annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

İnan ... sana bana düşmez o evler.Daha piyasaya düşmeden buyuk emlak firmaları alıyor zaten evi.Sahibimden com da ilanı yayınlandıgi gün giden ev var.
Tatlim kriz olup evler ucuzlayinca cok fazla insan issiz kaliyo.. issiz kalirim korkusuyla krediye girmek sknti oluyo ayrica bankalarda kredi vermekte zorluk cikariyolar bu durumda..

Teyzesi yasindaymis ayol gorumce
Herkes yasli bir tek konu sahibi genc litfen atlamayalim o kismi

ilk çocuğu ile ikinci çocuğu arasinda 17 yas var
ilki ilk kocadan ikincisi ikinci kocadan. suanda 37 yaşında. o kadar bakima rağmen nenem gibi

Yahu kayınvalidenin lafıyla bebek mi yapılır allah aşkına? İstiyor diye yapacak hali yok, kendileri istemiş yapmışlar. Konuyla hiç alakası yok.

Sizde öyle ise yapsın işte ailen, ağanın eli tutulmaz ev de alsınlar çocuğa da baksınlar,sizde öyleymiş, ama karşı tarafta öyle değil demek ki

Yahu kayınvalidenin lafıyla bebek mi yapılır allah aşkına? İstiyor diye yapacak hali yok, kendileri istemiş yapmışlar. Konuyla hiç alakası yok.
Hayir kayinvalide demis nisanliyken ben bakacagim diye. Sonra da sunun cocuhu oldu bunun cocugu oldu siz tembelsiniz deyip torun istegini belirtmis.

Görümcenizi kıskanıyorsunuz , hamilelik hormonlarından olabilir demek istiyorum.Burda sizi yarı yolda bırakan kişi anneniz.O da mecburen öyle yapmış.Sorunun kaynağı abiniz bence.Söyleyin annenizi rahat bıraksınlar.Bence siz de annenizi rahat bırakın.Gelin evinde neler çekiyordur kadıncağız.

Ayrıca bu çocuk bakan yaşlılara cidden üzülüyorum.Öğretmenim , çevremde annesi ve kayınvalidesi çocuğuna bakan öğretmen arkadaşlarım var , hiç biri memnun değiller.Çocuğumuza bakılıyor diye şükredecekleri yerde daha bir de eleştiriyorlar bakıcı muamelesi yapıyorlar.Son olarak siz ev aldınız , borçlarınız var diye kimse sizi düşünmek zorunda değil.Hem o olsun hem bu olsun diye plansız programsız yola çıkarsanız sonunda böyle olur işte.

Tatlim kriz olup evler ucuzlayinca cok fazla insan issiz kaliyo.. issiz kalirim korkusuyla krediye girmek sknti oluyo ayrica bankalarda kredi vermekte zorluk cikariyolar bu durumda..
Kişi almıyor ki evi.Bildigin sirketlesmis emlak firmaları toplaya toplaya gidiyor.Su an kriz yok mu? Gir foruma bayanların 1/5 i bu sene işten ayrıldım der.Bir kısmı tazminatımı nasıl alicam konusu açıyor.Ama hiçbirimiz de şu evi de ucuza satmışlar demiyoruz.Ha tüm ekonomi çökmüş ben ekmek alırken iki milyonu cebimden çıkarmaya çalışıyorum ,banka faizi yüzde yüz elli olmuş ....günlük dolar alımına bile limit konmuş ...o saatten sonra zaten ev alsam ne almasam ne...

benyurtici yurt dışı gezilerine bile gittim yaşadım gördüm. kredi oderken de zorlanmiyorum. haftanin 2 günü disarida aksam yemegi yiyebiliyoruz. ama bebegime bakmak icin izne ayrılırsam o ayri. ayrica cok daralirsam da arkamda dag gibi babam var.
sozunu tutmayan kayinvalidelere sinirlenmek de hakkim. kim olsa sinirlenirim.
ayrica memur maasini 2-3 bin falan saniyorsunuz heralde. 1 gunde kredi cekip alabildiysem bir gunde de satabilirim. kimle niye papaz olayim ki. herkes kendiyle uğraşsın.
ayrica ben engellilikten dolayi 32 yaşımda emekli olacagim. o yasta da gezer tozar eglenirim.

ilki ilk kocadan ikincisi ikinci kocadan. suanda 37 yaşında. o kadar bakima rağmen nenem gibi

Şu lafları yüzüne de söylesen keşke o zaman derim ki kızda yürek var savunma hakkı olmayan bir platformda değil yüzüne söylüyo vayy derim

Hayir kayinvalide demis nisanliyken ben bakacagim diye. Sonra da sunun cocuhu oldu bunun cocugu oldu siz tembelsiniz deyip torun istegini belirtmis.
Evet de sırf bunun için bebek yapmamışlardır herhalde değil mi? Kayınvalide konuşur konuşur susar. Zaten konudaki asıl suçlu abisinin kayınvalidesi bence, her şeyi o bozmuş.

Ay demeden geçemicem. Senin bu görümce teyzen yaşındaysa senin amcan yaşında adamla ne işin var acaba? Sen okumuşsun diploman olmuş da nolmuş diplomasız, iki katın cüsseli kadın el üstünde tutuluyor sen değil :)) görümcene de üzüldüm etrafında senin gibi fesat bir insanla yaşamak zorunda.

Arkadaşım kv lafiyla olmadı o çocuk sen tüm yorumları okudum mu? Allah aşkına kv sözüne bakacak kıza benziyo konu sahibi maşallah dil fırıncı küreği cin gibi kız

Kendisinde erken menapoz riski varmış eşinin de yaşı geçiyormuş durum bu

neresi orası? sözleşme mi imzalanmış? bu nasıl mantık ya... herkesin çoruk bakacak ev alacak durumu olmayabilir. gerçekten beklentiniz çok çok yüksek.
İşi gücü olmayan parası olmayan niye çocuk yapıyor demiyorlar da anne baba ev verir para verir diyorlar. Akıl almaz gerçekten.

Evet de sırf bunun için bebek yapmamışlardır herhalde değil mi? Kayınvalide konuşur konuşur susar. Zaten konudaki asıl suçlu abisinin kayınvalidesi bence, her şeyi o bozmuş.

ah bunu bir siz fark ettiniz tebrik ederim :) o da tek kızım bir kızım var tabiki giderim giderim deyip gitmeyenlerden. bizimkinin baska bir versiyonu

Valla benim maaşım 3 bin

Medet umacağınıza 2 gün dışarıda yemeyin, sıkın biraz, para biriktirin de çocuğa siz bakın. Ya da babanız madem verebiliyor para, siz de kayınvalideye bedava bakıcı muamelesi yapacağınıza alın baba parası bakın yine çocuğunuza.

Pardon tereliyeyle kan bağınız var mı,bakış açınız ne kadar da benziyor
iyi etmiş,annesine demediyse bile aynen öyle desin ,gelin bunları söyleyecek kızım için,sonra benden destek bekleyecek,çook bekler,bende görümcemle aynı değilim kv gözünde,bu mümkün mü zaten,kadın kızını doğurdu beni değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…