annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

Ben Halen başlığa takılmış durumdayım öncede yazmıştım

Söylenmemiş bir lafı,söylemiş gibi yapan ve üstüne buna sinirlenip,konu açan birinin ruh hali nasıl olur diye soruyorum kendime.

Açıkçası bende annemin ne benim ne de kardeşlerimin çocuklarına bakmasını isterim. Zaten belli bir yaşa kadar bizim kahrımızı çekiyorlar bari yaşlılıklarını sessiz sakin geçirsinler

Destek bekliyor olabilirsiniz ama durumun farkindasiniz. Allah size evlat nasip etmis devaminida getirir elbet bu kadar kim bakacak derdine dusmeyin derim. Nisanlilikta oyle demis olabilir onu dedi diye ona guvenerek cocuk yapmadiniz sanirim o yuzden bu konularin pesine dusmeyin gorumcenin konusma tarzinida bosverin "oyle demek istedi falan filan" Allah saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsin

Teşekkür ederim,amin.
Ben kayınvalidemin yaptığı iyiliğin farkındayım, keşke bu çocuğuma da baksa diye dua ediyorum.
Ama bunun için zorlayamam onu, kendi isterse bakar.
Ben çok uygun saatlerde çalışıyorum, bakacağı haftada dört yarım gün. Yine de benim için bu fedakarlığı yap diyemem kendisine.
Aile büyüklerini böyle konularda zor durumda bırakmayı doğru bulmuyorum

Çocuğa bakıp bakmama konusunda bir şey diyemem ama görümcenizin kendi çalışıp kazandığı parayı nereye harcadığı sizi hiç ilgilendirmez, isterse çöpe atar. Bu konuda yorum yapmaya hakkınız yok.

Banada laf sokmus gibi gelmedi ama oyle dusunduysenizde
Ne olcak halasi degilmisin sen bakarsin evdesin nasilsa kuzenlerinede arkadas olur deseydn

Tabiki bakamıyacak bir durum varsa zorlanmaz gönül konmaz. Benim kv m diyaliz kalp hastası ben ona nasıl gönül koyabilirim mesela.
Ama annemde oğluma kıyamadığından 15 gün daha bekleyemedi emekli olurken oğlumu bırakacak kimse yoktu ve 5 bin lira az ikramiye aldı ama bunu mesele etmedi. emekliliğinide 1 gün yaşamadan torun bakmaya geldi şehir dışına. Babamda tek kalıyor evde. Hani gezicem edicem vs gibi sebeplerden çocuklarını darda koyan insanları anlayamıyorum. Herkes tabiki bu kadar fedekarlığı yapamaz lakin bazısında da hiç acıma duygusu olmuyo. Ozaman baya baya silerdim herhalde

höh nerenle okudun. ikinci evliligi diye niye aşağılayayim. optisyene görün

esim de sevmiyo annesini. o da ayrım yaşamış hep

E kv 52 yasinda, gorumceyi 15inde dogurmus oluyor
Yuh diyorum
10 yasinda mi evlenmis napmis?

bende anlamadım onu. anneannem de annemi 16 da dogurmus. esim annem yaşını kucultuyor diyor ama bilemicem. kimligi sonradan çıkmış. kimliginde 60 kusur. kendisi 55 olmadim diyor. yas takıntılı kadinlardan.
ama gercekten cok diri.
3 apartman almis merdivene gidiyor. biz para verelim diyoruz yok diyor. ama cuzdanina sıkıştırinca sagol evladim...
ben benim çocuğuma baksa da oara verecektim. belki bakici butcesi kadar olmazdi ama acik konusayim en az bi 500 600 olurdu.

ben yere göğe sigdiramiyordum yemin ederim. ta ki bu gunlere kadar. bu olaya kadar...
cok abartmisim gözümde
Yaw icinde kinlenmissin bacim sen.. buraya hepsini dokmussun iste..yere goge sigdiramaz halin buysa sigdirsan ne olacak:)) birde bu olayda kadin bisey dememis bile.. kocamda sevmiyo diyisun sende sevmiyosun yani? Sevmedigin bi insana cocuk emanet etmek ne kadar mantikli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…