- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin valla.Dert o da degil aslinda, buz gibi kiskanclik.. kiskancim diyemedigi icin ben ev kredisi oderken o caninin istedigi gibi catir catir yiyor uzerine bir de ailesi ev aliyor diyor..
Teyzesi yasindaymis ayol gorumceBir de çok acayip hem diyor ki görümcem 16 da kocaya kaçmış 18 de doğurmuş kaynanamın elinevermiş biz üni okuduk geç kaldık tabi diyor ee hani bu görümce annesine çocuk baktırıp kendisi estetik botoks yaptırmıştı? 18 yaşında mı botoks yaptırmış 8 bin liraya
Haklisin valla.
Yas daha 25. Buyuyecek elbet konu sahibi. Erkek analari beni tasliyor diyor ama hepimiz ailelerimizin kiziyiz bu kismi atliyor iste
Ben banka aylik faiz oranlarinin yukselmesini bekliyorum, su imar bankasi zamani gibi olsun ayda %170 falan. Millet haldir haldir evini satip paralari bankaya koyacak ve kirada yasayip banka faiziyle gecinecek. O zaman kurtulacagiz mortgage sendenBuyuyecek ve en buyuk pismanligi aldigi ev olacak buraya yaziyorum.. gezmeden, eglenmeden, caninin istedigi seyi alamadan gecen bilmem kac sene, herkesle papaz olduktan sonra elinde bir evi olacak iste.. emlak sektoru cokmeden bizim milletin ev fantezisi bitmez..
Ben banka aylik faiz oranlarinin yukselmesini bekliyorum, su imar bankasi zamani gibi olsun ayda %170 falan. Millet haldir haldir evini satip paralari bankaya koyacak ve kirada yasayip banka faiziyle gecinecek. O zaman kurtulacagiz mortgage senden
İnan ... sana bana düşmez o evler.Daha piyasaya düşmeden buyuk emlak firmaları alıyor zaten evi.Sahibimden com da ilanı yayınlandıgi gün giden ev var.Kesinlikle, ya da Amerikada kriz gibi bir patlak verecegiz, millet elindeki evleri aldiginin yari fiyatina cikaracak.. bu kadar mal aski nedir ya iki gunluk dunya paran kadar evde oturursun en fazla..
Tamam da bu görümcenizle kaynananız arasındaki bir olay. İkisinin arasındaki olay sizi ilgilendirmez.ilk bebeğini annesine baktırıp destek olmayıp kendine harcamış olması
ikinci bebeğinde kv bakmadı diye annesine tavır alması
biriktirdiği 3 5 kuruşu gene kendine harcayıp ailesinden ev istemesi
bende bi tarafımı yırtıp ev kredisi ödüyorum. eş tarafından sıfır destek.
tek bi bebek konusunda sıkıştım. onda da annesinin yerine konuşup annem bakmasın demesi.
bizde toruna eşya alınır. anne çalışıyorsa bebeğe bakılır. evladın işi yoksa ya cebine para konur ya ev verilir yada kirası ödenir. elbet mecbur değiller. ama anne baba olmak bunu gerektirir.
eşimin yaşı vardı. bende de yumurta problemi vardı. hi olmayacak sanmıştık açıkcçası tutuşmuştuk olmayacak diye korkmuştuk.
annemde olsun da ben bakıcam doğsun da torunuma neler yapıcam diye konuşunca iyice cesaretlendik.
benimde arkadaşlarımın memleketlerinden anneleri geldi kvleri geldi. bizim kv aynı sehirde ama balkonda sigara içip oğlum ev aldı oğlumun durumu iyi diye sağa sola haber salıyor :)
ayıptır söylemesi benimde babamın durumu iyi. ben babama baba bize bakıcı tut desem eminim aydan aya öder. ama bende bu kv varken "oğlum eve hizmetci de tuttu bakıcı da tuttu gelin de kendine çalışıyor işte" der :) bak eminim der. bu yüzden babama para harcatmak istemiyorum
çünkü bütün parasını oraya buraya harcayıp, anneeeğğ baaabam bize ev alsın kiradayıızz diyen bir kadınla bir olacağımı düşünmüyorum. bizde bilirdik yemesini içmesini eşimle tatillerde gezmesini. o evlatsa eşim de evlat.
istanbul şartlarında en düşük kredili eve girdik zaten. bodrum katlar 250 binden başlıyor. kredi oranlarını da biliyorsunuzdur zaten. şimdi almayacağız da ne zaman alacağız. 50mizden sonra mı ?
Yani aslinda sonradan lafini yapacaksa bir insan ev de almamali. Evlenince senin paran benim param olmuyor ailenin ortak butcesi oluyor.
Kadin evi aldi diye mi bunca sey?
Erkek evi alip kadin gelip yerlesince sorun olmuyor bu toplumda.
Tabii,erkegi de erkek tarafini da yolmak lazim cunku