Ee bu anneyle hala konuşuyor musunuz?Ablam ben evliyken yaşadıklarımı anneme anlatınca "bırakın çeksin,demek ki onun kaderi"dedigini biliyorum ben. Hic unutamam nasıl yapayalnız hissettigimi
5 yıl sonra bile açılıyor. Sürekli boşanman başarısızlık gibi ilan ediliyor. Hor görme hakkımız var diyorlarBoşandıktan iki yıl sonra yine konular açılıyor mu ya♀
Seni kendine rakip mi görüyor nedir? Bırak çeksin nedir evlat ya ortada acı çekenAblam ben evliyken yaşadıklarımı anneme anlatınca "bırakın çeksin,demek ki onun kaderi"dedigini biliyorum ben. Hic unutamam nasıl yapayalnız hissettigimi
Bunu söyleyen aile bireyleri baştan boşanmaya karşı olanlar mı?5 yıl sonra bile açılıyor. Sürekli boşanman başarısızlık gibi ilan ediliyor. Hor görme hakkımız var diyorlar
Neyini kabullenemiyor evladının canindan dahami kiymetli şu elalem dedikleri mümkünse gorusmeyin size zararı dokunuyorsa annenizde olsa görüşmemeniz sizin açınızdan daha iyiMerhaba kızlar,çok üzgünüm bu postu dertleşmek için açıyorum çok yoruldum..
ben gecen kasım ayında boşandım. 7 ay süren bir evliliğim oldu.
Özet geçmek gerekirse eski eşimden defalarca şiddet gördüm ve aldatıldım bu sebeplerle kısa süre içinde de boşandım şükürler olsun çok mutluyum kararımdan. Ama annem süreci,yaşadıklarımı görmesine rağmen bir türlü boşanmamı hazmedemedi. Yanımda durmadı hatta bir süre beni aramadı bile boşanma davası açtığım için. Annedir tabiki ayrilmam ona zor olmuştur diye zaman tanıdım ama malesef hala kabullenmiş degil. Ayrı şehirde yaşıyorum,evime gelip kağıtlar muskalar koydu tekrar barışmam için. Sürekli o adamın konusu açıyor dualar edip duruyor biraraya gelmemiz için. Eski eşimin mermer sehpayla en son bacagıma vurdugunda haftalarca yürüyemedigimi biliyorum. Bana vurma sebebi de gece 4te geldiginde ona hesap sormamdı. Böyle bir insandan boşandım.
Ben aylarca annemden uzak durdum bu sebeplerle ama yaz tatili oldu kısa süreligine memlekete gelmek istedim. Geldigim günden beri başka konu konuşmuyor psikolojik olafak çöktüm. İki gün önce de yine yastığımın icinde muska buldum. Onunla tekrar evlenmem icim yaptirmis. Nedenini sordugumda da ben elalame ne diyecem senin bosandigini söyleyemem diyor. Sabır da kalmadı bende sanırım annemle gorusmeyecem..
Annenizi bence psikiyatr a götürün.yanlis anlamayın ama bukadar zarar görmüş kızını barıştırmak için ugrasmasi muska filan normal bir ruh hali değil çünkü.ona boşanmanın cok normal olduğunu anlatin.eski esinizin sizi Allah korusun döverek öldürse o zaman ne yapardın diye sorun.Merhaba kızlar,çok üzgünüm bu postu dertleşmek için açıyorum çok yoruldum..
Özet geçmek gerekirse eski eşimden defalarca şiddet gördüm ve aldatıldım bu sebeplerle kısa süre içinde de boşandım şükürler olsun çok mutluyum kararımdan. Ama annem süreci,yaşadıklarımı görmesine rağmen bir türlü boşanmamı hazmedemedi. Yanımda durmadı hatta bir süre beni aramadı bile boşanma davası açtığım için. Annedir tabiki ayrilmam ona zor olmuştur diye zaman tanıdım ama malesef hala kabullenmiş degil. Ayrı şehirde yaşıyorum,evime gelip kağıtlar muskalar koydu tekrar barışmam için. Sürekli o adamın konusu açıyor dualar edip duruyor biraraya gelmemiz için. Eski eşimin mermer sehpayla en son bacagıma vurdugunda haftalarca yürüyemedigimi biliyorum. Bana vurma sebebi de gece 4te geldiginde ona hesap sormamdı. Böyle bir insandan boşandım.
Ben aylarca annemden uzak durdum bu sebeplerle ama yaz tatili oldu kısa süreligine memlekete gelmek istedim. Geldigim günden beri başka konu konuşmuyor psikolojik olafak çöktüm. İki gün önce de yine yastığımın icinde muska buldum. Onunla tekrar evlenmem icim yaptirmis. Nedenini sordugumda da ben elalame ne diyecem senin bosandigini söyleyemem diyor. Sabır da kalmadı bende sanırım annemle gorusmeyecem..
Yok annem karşı değildi.Bunu söyleyen aile bireyleri baştan boşanmaya karşı olanlar mı?
Annen de olsa muska yapan insandan korkarım. Mümkün mertebe uzak dur senin ölun çıksın ama elalem boşandı demesin oh valla. Analık hakkı da bir yere kadar.cennet bu ananın ayağı altında değil o kadar da değil.Merhaba kızlar,çok üzgünüm bu postu dertleşmek için açıyorum çok yoruldum..
Annenizden uzak durun kendisi aşırı narsist ve cahil birisi ...Merhaba kızlar,çok üzgünüm bu postu dertleşmek için açıyorum çok yoruldum..
Anneniz sizi sevmiyor çok tehlikeli uzaklaşın yanından, mümkün mertebe görüşmeyin..Ablam ben evliyken yaşadıklarımı anneme anlatınca "bırakın çeksin,demek ki onun kaderi"dedigini biliyorum ben. Hic unutamam nasıl yapayalnız hissettigimi
Annen de olsa muska yapan insandan korkarım. Mümkün mertebe uzak dur senin ölun çıksın ama elalem boşandı demesin oh valla. Analık hakkı da bir yere kadar.cennet bu ananın ayağı altında değil o kadar da değil.
Ay inşallah benim durumum da bu şekilde olmaz çünkü ailemden başka kimsem yokYok annem karşı değildi.
Benim annem bana hiç destek olmadı ama ben kızıma nolursa olsun destek olacagım diyordu hep
Ama aynı evin içine girince illallah ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?