annem çocuğuma bakmak istemiyor.kayınvalideme de çocuğumu bırakmak istemiyorum... :(

Annenize rica edin olmadi kaynanaya birakin 1 gecede 2_3 saat esinle vakit geçirin sonuçta her zaman olan birşey değil bu sizin esinizlede birlikte vakit geçirmeye ihtiyaciniz var

mecbur kalınınca bakıcıya da güveniliyor.
bu konuda baya tecrübem var,sorun yaşadım hep bakıcılarla ama asla çocuğuma kötü muamele etmediler sağolsunlar.
ama zordur bir yabancıya emanet etmek hem de çok zor.
ama anne yok,kv yok,ne yapacak çalışan kadın,mecbur bir insan evladına güvenecek.
bakıcıya güvenenem yorumlarını görünce hep içim cızz eder.
kendimi baya kötü bi anne gibi hissediyorum.bak kimse bırakmıyor sen nasıl bırakıyorsun diye.
ne yapalım herşeyden önce Allaha emanet ediyoruz ,bir şekilde büyüyecek bu çocuklar.
tek temennim iyi insanlar ile karşılaşmak bundan sonrasında da.

Yarın evlilik yıldönümüm biricik kızımla gideceğiz yemeğe:) Annem var, yengem var, hala var, babaanne var maşallah hepsine bırakabilirim ama bırakmıyorum..( kızım da çok usludur hepsinde durur)

Bırakmak istiyorsan bence kv ye bırak birkaç saatlipine hiçbirşey olmaz derim

Allah rahmet eylesin anneciğine.bneim annem de özverili kadındır,babamla beraber oğlanı bize bırak da biraz karı koca başbaşa kalın der.ne zaman başım sıkışsa bakıcıdan yana her daim hasta haliyele de olsa bakar sağolsun.
konu sahibi ile ilgili düşüncene sonuna kadar katılıyorum.

ipekcim aslında moku çıkmadığı sürece büyüklerle ilişkilerinde sorun yok bence.. yüz buluyor mu çocuklar evet,kesinlikle.bana yaptırmadığı bazı şeyleri onlara yağtırıyor evet..ama bu bile hoşuma gidiyor.yani büyük meselelerde annem her zaman oğluma annen ne dediyse o şekilde devam ediyoruz der.ama atıyorum dondurma çikolata yemek gibi konularda onlardna yüz bulması hoşume gidiyor benim:)

tabi,i ki herkesin kendi kararı ve yaşantısı.ancak sizin durumunuzda ,böyle özel bir günde,başbaşa olmak yerine çocukla olmanın çocuğa bir faydası var mı? yani onunla ilgili bir durum değil ki.tam tersi sizin ilişkinize zararı var diye düşünüyorum karımkoca olarak..zaten devamlı berbersiniz çocukla ,o gün de eşinle başbaşa olmak mantıklı değil mi,istemez misin?

ben arkadaşın onun çocuğuna bakıyor ben söyleyince surat asıyor dediği için bu yorumu yaptım kendine hak görür mecbur görür gibi ona bakıyor benimkinede baksa ne olacak tarzında.benen güzeli annesinin çocuğunu baktığı görümcesine bıraksın ozman nasılsa aynı dönemde çocukları .

en güzeli çocuğu uyutup kendi evlerinde başbaşa kutlamaları....

hatta anneniz çok bunaldıysa baktığı çocuğada haftada bir siz bakın nasılsa sizde evdesiniz?anneniz ne kadar mutlu olur..

Öyle de canım, çare yoksa, bakacak kimse yoksa, bakıcıya da güvenemiyorsan o halde napacaksın? E kayınvalide biraz dengesizmiş, 1-2 saat demez, siniri bozulunca iki tane patlatırsa nolacak? E babaannesi döver de sever de, ben kocamla vakit geçireyim diyorsa o başka.
E kendi annesi de gönülsüz, gönülsüz yenen aş ya karın ağrıtır ya baş demişler. O ihtimali de eledik.
Bakıcı diyor millet ona da mırın kırın, net bir cevap yok. E yani? Sonra diyorum, biz neyi tartışıyoruz diyorum.
Getir ben bakıyım mı diyeyim, anlamadım ki...

ayrıca konu sahibi annesi yüz verse neler isteyecek bi iyi okuyun bence ..
ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum..

Annen hakli kvye birakma.bence akrabalarindan bi genc kiz yok mu ona biraz harclik ver ya da ufak bi hediye o baksin 2 3 saatligine

Ayy ben de calisicaksin, tum gun birakicaksin sandim.
Bosver.
Biz de kizimiz oldugundan beri esimle sadece bir kere sinemaya gidebildik o kadar.
Cocuklar palazlanincaya kadar yapicak bir sey yok.

Ben de bunu demek istemiştim, ya evlat sevgisi iyi hoş, bir nevi ihtiyaç da ama işte önünü sonunu düşünmek de lazım. Mesela ben çocuk doğururum, annem torununa bakmak ister, hem eşimle vakit geçiririm, hem de anneliğin tadını çıkarırım. Sen doğurursun seninki bakmak istemez, sen eşinle vakit geçiremeyebilirsin. Bu seçim yani, şans biraz da. Bunları hesap ederek bebek yapmak gerekiyor. Misal ben gezmeyi çok seviyorum, eşimle çok sosyaliz, bebek olunca bunlar ne derece kısıtlanır diye düşünmek lazım. Eğer öyleyse annelere sorulur, yoklanır bir, olmuyorsa ufaktan ufaktan belli bir yaşa, mesela 1 yaşına falan gelince bakıcı falan soruşturulur. Daha da olmuyorsa kreş yaşı falan beklenir yani.

Canım ben hiç bir eğlencemde yada yıl dönümümde kızım dan ayrı kalmadım benimde bakacak adamım vardı ama birakmadim çok nadirdir sende bırakma çocuğunu da yanınıza alın beraber kutlamaya gidin

evet şans nasip kısmet. mesela ben cocuk bakmak isterim, annemde bakarım der. busefer çocuk gelmez

evet şans nasip kısmet. mesela ben cocuk bakmak isterim, annemde bakarım der. busefer çocuk gelmez
Ben geldiği ihtimalinden yola çıktım. İşte sonra da yıllar sonra senin yüzünden en güzel çağlarım eve hapsolarak geçti denmesin çocuğa, saçımı süpürge ettim, gezmedim sana baktım, yemedim yedirdim falan oluyor işte ben de onu kastettim

Anneanne bunaldıysa bu konu sahibinin değil kardeşinin sorunu olmalı. Sonuçta her gün çocuğunu bırakan o değil mi?
Ayda yılda bir çocuğa bakmayı reddedecek değildir herhalde.

Benimde cocugum var iki yasinda ama simdiye kadar asla zaruri durumlar haric tabi hastane isim filan olsun,birine birakayim da gidiyim diye hic dusunmedim.hele de gezmek icin sinema,ozel gun vb.seyler icin hic duymadim.tamam sinemaya filan gidemiyoruz iki yildir ama bunun bi eksikligini gormedim.her zamanin ayri bir guzelligi var diye dusunurum.cocuk yokken hersey ayri guzeldi,cocuk varken daha farkli guzel diye dusunurum hep.
Senin yerinde olsam kaynanama birakmazdim,annen tek sansin,onada gunlerce bak demiyorsun zaten,iki uc saatligine bakabilir ne olur ki sanki.torununa bakacak kim icin yine kendi kizi icin

Yooo tam tersi kızımla daha keyif alıyoruz, belki daha bir yaşında ya o yüzdendir. İleriki yıllarda fikrim değişir mi bilmem? Bu arada bebeğimle de öyle yapışık filan olduğumuzu düşünmeyin yani çok rahatlıkla bırakırım anneme, eşime, yengeme vs. gözüm arkada kalmaz ama keyfi dışarı çıkarken yanımızda olmazsa eksik hissediyoruz eşim de ben de..Hiç külfet değil bizim için alıştık bebişimizle yaşamaya.Teşekkür ederim paylaşımınız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…