annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

dışardan bakan bana da diri der ama geçen hafta auralı migrenden mütevellit kurumda bayılmışım gözümü hastanede açtım diazem katmışlar seruma kolumu kaldıramıyodum, herkesin ilk çocuğuna baktı ama yaşta geçti bu sürede, bu kadın hiç mi kendi için yaşamasın

Kendi annene soyle
Bir sure sana gelsin
Sonucta bakicam diye soz veren senin annen.

Abinin esi de bir sure baska care bulsun.

Olmadi bakici

ayrıca annen gelebilir neden gelemesin karı koca pöh ise anne pekala ücretsiz izin alabilir polis özel harekat çok iyi alıyo doğu görevinde, eşi çalışmadığında eş çocuk yardımı da alacak gayet rahat geçinilir doğuda tek maaşla, sen madem bu kadar zor durumdasın sana el olan kv ve görümceden medet umma abine annene yani kendi kanına canına anlat durumu annen gelip baksın, her afranız tafranız kv görümceye ha

Hanımefendi siz hiç yazdıklarınızı okudunuzmu ??? Burada doğuda yaşayan insanları bebek katiliymiş gibi lanse edemezssiniz!!! sorarsanız ben doğulu değilim İzmir Karşıyakalıyım..
Görümcenizden fazla kazanıyosanız buyrun bir bakıcı tutun...
Ayrıca sizemi sorucaktı görümceniz gezerken tatile giderken...
Kadına her türlü hakareti yapın ondan sonrada benim çocuğama bakmıycak...

Kendi annene soyle
Bir sure sana gelsin
Sonucta bakicam diye soz veren senin annen.

Abinin esi de bir sure baska care bulsun.

Olmadi bakici

annemden evvel söz veren kv idi ama neyse
şimdi kv tarafını tutanları tekrar coşturmayayım

kendi evladım kadar yeğenimi de düşünüyorum. o da benim yavrum. ben bakıcam başımın hal çaresine. 2 3 yaşından sonra da düzgün bir kreş.

E peki siz nasıl planladınız bu işi? Yani izne ayrılamıyorsunuz maaş yetmiyor diyorsunuz. Bakıcı da tutamayacaksınız gibi anlıyorum. Bebeğin ve evin masraflarına gidecek 1 maaş da. Ne yapacaktınız? Kayıvalideye güvenip mi yaptınız? Burdan bakınca öyle gözüküyor çünkü.

e tamam işte kadın sigara içip keyif çatıyo ne kadar tü kaka bir kadın, annen her bakımdan yeterli, yengen pöh, alsın ücretsiz izin

Çocuğu kv'ye yamarım nasılsa diyerek mi yaptınız gerçekten? 22 yaşındayım, çocuk sahibi olmama daha çok var. Ama şu an bile düşününce yeterli maddi imkana sahip olmadan çocuk yapma fikri çok ahmakça geliyor. Gerekirse 35 yaşına kadar beklerim. Keşke sizde de aynı bilinç olsaymış da, doğmamış çocuğu kime iteleyeceğinizle uğraşmamış olurdunuz hamile halinizle.

annenin ücretsiz izni doğu görevinden düşmüyor. 1 sene ücretsiz izin mi aldı 1 sene daha doğudalar. illet bir yer. bir an önce bitsin de gelsinler. keşke hizmetten düşseler. bu konuda da afram tafram devlete :)

Keşke o anda benimkine annem değil kayınvalidem bakacak. Nişanlıyken böyle bir sözü vardı deseydiniz. O anda niyetinin ne olduğunu öğrenirdiniz.

senin algıların bozulmuş taraf tutmak ne demek bu konuda adı geçen kimi tanıyoruz

Ya kendi yapmak istediklerini görümce yapınca kınamayla gizlediği bir kıskançlık büyütmüş içinde işte kadın. Halbuki ona ne yani ister yüzünü gerdirir, ister cinsiyet değiştirir.
Ben de şu kadından örnek alayım da biraz kendime harcayayım tatile gideyim hayattan zevk alayım diyeceğine yok o da benim gibi krediler çeksin canı çıksın öderken istiyor

Ya benim anlamadığım bir konu var, çocuğuma kv yada annem bakmayacak diyenlere sormak istiyorum.
Siz çocuğu yaparken kv bakmak zorunda mı, ya da anneniz bakmak zorunda mı?
Siz çocuğunu yapın bakımı için yok o bakmadı, yok bu bakmadı.
Çocuğu yapın bakımı başkasına.
Bakın ben çocuk yapmak için uğraşıyorum.
Anneme bir kere sormam sen bak ben çalışayım die.
Anneler insan onların bi hayatları var bakmak zorunda değiller ki.
Sizin bu konu da muhattabınız eşiniz.
Ayrıca tamam görümceniz size ufak bı girişgah yapmış ama bunu annesi ile konuşup yapmış. Her şey ortada.
Görümceniz botoxsu bilmemnesi kimseyi ilgilendirmez. Demek hayatta boyle mutlu oluyo.

annem bakacaktı işler değişti. kv de hep bakarım diyordu annem gidince ses etmemeye başladı. demek ki göstermelikti.
ben bana kalsa işyerimde yükselene kadar yapmazdım. senin dediğin yaşlar daha makuldu benim gözümde. ama erken menapoz riskim vardı. eşimde 35 yaşında. belki son şansımızdı tedaviyle oldu. tedavi sırasında hep annem yanımdaydı. sonra abimin yanına gitmek zorunda kaldı. anasız kaldım :)
kv e laf deyince de taşlanıyorum. özellikle erkek anaları tarafından

annenin ücretsiz izni doğu görevinden düşmüyor. 1 sene ücretsiz izin mi aldı 1 sene daha doğudalar. illet bir yer. bir an önce bitsin de gelsinler. keşke hizmetten düşseler. bu konuda da afram tafram devlete :)

biliyorum düşmediğini benim eşim de polis batmanda kaldım 4 sene, kadın polis arkadaşlar gayet aldılar 1 sene uzarsa da uzar yapacak bişey yok, sen olaya hiç tarafsız bakmıyosun, bak kendi abin yengen için ne kadar iyi niyetlisin, belki görümce de annesine aynı derecede kıyamıyo, senin yapacağın anneni getirtmek, yapacak başka bişeyin yok, nişanlıyken onu dedi bunu dedi diye bişey yok, nişanlıyken kv beni içine sokardı sevecem diye baş köşede resimlerim olurdu şimdi değişti

Dert etme o cocugu bir şekile büyütürsünüz kv isterse hiç bakmasın

Ben kız anasıyim; )

Ben de şu kadından örnek alayım da biraz kendime harcayayım tatile gideyim hayattan zevk alayım diyeceğine yok o da benim gibi krediler çeksin canı çıksın öderken istiyor

onun yaptıklarını yaptırmaya ihtiyacım yok ki. Allah vergisi herşey bende. ayrıca dozuna göre de tatile gidebiliyorum. tabi sıkışırsam bebeğim için vaz geçerim tatilden.
ama o tam tersi bebeğinden vaz geçiyordu çalışayım param olsun da estetik yaptırayım diye. ama pardon o haklı.

Benim bir kaç ay ikizlerime kv baktı sonra annemi getirdim torunlarını sokaga atacak halleri yok ya eşin girsin devreye kv nin derdinden ancak o anlar dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…