esimle aramda 9 yas var severek evlendim.Ay demeden geçemicem. Senin bu görümce teyzen yaşındaysa senin amcan yaşında adamla ne işin var acaba? Sen okumuşsun diploman olmuş da nolmuş diplomasız, iki katın cüsseli kadın el üstünde tutuluyor sen değil :)) görümcene de üzüldüm etrafında senin gibi fesat bir insanla yaşamak zorunda.
Fakir memursanız demek ki :))Valla benim maaşım 3 bin
Pardon tereliyeyle kan bağınız var mı,bakış açınız ne kadar da benziyor
iyi etmiş,annesine demediyse bile aynen öyle desin ,gelin bunları söyleyecek kızım için,sonra benden destek bekleyecek,çook bekler,bende görümcemle aynı değilim kv gözünde,bu mümkün mü zaten,kadın kızını doğurdu ben değil...
Fakir memursanız demek ki :))
Pardon tereliyeyle kan bağınız var mı,bakış açınız ne kadar da benziyor
iyi etmiş,annesine demediyse bile aynen öyle desin ,gelin bunları söyleyecek kızım için,sonra benden destek bekleyecek,çook bekler,bende görümcemle aynı değilim kv gözünde,bu mümkün mü zaten,kadın kızını doğurdu beni değil...
ilk çocuğu ile ikinci çocuğu arasinda 17 yas var
ilki ilk kocadan ikincisi ikinci kocadan. suanda 37 yaşında. o kadar bakima rağmen nenem gibi
O kadar fark eder mi ki?Bilemedim valla kendisi engelli farkı mı alıyo nedir
Onun da sesi soluğu çıkmıyor, normalde her gün konu açardı noldu acaba?Pardon tereliyeyle kan bağınız var mı,bakış açınız ne kadar da benziyor
iyi etmiş,annesine demediyse bile aynen öyle desin ,gelin bunları söyleyecek kızım için,sonra benden destek bekleyecek,çook bekler,bende görümcemle aynı değilim kv gözünde,bu mümkün mü zaten,kadın kızını doğurdu beni değil...
Bilemedim valla kendisi engelli farkı mı alıyo nedir
Aman yarabbi , kendinize gelin.ilk çocuğu ile ikinci çocuğu arasinda 17 yas var
ilki ilk kocadan ikincisi ikinci kocadan. suanda 37 yaşında. o kadar bakima rağmen nenem gibi
ya gerçekten çok garipsiniz. ayıp değil mi arkasından böyle konuşmak? ne yaşadı bilmiyorsunuz belki duygusal olarak ağır şeyler yaşadı da çöktü? açıp da kalbinin içine mi baktınız. siz de bi kadınsınız, belki kızınız olacak... kendi hemcinsiniz hakkında böyle konuşmanız hoş değil. sonra da diyorsuuz ki görümcem carlar bilmemne, böyle bi tavrınız varsa ona karşı carlamakta haklı kadın. sizin bebeğinizi düşüneceğine anasını düşünür.
Durduk ya da durmadık yerdeki gösterdiğimiz tavır karakterimizi ele verir zaten...tanımıyorum valla kendisini. Ayrıca ben durduk yere mi dedim.
Tüm yorumlari okumadim. Bu durum degistirmez benim dediklerimi ki. Kv yine torun istiyormus ve bakarim demis. Madem bakmayacak niye bakarim dedi. Madem istemiyor niye sunun cocugu oldu bunun cocugu oldu diyor. Sen de yap diyor. Benim düşüncem böyle. Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz.Arkadaşım kv lafiyla olmadı o çocuk sen tüm yorumları okudum mu? Allah aşkına kv sözüne bakacak kıza benziyo konu sahibi maşallah dil fırıncı küreği cin gibi kız
Kendisinde erken menapoz riski varmış eşinin de yaşı geçiyormuş durum bu
mumkun olduğu kadar hepsine vermeye çalışıyorum isyerinde pcden bakicam gene gozumden kacan varsa vericem. kadinin dusmani kadin valla. kimse benim açımdan bakmiyorNurcuk belli yorumlara cevap veriyosun gerisi yok valla çok fenasın ha :)
yaptığı estetikle, çökmüş olmasıyla size kötü olması arasında bi bağlantı yok ki.ben cok iyi iken onlar bana böyle davranmaya basladi. simdi bende kötü olacağım. varsin garip deyin
Tüm yorumlari okumadim. Bu durum degistirmez benim dediklerimi ki. Kv yine torun istiyormus ve bakarim demis. Madem bakmayacak niye bakarim dedi. Madem istemiyor niye sunun cocugu oldu bunun cocugu oldu diyor. Sen de yap diyor. Benim düşüncem böyle. Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz.
Banlı banlı ablası ,yoksa o ve konu açmamakOnun da sesi soluğu çıkmıyor, normalde her gün konu açardı noldu acaba?
mumkun olduğu kadar hepsine vermeye çalışıyorum isyerinde pcden bakicam gene gozumden kacan varsa vericem. kadinin dusmani kadin valla. kimse benim açımdan bakmiyor
kv diribu sadece bahane kayınvalidem diri. görümcemle bir değiliz. ben kendi tipimden çok çocuklarımın geleceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?