annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

Evet çok haklısınız anneniz en iyisini yapmış Tam benim hayalim şimdiden çocuklara söylüyorum ben torun torba bakmam ben gezicem diye.

ben erkek annesiyim, kız da istiyorum Allah nasip ederse, torun bakmayı da asla düşünmüyorum, bu sistemde emeklilik nasip olursa sağlıklı da olursam yiyip içip gezecem kocamla, bir gün orda bir gün burda olucam, resim çekicem bol bol bu bir

ikincisi aynı zamanda hem gelinim hem görümceyim 2 sene ücretsiz izin aldım kendim baktım çocuğuma, ev kredimiz vardı bizim de, şimdi ağustos sonu yiğenim doğacak, annem bakar mı bakmaz mı ne olur hiç sormam karışmam bile ama sanmam annem bakmaz, benimkine de bakmadı keza kayınvalidem bakmadı, ikisine de gönül koymadım, belki anneme bir parça kırıldım, ama bak kendi anneme, gönül sevdiğine kırılır çünkü

Durumun zor anliyorum.. ama kizina bile hastayim yasliyim bakmam cocuguna dediyse senin cocuguna bakmaz tabii:) genclesmiyor cunku..kizi car cur ediyo parayi diyede demis olabilir bu lafi kizina.. ama suan kadini arada birakmanin bi anlami var mi? Bakici tutun tutabiliyosaniz..ya da isten cikip kiraya gecin.. evde satilir ordan illaki para gelir kredisini odersiniz. Biliorum zor ama zorka cocuguna baktircak halin yok ya? Insan kendi cocuguna bile zor bakiyor inan, bunuda 3 cocuk annesi olarak soyluyorum

Benim bir kaç ay ikizlerime kv baktı sonra annemi getirdim torunlarını sokaga atacak halleri yok ya eşin girsin devreye kv nin derdinden ancak o anlar dimi.

Allah bağışlasın. eşim ben demeden girer devreye zaten. en az 1 yaşına gelene dek ben bakmak istiyorum. borç harç idare edeceğim. sonrası için de hayırlısı.

demek ki onun ihtiyacı oldu, herkes senin gibi güzel doğmuyo, o kendine bişeyler yaptırmak istedi demek ki, ayıp mı?

Bence belli olmaz kayinvaliden bakabilir bana pek öyle bakmam der gibi gelmedi sadece bunu gorumcenin yanında dile getirmemiştir ben senin ilk çocuğuna baktım onlarında ilk çocuğu der bakar yani bakmak istese kim karışacak kocaman kadına zaman ne gösterir bilinmez daha şimdiden düşünüp canınızı sıkıpta hamileliginizi zehir etmeyin kendinize Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Allah gönlüne göre versin. bende akla karayı seçip bir süre ücretsiz izin alacağım. ya başkasından borç yada evi satacağım.

Sen olayı yanlış anlıyorsun. Kimse kv görümceni savunmuyor, ama sen onlara bebeğe bakmadılar diye sözlü saldırı yapıyorsun. Orasını burasını gerdiriyor falan çok ayıp şeyler. Bende nişanlıyım, kp bana ileride çocukların olursa bütün masrafları bana ait dedi ama asla ona güvenip çocuk yapmam. Yapacagını bilsem bile dünya hali belli olmaz

Allah gönlüne göre versin. bende akla karayı seçip bir süre ücretsiz izin alacağım. ya başkasından borç yada evi satacağım.

su akar yatağını bulur
dur bakalım daha 5 ay var doğumuna, ama bak söylediklerin hoş değil, hamilesin çocukta etkilenir bu olumsuz düşüncelerden, dünyanın lafını edip ne yüzle baktırcan ki kaynanana, hiç bu açıdan düşündün mü, ya da çocuğuna baksa balkonda sigara içmesi önemli olmayacak mı

Henüz 4.5 aylık hamilesiniz.Takmayin bu konuları kafaniza.Hamileligin tadını çıkarın lütfen.Ben 18 haftalık hamileyken bebeğimin down olup olmadığını bilmiyordum.21 haftalıkken ise down olmadığını artik biliyor ama bebeğimin parmaklarının yüksek ihtimal olmadığını sanıyordum.Akisina bırakın ,bebeğinizin hayalini kurun.Onemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı.Allahin izniyle alın kucağınıza kuzunuzu...gerisinin bir önemi yokmuş diyeceksiniz

Görümcenizin neye para harcadığının bu konuyla alakası nedir?
Ayrıca bu anneler kayınvalideler torunlarına bakmak zorunda mı?

ilk bebeğini annesine baktırıp destek olmayıp kendine harcamış olması
ikinci bebeğinde kv bakmadı diye annesine tavır alması
biriktirdiği 3 5 kuruşu gene kendine harcayıp ailesinden ev istemesi

bende bi tarafımı yırtıp ev kredisi ödüyorum. eş tarafından sıfır destek.
tek bi bebek konusunda sıkıştım. onda da annesinin yerine konuşup annem bakmasın demesi.

Yengenizle konuşun. Eger kendi annesinin onun yanina opsiyonunuz varsa biraz da annesi gelsin yanina, sizin anneniz de sizin bebeginize bakar.

Ya niye bebeğinden vazgeçsin estetik yaptırıp bebeği yetimhaneye mi bıraktı. Ayrıca allah vergisi herşey bende derken güzelliğinizden mi bahsediyorsunuz anlamadım cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…