annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

Öyle bir bahsetmişsiniz ki gören de kayınvalide bebeğinize bakmazsa dünya başınıza yıkılacak sanır. Bebeğe bakmak için memurluktan istifa etmeyi düşünmek neyin kafası? Herkes nasıl yapıyorsa siz de öyle yapın ve bakıcı tutun.

Siz hamile olduğunuz İçin alınganlık yapıyorsunuz sanırım. Görümcenizin ikinci çocuğuna da bakmamış. Görümceniz de parasını istediği yere harcar, apayrı bir konu. Görümceniz sizin beklentiniz oluşmasın diye belki de annesine destek çıkmak istedi. Annesiyle konuşup bile söylemiş olabilir.
Kredi konusunda zorlanıyorsanız da bu sizin sorumluluğunuz. Bebek öncesi planlamayı kimseye güvenmeden siz yapacaktınız.
Millet olarak bireyselleşmeyi, sorumluluk almayı, çekirdek aile olmayı öğrenemeyeceğiz sanırım. Buradaki konuları okuyunca tek anladığım bu.

Kayınvalidenizin sizin bebeğinize bakmak gibi bir zorunluluğu yok öncelikle yani hamile kalırken şartlarınızı sizin hesaplamanız gerekirdi. Görümcem şunu bunu alıyor hor kullanıyor parasını çalışmasa da olurdu ama ben çalışmak zorundayım gibi bir izlenim de doğru değil çalışıyorsa istediği yere harcar. Kadın öz kızının bile çocuğuna yoruluyorum yaşlandım deyip bakmamış sizinkine bakarsa tabii ki görümcen açısından hoş olmaz ne olursa olsun.

Onun çocuğuna bakmadığı için size bunu demiş ama kaynanan bir yorum yapmamış ancak dediğim gibi yok kredi ödüyoruz çalışmam lazım mecbur bakacak diye birşey yok çocuk yapıyorsanız bunları da düşünmeniz lazım zaten anlamıyorum o anneler önce kendş çocuklarını büyütüyorlar sonra bir de torun bakıyorlar bitmiyor yani ayrıca baksa bile yok şunu bunu yapıyor deyip şikayet edeceksiniz. O zaman aynı şey anneniz içinde geçerli ablanıza gidiyorsa size de gelip bakmalı onun bebeğe büyümüş olacak sonuçta kaynanaya görümcenin ilk çocuğuna bakmış demeden önce annenize söyleyin o zaman

Ya niye bebeğinden vazgeçsin estetik yaptırıp bebeği yetimhaneye mi bıraktı. Ayrıca allah vergisi herşey bende derken güzelliğinizden mi bahsediyorsunuz anlamadım cidden
Olayı nasıl dramatize edeceğini bilememiş

Kadın öz kızının bile çocuğuna yoruluyorum yaşlandım deyip bakmamış sizinkine bakarsa tabii ki görümcen açısından hoş olmaz ne olursa olsun.
Öz kızı derken? Konu sahibinin eşi kayınvalidenin üvey oğlu muymuş ki? Ben kaçırdım galiba orayı.

Tamam da bu kendi aile içinde olan şeyler sizi ilgilendirmez ki annesine maaşından destek olmamış kendine harcamış falan kaynananızın da destek olması gibi bir beklentisi olmamış karşılık bekleyerek neden baksın ki.. Olabilir tavır alabilir yine anne kız arasındaki bir konu sizi ilgilendirmez.

Ev kredisi ödüyorsanız kendinize aldınız kendinize ödüyorsunuz o zaman baştan konuşacaktınız bunları daha 25 yaşındasınız biraz daha elinizin bollaşmasını bekleseydiniz siz direkt nasılsa kaynana bakar moduna girmişsiniz kadın öz kızının çocuğuna yaşlandım deyip bakmıyorsa sizinkine bakması abes olmaz mı kızı yani bakamıyordun demez mi. Annenizden beklentiye girmeyip kaynanadan girmeniz enteresan önce kendi annenize deyin abimin çocuğuna baktın benimkine de bakacaksın diye.

anneme güvenmiştim. annem genç. eğitimli. mesleği zaten okul öncesi. olsun da ben bakarım demişti hep.
ama gelin hanımın annesi bütün torun sorumluluğunu anneme yıkınca ortada kaldım.
Ben anlamadım neden kimse kendi cocuguna bakmıyor.Gelinin annnesi de bakmak zorunda değil ki.Cocuk kiminse o bakar.Ne saçma

görümcenizin konu ile alakası ne?
Para harcamasi cirkin olmasi
Aslinda konu sahibi guzel,zengin,kulturlu,gorgulu,diploma sahibi,16sinda kocaya kacmamis,18inde dogurmamis. Bunlarin hepsi guzellik basa bela dedirtiyor insana

Edit;gorumce hanim konu sahibinin iki kati cussesindeymis bir de onu kacirmisim.

Son düzenleme:
teyzem yaşında neyini kıskanıcam. olmayan diplomasıyla 2 katım cüssesini mi ? başka şeyler bulun

Çok komiksiniz maşallah burnunuz da kaf dağında siz bu kendinizi çok güzel ve yüce çok donanımlı görmekle acaba kayınvalidenizin bakmasını nasıl beğenecektiniz? teyzen yaşında nasıl oluyor kaç yaş var ki eşinizle arasında? ayrıca yaşı olsa ne olur, diploması olmasa ne olur ki? herşey diploma mı? 2 katı cüssesi olsa ne olur anlayamadım sonuçta onun rahat harcamasını, gezmesini kıskanıyorsunuz bu fiziksel birşey değil yani.

Demek ki yetiştiriyor eşi de beğenmiş almış sizin beğenmiyor olmanızın bir anlamı yok yani.. Ohh en güzelini yapıyor geziyor harcıyor sizde borcunuz bitmeden yapmasaydınız çocuk görümce de gayet haklı annem yaşladım deyip benimkine bakmayacak gelininkine bakacak yok canımm

onun da etkisi var
benim bebeğime bakmadın onunkine mi bakcaksın diye carlayacak. yüzde yüz carlar.

Iyi de kadını zaten begenmiyosun bırak sigarasını içsin
Yengenin annesi gelsin o baksın az da torununa, onları hiç konuşmuyorsun istiyosun ki kv görümceyi yerden yere vuralım

Bir de su var,siz 25 yasindasiniz,gorumce teyzenizle yasitsa en iyi ihtimal olsun yasi 30.
18inde dogurdu demistiniz, yani 12 yil once olsun hadi. (Benim de diplomam var hesap yaptim )
Kaynananizin 12 yil onceki haliyle simdiki hali bir olmaz. Mantik disi yani. Ona bakti benimkine de baksin demek. Siz 12 yil sonra ayni kalabilecek misiniz bu genc yasinizda olmaniza ragmen?

He hee tabii ailesini bebeğini düşündüğünden evine katkı olsun diye değil de estetik için çalışıyordu size göre gerçekten ne kafası yaşıyorsunuz ya.. Evde oturup rahatça bebeğine bakmak varken neden estetik için elalemin işinde çalışsın kaldı ki 2. çocuğuna kaynana bakmadığına göre bakıcı falan tutmuştur yani o başının çaresine bakmış değil mi o bakıcı parası falan havadan gelmiyor evini de başkaları geçindirmiyor. Para kazanıyorsa kendine de harcar evine de bu durum da sadece eşini ilgilendirir sizi değil hiç kimse özel zevkleri için bebeğini bırakmaz diploması yok diyorsunuz ama çalışıyor parasını da kazanıyor evde oturmuyor. Hem eşimden sıfır destek diyordunuz hem eşim destek olur çalışmam diyorsunuz tezatlık..

bakmak zorunda değil tabi ama görümcenin ilk çocuğuna bakmış oğlunun ilk çocuğunada baksın.... sonuçta keyfi bi durum değil borç var destek olmak lazım aile içinde ... birde benden size küçük bir tavsiye hamilesiniz ağzınızdan çıkana dikkat edin kınadığınız şeyi mazallah evladınızda görmeyin ... bakarsınız iki kat cüsseli evlat getirirsiniz dünyaya

Para harcamasi cirkin olmasi
Aslinda konu sahibi guzel,zengin,kulturlu,gorgulu,diploma sahibi,16sinda kocaya kacmamis,18inde dogurmamis. Bunlarin hepsi guzellik basa bela dedirtiyor insana

Dert o da degil aslinda, buz gibi kiskanclik.. kiskancim diyemedigi icin ben ev kredisi oderken o caninin istedigi gibi catir catir yiyor uzerine bir de ailesi ev aliyor diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…