• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem çocuğuma bakmak istemiyor.kayınvalideme de çocuğumu bırakmak istemiyorum... :(

Demek anneniz bunaliyor kolay degol sonucta
Haliyle hafta sonu dinlenmek istiyor demek
bizim de iki yavrumuz var biz ozel gunlerimizi ailecek geciririz daha keyif aliriz
Film izlemek te izlersek evimizde izleriz
cocuklu yasama ayak uydurmak lazim

merhaba hanımlar... hemen konuya gireyim. benim kızım 20 aylık ve abimin kızı da 20 aylık çocuklarımızın arasında 3 gün var. annem yeğenime bakıyor ve sürekli bunaldığını söylüyor hatta dün telde konuştuk "herkes dışarda geziyor ben evde çocuk bakıyorum" dedi yeğenim için :KK43: haftasonları geziyor.. ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum.. kayınvalidem de sert yapılı biri diğer torununu döven ve sürekli bağıran biri. görümcemin çocuğu hep kv.de. kızımı kıskandığı için hep aşırı tepkili çocuk. kızımı kv bıraksam bu sefer de kv benim kızıma da bağıracak diye bırakamıyorum.bi de görümcemin çocuğu zarar verir diye de bırakamıyorum.. iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz eşim kızımızı anneme bırakalım yemeğe gidelim diyor ben yanaşamıyorum... bu arada çocuğunu sürekli bırakıp gezme derdine düşmüş bir anne değilim hani arada sırada olurya öyle... bilemiyorum :KK43:
Güvenebildiğiniz evli bir arkadaşınız yok mu ya da komşunuz :KK58:

Konu çok fazla abartılmış.
Konu sahibi hergün için istememiş ki bir kere çıkmak istemiş onu da kimseyi kırmadan nasıl halletsem derdinde.
Burada kendini anlatan fedakar annelere de benden 10 puan.(neden anlattınız ki kendinizi konu sahibi siz ne yapıyorsunuz diye mi sormuş uzunn uzadıya anlatıyorsunuz)
beni anlayan biri :) çok teşekkür ederim size

..ben zannettim..sürekli bakılacak..ayda yılda bir ne olacak sanki annene bırak ..sizinde hakkınız senede bir dışarıya çıkmak..çekinmeden söyleyin annenize..diğeri torunda bu torun değilmi..bizim komşumuzda eşiyle biryerlere gider biz seve seve bakarız..yakın olsam ben bakardım..ne var bunda..:KK69:

ayrıca konu sahibi annesi yüz verse neler isteyecek bi iyi okuyun bence ..
ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum..
sizin ne kadar iyi okuduğunuz belli.. neler isteyecekmişim ben anneme güvenerek çocuk yapmadım hanımefendi. her haftasonu da çocuğumu anneme bırakmak isteyecek kadar bencil de değilim. insanlara ahkam kesmeden önce siz iyi okuyun bence

Bence çok abartmışsin kayınvaliden napıcak sanki küçücük çocuğu duvardan duvaramı vuracak Allah aşkına..hepimiz kücükken ananelerimiz,babannelerimiz bağırırdı ne var bunda?Sanki siz bıraktığınız an kadin bağırıp çağırıp dövmeyemi baslayacak öz torununu? Hiç tanımadığınız günlük bakıcıya babannesinden daha mı fazla güveniceksiniz ? Bırakmazsanda o zaman evinde oturucaksin yada cocugunuda yanina alicaksin yapcak bisey yok

herkese tek tek teşekkür ederim beni anlayanlar da olmuş , anlamayanlar da ... hak verenler de olmuş yuh çekenler de.. yine de zaman ayırıp bir şeyler yazmışsınız teşekkür ederim

merhaba hanımlar... hemen konuya gireyim. benim kızım 20 aylık ve abimin kızı da 20 aylık çocuklarımızın arasında 3 gün var. annem yeğenime bakıyor ve sürekli bunaldığını söylüyor hatta dün telde konuştuk "herkes dışarda geziyor ben evde çocuk bakıyorum" dedi yeğenim için :( haftasonları geziyor.. ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum.. kayınvalidem de sert yapılı biri diğer torununu döven ve sürekli bağıran biri. görümcemin çocuğu hep kv.de. kızımı kıskandığı için hep aşırı tepkili çocuk. kızımı kv bıraksam bu sefer de kv benim kızıma da bağıracak diye bırakamıyorum.bi de görümcemin çocuğu zarar verir diye de bırakamıyorum.. iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz eşim kızımızı anneme bırakalım yemeğe gidelim diyor ben yanaşamıyorum... bu arada çocuğunu sürekli bırakıp gezme derdine düşmüş bir anne değilim hani arada sırada olurya öyle... bilemiyorum :(

arada sirada da olsa ben birakmiyorum evlilik yildonumunde kizim bas kosedeydi en tatli meyve o :-)
aslinda biraz ayri vakit gecirmek gerekmis ozguven gelisimi icin ama ben yapamiyorum
esine meyvemiz olmadan kutlama nasil yapicaz diyebilirsin
ayrica annene de sasirdim torun a bakmaktan sikayet etmesin torun isteyen nice babaanne anneanne var sukretsin bence...

Arada bir esinizle yalnız zaman gecirmek istrmenizden daha dogal ne olabilir ki. Benim kizimda 2 bucuk yasinda sizi cok iyi anliyorum. Ama annenize veya kayinvalidenize birakmaktan baska careniz yok gibi, cunku daha cok kucuk. Annenizden rica etseniz bir seferligine kirmaz sizi diye dusunuyorum.

ben arkadaşın onun çocuğuna bakıyor ben söyleyince surat asıyor dediği için bu yorumu yaptım kendine hak görür mecbur görür gibi ona bakıyor benimkinede baksa ne olacak tarzında.benen güzeli annesinin çocuğunu baktığı görümcesine bıraksın ozman nasılsa aynı dönemde çocukları .

ayrıca konu sahibi annesi yüz verse neler isteyecek bi iyi okuyun bence ..
ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum..

öncelikle günaydın..
yok ben konu sahibinden sizin yazdıklarınızı düşünecek bir cümle de görmedim öyle bir elektrik de almadım..
çocuğumun ananesinden de ,40 yılda bir bir akşam bakmasını istersen yüz eğmek acı bir durum...
konu sahibi arkadaşım,bir sor bakalım annene ne diyecek,biz o kadar yazdık ama sonuçlandıracak kişi sensin..eğper annen kabul etmezse başka seçenekler düşünelim beraber ;)

sizin ne kadar iyi okuduğunuz belli.. neler isteyecekmişim ben anneme güvenerek çocuk yapmadım hanımefendi. her haftasonu da çocuğumu anneme bırakmak isteyecek kadar bencil de değilim. insanlara ahkam kesmeden önce siz iyi okuyun bence
canım senin dediğini yapıştırdım (ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum..bunu sen dedin bende kadın yüzverse isteyecek dedim nASIL OKUNURKİ BU BAŞKA..

öncelikle günaydın..
yok ben konu sahibinden sizin yazdıklarınızı düşünecek bir cümle de görmedim öyle bir elektrik de almadım..
çocuğumun ananesinden de ,40 yılda bir bir akşam bakmasını istersen yüz eğmek acı bir durum...
konu sahibi arkadaşım,bir sor bakalım annene ne diyecek,biz o kadar yazdık ama sonuçlandıracak kişi sensin..eğper annen kabul etmezse başka seçenekler düşünelim beraber :KK66:
Günaydın ben konu sahibinin yazdığını yapıştırdım yani o söylemiş bende bunyüzden yüzverse isteyecek dedim kendisininde yazdıklarından haberi yok.
canım senin dediğini yapıştırdım (ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum..bunu sen dedin bende kadın yüzverse isteyecek dedim nASIL OKUNURKİ BU BAŞKA..

arada sirada da olsa ben birakmiyorum evlilik yildonumunde kizim bas kosedeydi en tatli meyve o :-)
aslinda biraz ayri vakit gecirmek gerekmis ozguven gelisimi icin ama ben yapamiyorum
esine meyvemiz olmadan kutlama nasil yapicaz diyebilirsin
ayrica annene de sasirdim torun a bakmaktan sikayet etmesin torun isteyen nice babaanne anneanne var sukretsin bence...
canım zaten kadın sürekli diğer toruna bakıp yoruluyor onuda dikkate almak gerek

Günaydın ben konu sahibinin yazdığını yapıştırdım yani o söylemiş bende bunyüzden yüzverse isteyecek dedim kendisininde yazdıklarından haberi yok.
anneden bunu istemek de fazla bişey değil ki bana göre..anne biraz kızıma bakarsan sinemey gitmek istiyoruz..gayet normal ..annesi yüz verse ne demek..atla deve değil yahu istenen şey..zaten çoğu anane torunu ile vakit geçirmek ister..h.içi diğer toruna bakıyor diye,konu sahibinden torunu ile hiç vakit geçirmesin mi?
anneden yüz bulsa neler isteycek dediğiniz de altı üstü sinemaya gitmek.sanki 1 ay sende kalsın da ben y.dışına tatile gideyim diyor..:)

16 sayfaya karşı artık konu sahibi bir çözüm bulmuş olsa gerek.
Bir tartışmayı da sonuca götürsek:KK49:

anneden bunu istemek de fazla bişey değil ki bana göre..anne biraz kızıma bakarsan sinemey gitmek istiyoruz..gayet normal ..annesi yüz verse ne demek..atla deve değil yahu istenen şey..zaten çoğu anane torunu ile vakit geçirmek ister..h.içi diğer toruna bakıyor diye,konu sahibinden torunu ile hiç vakit geçirmesin mi?
anneden yüz bulsa neler isteycek dediğiniz de altı üstü sinemaya gitmek.sanki 1 ay sende kalsın da ben y.dışına tatile gideyim diyor..:)
Q buna katılıyorum. Diğer toruna bakıyor diye bu torunuyla hiç mi zaman geçirmesin?
Ayrıca kızların çocukları daha çok sevilir maalesef bu da bir gerçek.
Bence konu sahibi biraz abartıyor, biraz da fazla hassas sanırım annesi konusunda.

ama diğer mesajlarımı okumadınız galiba bende diyorum ki kendi bu incelikleri beklerken annesine dese bende evdeyim hatda b,rde ben ,iki çocuğa bir bakayım sen dinlen diye emin ol annesinin psikolojisi toparlanıp o demeden özledim getir demeye başlar benim sadece kendini düşünmesi geren anneme aynı şeyleri ablam larda yaptı yıpranan annem oldu birazda karşımızdakini hoş tutucaz düşünücezki o zamman gereğini fazla fazla yapar.

ama diğer mesajlarımı okumadınız galiba bende diyorum ki kendi bu incelikleri beklerken annesine dese bende evdeyim hatda b,rde ben ,iki çocuğa bir bakayım sen dinlen diye emin ol annesinin psikolojisi toparlanıp o demeden özledim getir demeye başlar benim sadece kendini düşünmesi geren anneme aynı şeyleri ablam larda yaptı yıpranan annem oldu birazda karşımızdakini hoş tutucaz düşünücezki o zamman gereğini fazla fazla yapar.
Kız ayda yılda bir sinemaya bile gidemiyor sizde 2. Çocuğu almasını söylüyorsunuz.

annenizi dinlendirip diğer çocuğada arada bakma fikri nasıl iki çocuğa birlikte bakarsanız birazda anneniz dinlernir ve tekliflerinizi daha olumlu karşılar psikolojisi düzelir.siz genç ve dinamiksiniz 2 gün siz bakın 3 gün anneniz sonra zaten istemeden anneniz size teklifte bulunur.

Back