Tatlim kriz olup evler ucuzlayinca cok fazla insan issiz kaliyo.. issiz kalirim korkusuyla krediye girmek sknti oluyo ayrica bankalarda kredi vermekte zorluk cikariyolar bu durumda..İnan ... sana bana düşmez o evler.Daha piyasaya düşmeden buyuk emlak firmaları alıyor zaten evi.Sahibimden com da ilanı yayınlandıgi gün giden ev var.
Bir de çok acayip hem diyor ki görümcem 16 da kocaya kaçmış 18 de doğurmuş kaynanamın elinevermiş biz üni okuduk geç kaldık tabi diyor ee hani bu görümce annesine çocuk baktırıp kendisi estetik botoks yaptırmıştı? 18 yaşında mı botoks yaptırmış 8 bin liraya
Teyzesi yasindaymis ayol gorumce
Herkes yasli bir tek konu sahibi genc litfen atlamayalim o kismi
Yahu kayınvalidenin lafıyla bebek mi yapılır allah aşkına? İstiyor diye yapacak hali yok, kendileri istemiş yapmışlar. Konuyla hiç alakası yok.İşte ben bunu diyorum. Ne cekti kadinlar hep torun bakmak zorunda mi diyorsunuz da hanimlar, gelin hem torun yapsin, hem ev borcu ödesin istemek bencillik değil mi? Hiç birsey tek tarafli degildir. Kadin torun isterken oglunun maddi durumunu bilmiyor mu? Oglunun işinin saglam olmadigini, gelin calismadiginda ev borçlarinin ödenmeyecegini bilmiyor mu? Hersey olsun ama bana dokunulmasin.. oglumun eviyle övüneyim. Torunum oldu diye övüneyim. Tüm yük de geline kalsın. Övünmesin kardesim o zaman. Evi alan gelin. Neyine övünüyor? Oğlu yapmis mi bir yatirim koymus mu evlenmeden önce ortaya? Kadin diyor ben arabami sattim da ödedik pesinati. Ayrica diyelim bakici tuttular. Kadini maasi zaten borca gidiyormus. Adam kendi maasiyla bakici+ev gecimi. Bir de bebek varmis. Nasil yetisecek?
bizde toruna eşya alınır. anne çalışıyorsa bebeğe bakılır. evladın işi yoksa ya cebine para konur ya ev verilir yada kirası ödenir. elbet mecbur değiller. ama anne baba olmak bunu gerektirir.
benim daha karnımda bebeğim yok iken ev çocuğumun dedim...
ben hiç birini göremeyeceğim anlaşılan. şen şakrak bol masraflı bir düğünüm oldu. o da muhtemelen el aleme havaydı. kv bunu yapabilecek bir potansiyele sahip. oğlum ev aldı oğlum ev aldı diye gezen biri işte :)
Hayir kayinvalide demis nisanliyken ben bakacagim diye. Sonra da sunun cocuhu oldu bunun cocugu oldu siz tembelsiniz deyip torun istegini belirtmis.Yahu kayınvalidenin lafıyla bebek mi yapılır allah aşkına? İstiyor diye yapacak hali yok, kendileri istemiş yapmışlar. Konuyla hiç alakası yok.
Kişi almıyor ki evi.Bildigin sirketlesmis emlak firmaları toplaya toplaya gidiyor.Su an kriz yok mu? Gir foruma bayanların 1/5 i bu sene işten ayrıldım der.Bir kısmı tazminatımı nasıl alicam konusu açıyor.Ama hiçbirimiz de şu evi de ucuza satmışlar demiyoruz.Ha tüm ekonomi çökmüş ben ekmek alırken iki milyonu cebimden çıkarmaya çalışıyorum ,banka faizi yüzde yüz elli olmuş ....günlük dolar alımına bile limit konmuş ...o saatten sonra zaten ev alsam ne almasam ne...Tatlim kriz olup evler ucuzlayinca cok fazla insan issiz kaliyo.. issiz kalirim korkusuyla krediye girmek sknti oluyo ayrica bankalarda kredi vermekte zorluk cikariyolar bu durumda..
Buyuyecek ve en buyuk pismanligi aldigi ev olacak buraya yaziyorum.. gezmeden, eglenmeden, caninin istedigi seyi alamadan gecen bilmem kac sene, herkesle papaz olduktan sonra elinde bir evi olacak iste.. emlak sektoru cokmeden bizim milletin ev fantezisi bitmez..
ilk çocuğu ile ikinci çocuğu arasinda 17 yas var
ilki ilk kocadan ikincisi ikinci kocadan. suanda 37 yaşında. o kadar bakima rağmen nenem gibi
Evet de sırf bunun için bebek yapmamışlardır herhalde değil mi? Kayınvalide konuşur konuşur susar. Zaten konudaki asıl suçlu abisinin kayınvalidesi bence, her şeyi o bozmuş.Hayir kayinvalide demis nisanliyken ben bakacagim diye. Sonra da sunun cocuhu oldu bunun cocugu oldu siz tembelsiniz deyip torun istegini belirtmis.
Hayir kayinvalide demis nisanliyken ben bakacagim diye. Sonra da sunun cocuhu oldu bunun cocugu oldu siz tembelsiniz deyip torun istegini belirtmis.
İşi gücü olmayan parası olmayan niye çocuk yapıyor demiyorlar da anne baba ev verir para verir diyorlar. Akıl almaz gerçekten.neresi orası? sözleşme mi imzalanmış? bu nasıl mantık ya... herkesin çoruk bakacak ev alacak durumu olmayabilir. gerçekten beklentiniz çok çok yüksek.
Evet de sırf bunun için bebek yapmamışlardır herhalde değil mi? Kayınvalide konuşur konuşur susar. Zaten konudaki asıl suçlu abisinin kayınvalidesi bence, her şeyi o bozmuş.
Hile hurda işte.Hastaneye para verip heyet alıyorlar , sahtecilik aslına bakarsanız.Hem maaş alıp hem çalışmamak için yapıyorlar bunu.Daha çok yazasım var da ban yemek istemem.O nasıl oluyor? Heyet raporu parayla mı alınıyor ço cahilim :)))
benyurtici yurt dışı gezilerine bile gittim yaşadım gördüm. kredi oderken de zorlanmiyorum. haftanin 2 günü disarida aksam yemegi yiyebiliyoruz. ama bebegime bakmak icin izne ayrılırsam o ayri. ayrica cok daralirsam da arkamda dag gibi babam var.
sozunu tutmayan kayinvalidelere sinirlenmek de hakkim. kim olsa sinirlenirim.
ayrica memur maasini 2-3 bin falan saniyorsunuz heralde. 1 gunde kredi cekip alabildiysem bir gunde de satabilirim. kimle niye papaz olayim ki. herkes kendiyle uğraşsın.
ayrica ben engellilikten dolayi 32 yaşımda emekli olacagim. o yasta da gezer tozar eglenirim.
Medet umacağınıza 2 gün dışarıda yemeyin, sıkın biraz, para biriktirin de çocuğa siz bakın. Ya da babanız madem verebiliyor para, siz de kayınvalideye bedava bakıcı muamelesi yapacağınıza alın baba parası bakın yine çocuğunuza.benyurtici yurt dışı gezilerine bile gittim yaşadım gördüm. kredi oderken de zorlanmiyorum. haftanin 2 günü disarida aksam yemegi yiyebiliyoruz. ama bebegime bakmak icin izne ayrılırsam o ayri. ayrica cok daralirsam da arkamda dag gibi babam var.
sozunu tutmayan kayinvalidelere sinirlenmek de hakkim. kim olsa sinirlenirim.
ayrica memur maasini 2-3 bin falan saniyorsunuz heralde. 1 gunde kredi cekip alabildiysem bir gunde de satabilirim. kimle niye papaz olayim ki. herkes kendiyle uğraşsın.
ayrica ben engellilikten dolayi 32 yaşımda emekli olacagim. o yasta da gezer tozar eglenirim.
Pardon tereliyeyle kan bağınız var mı,bakış açınız ne kadar da benziyorilk çocuğu ile ikinci çocuğu arasinda 17 yas var
ilki ilk kocadan ikincisi ikinci kocadan. suanda 37 yaşında. o kadar bakima rağmen nenem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?