• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

Ay demeden geçemicem. Senin bu görümce teyzen yaşındaysa senin amcan yaşında adamla ne işin var acaba? Sen okumuşsun diploman olmuş da nolmuş diplomasız, iki katın cüsseli kadın el üstünde tutuluyor sen değil :)) görümcene de üzüldüm etrafında senin gibi fesat bir insanla yaşamak zorunda.
esimle aramda 9 yas var severek evlendim.
esimin ablasi esimden yascabuyuk.
ayrica 110 km kadar uzagiz merak etme. yakin olsak da ben uzak dururum.

Pardon tereliyeyle kan bağınız var mı,bakış açınız ne kadar da benziyor:işsiz:
iyi etmiş,annesine demediyse bile aynen öyle desin ,gelin bunları söyleyecek kızım için,sonra benden destek bekleyecek,çook bekler,bende görümcemle aynı değilim kv gözünde,bu mümkün mü zaten,kadın kızını doğurdu ben değil...

tanımıyorum valla kendisini. Ayrıca ben durduk yere mi dedim.

iyi etmiş,annesine demediyse bile aynen öyle desin ,gelin bunları söyleyecek kızım için,sonra benden destek bekleyecek,çook bekler,bende görümcemle aynı değilim kv gözünde,bu mümkün mü zaten,kadın kızını doğurdu beni değil...
:KK48::KK48: Tereliyeyle kan bağı... Aynısı geldi aklıma.

ilk çocuğu ile ikinci çocuğu arasinda 17 yas var
ilki ilk kocadan ikincisi ikinci kocadan. suanda 37 yaşında. o kadar bakima rağmen nenem gibi

ya gerçekten çok garipsiniz. ayıp değil mi arkasından böyle konuşmak? ne yaşadı bilmiyorsunuz belki duygusal olarak ağır şeyler yaşadı da çöktü? açıp da kalbinin içine mi baktınız. siz de bi kadınsınız, belki kızınız olacak... kendi hemcinsiniz hakkında böyle konuşmanız hoş değil. sonra da diyorsuuz ki görümcem carlar bilmemne, böyle bi tavrınız varsa ona karşı carlamakta haklı kadın. sizin bebeğinizi düşüneceğine anasını düşünür.

iyi etmiş,annesine demediyse bile aynen öyle desin ,gelin bunları söyleyecek kızım için,sonra benden destek bekleyecek,çook bekler,bende görümcemle aynı değilim kv gözünde,bu mümkün mü zaten,kadın kızını doğurdu beni değil...
Onun da sesi soluğu çıkmıyor, normalde her gün konu açardı noldu acaba?

ya gerçekten çok garipsiniz. ayıp değil mi arkasından böyle konuşmak? ne yaşadı bilmiyorsunuz belki duygusal olarak ağır şeyler yaşadı da çöktü? açıp da kalbinin içine mi baktınız. siz de bi kadınsınız, belki kızınız olacak... kendi hemcinsiniz hakkında böyle konuşmanız hoş değil. sonra da diyorsuuz ki görümcem carlar bilmemne, böyle bi tavrınız varsa ona karşı carlamakta haklı kadın. sizin bebeğinizi düşüneceğine anasını düşünür.

ben cok iyi iken onlar bana böyle davranmaya basladi. simdi bende kötü olacağım. varsin garip deyin

Arkadaşım kv lafiyla olmadı o çocuk sen tüm yorumları okudum mu? Allah aşkına kv sözüne bakacak kıza benziyo konu sahibi maşallah dil fırıncı küreği cin gibi kız

Kendisinde erken menapoz riski varmış eşinin de yaşı geçiyormuş durum bu
Tüm yorumlari okumadim. Bu durum degistirmez benim dediklerimi ki. Kv yine torun istiyormus ve bakarim demis. Madem bakmayacak niye bakarim dedi. Madem istemiyor niye sunun cocugu oldu bunun cocugu oldu diyor. Sen de yap diyor. Benim düşüncem böyle. Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz.

ben cok iyi iken onlar bana böyle davranmaya basladi. simdi bende kötü olacağım. varsin garip deyin
yaptığı estetikle, çökmüş olmasıyla size kötü olması arasında bi bağlantı yok ki.
ya insanlardan bu kadar hoşlanmıyorsanız meraklısı değilim deseniz de illa çocuğunuza baksın istiyorsunuz.

Tüm yorumlari okumadim. Bu durum degistirmez benim dediklerimi ki. Kv yine torun istiyormus ve bakarim demis. Madem bakmayacak niye bakarim dedi. Madem istemiyor niye sunun cocugu oldu bunun cocugu oldu diyor. Sen de yap diyor. Benim düşüncem böyle. Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz.

E annesi de demiş aynısını
Sen bana ta nişanlıyken böyle dedin diye çocuk yaptığını savunuyorsun bende diyorum ki asıl nedenler bunlar fikrinin değişmesini beklemiyorum zaten, forumda adet değil pardon orayı kaçırmışım demek

mumkun olduğu kadar hepsine vermeye çalışıyorum isyerinde pcden bakicam gene gozumden kacan varsa vericem. kadinin dusmani kadin valla. kimse benim açımdan bakmiyor

Hah bak bu dediğine katılıyorum kadının düşmanı kadın görümce kv şurayı okusa var ya ciddi kaos

Bide şu var annenler abine mi sana mı ev aldılar

bu sadece bahane kayınvalidem diri. görümcemle bir değiliz. ben kendi tipimden çok çocuklarımın geleceğini düşünüyorum.
kv diri
görümcemle bir değiliz
neye göre kime göre?
yapmasaydınız o zaman çocuk
kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil ki..

Back