ölmüşüm aglayanim yok.Ama estetiksiz guzelim.Allah vergisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?