• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem çocuğuma bakmak istemiyor.kayınvalideme de çocuğumu bırakmak istemiyorum... :(

Kız ayda yılda bir sinemaya bile gidemiyor sizde 2. Çocuğu almasını söylüyorsunuz.
annesi dinlensin diye diyorum annesi yaş itibariyle çok yoruluyordur ona yardımcı olursa anneside itirazsız bakar düşüncem sonuçta hem ikiside aynı dönem çocuğu oynarlar beraber dimi.

Kayınvalidenize bırakın işte ..20 aylık cocuğu 2 saatliiğine bakarkende dövecek değil ya...

merhaba hanımlar... hemen konuya gireyim. benim kızım 20 aylık ve abimin kızı da 20 aylık çocuklarımızın arasında 3 gün var. annem yeğenime bakıyor ve sürekli bunaldığını söylüyor hatta dün telde konuştuk "herkes dışarda geziyor ben evde çocuk bakıyorum" dedi yeğenim için :KK43: haftasonları geziyor.. ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum.. kayınvalidem de sert yapılı biri diğer torununu döven ve sürekli bağıran biri. görümcemin çocuğu hep kv.de. kızımı kıskandığı için hep aşırı tepkili çocuk. kızımı kv bıraksam bu sefer de kv benim kızıma da bağıracak diye bırakamıyorum.bi de görümcemin çocuğu zarar verir diye de bırakamıyorum.. iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz eşim kızımızı anneme bırakalım yemeğe gidelim diyor ben yanaşamıyorum... bu arada çocuğunu sürekli bırakıp gezme derdine düşmüş bir anne değilim hani arada sırada olurya öyle... bilemiyorum :KK43:
Yemeğe hep birlikte gidin .Sinemayıda evde birlikte izleyin film alın.Ama eşiniz bırak diyosa sizinle yanlız kalmak istiyo galiba onun annesine bırakın devamlı bakmadıkları için sizinkine iyi davranırlar sorun etmeyin .Evdeki kuzen küçüğede bi hediye alın sana güveniyorum aferin kızıma sen bakıcaksın ablasın filan deyin .Yabancıdan iyidir .Hiç olmazsa güvenli.Orda seyretmeleri için çocuk filmi alabilirsiniz çok oyalanırlar.Bişey olmaz.

merhaba hanımlar... hemen konuya gireyim. benim kızım 20 aylık ve abimin kızı da 20 aylık çocuklarımızın arasında 3 gün var. annem yeğenime bakıyor ve sürekli bunaldığını söylüyor hatta dün telde konuştuk "herkes dışarda geziyor ben evde çocuk bakıyorum" dedi yeğenim için :KK43: haftasonları geziyor.. ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum.. kayınvalidem de sert yapılı biri diğer torununu döven ve sürekli bağıran biri. görümcemin çocuğu hep kv.de. kızımı kıskandığı için hep aşırı tepkili çocuk. kızımı kv bıraksam bu sefer de kv benim kızıma da bağıracak diye bırakamıyorum.bi de görümcemin çocuğu zarar verir diye de bırakamıyorum.. iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz eşim kızımızı anneme bırakalım yemeğe gidelim diyor ben yanaşamıyorum... bu arada çocuğunu sürekli bırakıp gezme derdine düşmüş bir anne değilim hani arada sırada olurya öyle... bilemiyorum :KK43:
çocuğunla gidin yemeğe inan daha rahat edersin

çalşımıyorsun sanırım..
arada bırakmaktan bahsediyorsun...
heryerede çocukla gidilmez haklısın..
annene bırak bence arada bir de baksın yani...

annene konuyu aç annene : biliyorum sende bunaldın ama kayınvalideme bırakmak istemiyorum zarar verebilir diye beni en iyi sen anlarsın evlilik yıldönümümüzde yemeğe çıkıcaz sen bakabilir misin falan de..ayda bir sefer bakar annen bence..torun tatlıdır :)

Annenizde haklı,oğlunun çocuğuna bakıyor.haftasonu da az dinlenmek istiyor.
ama sizde haklısınız sonuçta sürekli bırakmadan bahsetmiyoruz.
bir kere 2-3 saat bırakmışsınız çok mu?Eğer anneniz istekli değilse,
öğlen uyutmayın çocuğu,akşam erken uyusun.Annenizde uyuyacağı için
anneniz içinde sorun olmaz.ya da öğlen uyku saatinde de gidebilirsiniz.

anneden bunu istemek de fazla bişey değil ki bana göre..anne biraz kızıma bakarsan sinemey gitmek istiyoruz..gayet normal ..annesi yüz verse ne demek..atla deve değil yahu istenen şey..zaten çoğu anane torunu ile vakit geçirmek ister..h.içi diğer toruna bakıyor diye,konu sahibinden torunu ile hiç vakit geçirmesin mi?
anneden yüz bulsa neler isteycek dediğiniz de altı üstü sinemaya gitmek.sanki 1 ay sende kalsın da ben y.dışına tatile gideyim diyor..:)
teşekkür ederimmm beni anlamışsınız

Back