• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

Görümcenizi kıskanıyorsunuz , hamilelik hormonlarından olabilir demek istiyorum.Burda sizi yarı yolda bırakan kişi anneniz.O da mecburen öyle yapmış.Sorunun kaynağı abiniz bence.Söyleyin annenizi rahat bıraksınlar.Bence siz de annenizi rahat bırakın.Gelin evinde neler çekiyordur kadıncağız.

Ayrıca bu çocuk bakan yaşlılara cidden üzülüyorum.Öğretmenim , çevremde annesi ve kayınvalidesi çocuğuna bakan öğretmen arkadaşlarım var , hiç biri memnun değiller.Çocuğumuza bakılıyor diye şükredecekleri yerde daha bir de eleştiriyorlar bakıcı muamelesi yapıyorlar.Son olarak siz ev aldınız , borçlarınız var diye kimse sizi düşünmek zorunda değil.Hem o olsun hem bu olsun diye plansız programsız yola çıkarsanız sonunda böyle olur işte.

kiskanacak birseyi yok ki şuanda. kimi yorumlarda babasi ev aldi falan demisler. oyle birsey de olmadi. sadece istedi. okursan eger planım programim detaylicana vardi. bozuldu daha sonra.

Kişi almıyor ki evi.Bildigin sirketlesmis emlak firmaları toplaya toplaya gidiyor.Su an kriz yok mu? Gir foruma bayanların 1/5 i bu sene işten ayrıldım der.Bir kısmı tazminatımı nasıl alicam konusu açıyor.Ama hiçbirimiz de şu evi de ucuza satmışlar demiyoruz.Ha tüm ekonomi çökmüş ben ekmek alırken iki milyonu cebimden çıkarmaya çalışıyorum ,banka faizi yüzde yüz elli olmuş ....günlük dolar alımına bile limit konmuş ...o saatten sonra zaten ev alsam ne almasam ne...
Suan durumlar normal durumun disinda seyrediyo zaten ne yazikki: ( ev fiyatlari gecen bi topictede bahsedince kizlarla baktim biraz iyice ucmus durumda.

2008 de insaat sektoru saglam darbe yemisti hatirlarsan.. sonra birde 2 sene once ev fiyatlari dusmustu.. ama geri cikti.. bu gidisle bi muddet inmez.

yaptığı estetikle, çökmüş olmasıyla size kötü olması arasında bi bağlantı yok ki.
ya insanlardan bu kadar hoşlanmıyorsanız meraklısı değilim deseniz de illa çocuğunuza baksın istiyorsunuz.
Kayınvalide çocuğuna baksa da sürekli şöyle yaptı böyle yaptı diye burda konu açıcağına eminim.Böyle tiplere yaranılmaz.Herkes benim için her şeyi yapmak zorunda düşüncesindeler.Çok dişliysen abini ara da annemi gönder de ama anca eş ailesine kötülük ve kıskançlık...Neyse hamileymiş , hayırlı doğumlar olsun.

kiskanacak birseyi yok ki şuanda. kimi yorumlarda babasi ev aldi falan demisler. oyle birsey de olmadi. sadece istedi. okursan eger planım programim detaylicana vardi. bozuldu daha sonra.
Okudum okudum merak etme.Planını bozan kişilerle sorununu hallet o halde.Eşinin ailesine sarma durduk yere.

Ama siz hep sanmayla,tahminlerle iş yürütmüşsünüz.Şöyle olur sandım şunu demesini bekledim,nişanlıyken bakarım dedi...Sebep ne olursa olsun bebek yapmadan önce konuşulması sorulması gereken bir durum.Ve anladığım kadarıyla halen sormuş değilsiniz.Ve gerçekten bakmak yükümlülüğü yok.Bunu konuşarak çözmeli,olmuyorsa alternatiflere bakmalısnız.
Hala öyle ki, kadın ağzını açığ bir şey dememiş bakmam dememiş. Görümcesinin söylediği söz üzerinden kayınvalideyi yalancı fesat ilan etti.

Hah bak bu dediğine katılıyorum kadının düşmanı kadın görümce kv şurayı okusa var ya ciddi kaos

Bide şu var annenler abine mi sana mı ev aldılar

kimse kimseye ev almadi ki. herkes çalıştı kendisi aldi..babamda bizi okuttu abimde bende kendimiz aldık. babamla annem çalıştı onlar da kendilerine aldı.

ilk çocuğu ile ikinci çocuğu arasinda 17 yas var
ilki ilk kocadan ikincisi ikinci kocadan. suanda 37 yaşında. o kadar bakima rağmen nenem gibi
Okey, ilk cocuguna kaynananiz bakar tabii ki kac yil oncesi. Buna idrak edemiyor musunuz gercekten? Gecmis uzerinden onca yil. Kadin yaslanmis simdi nasil baksin cocuga

kimse kimseye ev almadi ki. herkes çalıştı kendisi aldi..babamda bizi okuttu abimde bende kendimiz aldık. babamla annem çalıştı onlar da kendilerine aldı.

Bizde ev alınır demissin de ondan sordum e alınmamış işte sizde karı koca çalışıp alıyorsunuz tıpkı annen baban ve abin gibi

E annesi de demiş aynısını
Sen bana ta nişanlıyken böyle dedin diye çocuk yaptığını savunuyorsun bende diyorum ki asıl nedenler bunlar fikrinin değişmesini beklemiyorum zaten, forumda adet değil pardon orayı kaçırmışım demek
Hayir tabi ko tek sebebin kv istedigi icin oldugunu savunmuyorum. Ya ne diyeyim konu sahibi evini satsin bari:) borcu odeyemiyorsa yani. Ve esi de o borç oderken bakici tutamayacaksa. Bana yine garip geliyor toruna bakmamak ama herkes farkli düşünmekte tamamen özgür :)

Hala öyle ki, kadın ağzını açığ bir şey dememiş bakmam dememiş. Görümcesinin söylediği söz üzerinden kayınvalideyi yalancı fesat ilan etti.

ee bakarım-bakacağım da demiyor. annen orda diye üzülme ben burdayım da demiyor. kızı beni gommeye çalışırken birsey de demedi.

ilk çocuğu ile ikinci çocuğu arasinda 17 yas var
ilki ilk kocadan ikincisi ikinci kocadan. suanda 37 yaşında. o kadar bakima rağmen nenem gibi
Ohaa yaa resmen cocuklari nerdeyse senin yasinda.. ve sen suan kendi cocugunla mi kiyas ediyosun:))) tey Allahim yaaa .. normal olmadigini dusundum simdi

Kayınvalide çocuğuna baksa da sürekli şöyle yaptı böyle yaptı diye burda konu açıcağına eminim.Böyle tiplere yaranılmaz.Herkes benim için her şeyi yapmak zorunda düşüncesindeler.Çok dişliysen abini ara da annemi gönder de ama anca eş ailesine kötülük ve kıskançlık...Neyse hamileymiş , hayırlı doğumlar olsun.

evet yani kadın hakkında atıp tutuyosun. yok şive yok sigara. yarın diceksin ki evde sigara içiyo ya da çocuğun ağzı şiveye kayıyor vs. yeri geliyo insan kendi annesiyle anlaşamıyor bi konuda kaldı ki kayınvalide. yani bu hayatı bile bile zindan etmek olur kendine.

Hayir tabi ko tek sebebin kv istedigi icin oldugunu savunmuyorum. Ya ne diyeyim konu sahibi evini satsin bari:) borcu odeyemiyorsa yani. Ve esi de o borç oderken bakici tutamayacaksa. Bana yine garip geliyor toruna bakmamak ama herkes farkli düşünmekte tamamen özgür :)

Arkamda babam var diyo
Konu başında ben çaresiz bi kız görmüştüm şimdi güzelliğiyle maaşıyla ailesiyle övünen bir kız görüyorum babam verir bakıcı parasını diyo

benyurtici yurt dışı gezilerine bile gittim yaşadım gördüm. kredi oderken de zorlanmiyorum. haftanin 2 günü disarida aksam yemegi yiyebiliyoruz. ama bebegime bakmak icin izne ayrılırsam o ayri. ayrica cok daralirsam da arkamda dag gibi babam var.
sozunu tutmayan kayinvalidelere sinirlenmek de hakkim. kim olsa sinirlenirim.
ayrica memur maasini 2-3 bin falan saniyorsunuz heralde. 1 gunde kredi cekip alabildiysem bir gunde de satabilirim. kimle niye papaz olayim ki. herkes kendiyle uğraşsın.
ayrica ben engellilikten dolayi 32 yaşımda emekli olacagim. o yasta da gezer tozar eglenirim.

O zaman arkanizdaki dag gibi babaniza soyleyin cocugunuza o baksin.. madem maddi durumunuz o kadar iyi neden baskasinin cilt gerdirmesini sakiz yaptiniz agziniza? Siz hakkinizla kazaniyorsunuz da o calip cirpip mi yapiyor harcamalarini? Ne guzel iste madem bir gunde kredi cekecek kadar durumunuz var o zaman pasalar gibi tutun bakicinizi baktirin cocugunuza..

Alınmayan evin lafını mı yapıyorsun:oha:
Ben babama istediğimi derim,geline de ne oluyor:KK57:Bir de alsalarmış evi çarşambayı sel alacak demekki:KK4:

bizim sulalede bakici yok valla. ilk ve tek olacağım sanırım ;) yıllık iznimden feragat edip kvmi hastanelere götürmelerime yandim suan.
gorumce ev hanimiydi. neyse karşılaştırma yapmim görümce haklıydı demi

Back