Annem boşanmamı atlatamadı

Bazilari kabullenemiyor daha bugun kapistik 2 yil gecmis nerdeyse ilkgun gibi onume sunuyor ben ayni evdeyim kacacak yerim yok siz uzaksiniz aramayin sormayin aydan aya arayin sizi merak etsin 2 yil boyle yapin alisacak kesinlikle eve donmeyin ac kalin yine donmeyin bu zihniyet degisik degismiyor ölene kadar böyle inanin benim imkanim olsa evden ciksam. Bi daha bayramdan bayrama o derece illallah ettim senede bir kafa rahatt olur

İnan annemi bile sevmiyordu. Beni de ailemi de saymıyordu ki. Neyini sevdi hicbirimiz anlamış degiliz bence tamamen baskaları kızı bosanmıs demesin diye tekrar benim basima bela etmek istiyor
Kızı boşanmış desinler, ben olsam davulla çıkar herkese duyururum skskskskek

Sanırımmı?
Evine alma böyle bi insanı.

Tasını tarağını topla kendi evine dön, bu kadar bencil bir kadınla aynı evde kalmana gerek yok. Elaleme diyeceği senin canından değerliyse anne değildir o. Tatilini o evde geçirmek zorunda değilsin, kendi evi ve hayatı olan bir yetişkinsin, topla valizini yarın bulduğun ilk araçla ayrıl oradan. Belki bu sayede annen de haddini öğrenir. Ay çok sinirlendim. Ailelikten reddedilmelik insanımsı örneği

Kızımın bacağına mermer sehpayla vurduğunu duyduğum bir adam için muskalar yaptırıyorsam kızımın ölmesini istiyorumdur başka açıklaması olamaz. Saçının teline zarar gelse dünyayı yakması gereken kadın sizin yaşadıklarınızı bilip de tekrar bir araya gelmeniz için çabalıyorsa ciddi psikolojik problemleri vardır o yüzden annenizle aranıza mesafe koyun lütfen. Çok sevindim bu arada böyle bir anneye rağmen öyle bir kocayı hayatınızdan kısa sürede çıkardığınız için. Yolunuza güzellikler çıkarsın Allah

İnan annemi bile sevmiyordu. Beni de ailemi de saymıyordu ki. Neyini sevdi hicbirimiz anlamış degiliz bence tamamen baskaları kızı bosanmıs demesin diye tekrar benim basima bela etmek istiyor
Acaba Meslegınız yok mu?

Şimdi telefondan güzelce otobüs, uçak arıyorsun. Yarına bilet alıyorsun. Aaa beni işten çağırdılar diyorsun. Hooop kaçıyorsun.
Sonra maddi durumuna göre deniz kenarı bir yer buluyorsun. Yaglana yaglana güneşlenirken bu kadar manyaktan sonra akıl sağlığın yerinde olduğu için kendinle gurur duyuyorsun.Annene mesafe koyuyorsun. Bir daha da gitmiyorsun.

Çok zarifsiniz amin inşallah..

Boşandıktan iki yıl sonra yine konular açılıyor mu ya‍♀

Yapacak bir şey yok, anneniz böyle biri... Ne değişir, ne gelişir...
Keşke bu zihniyet artık ortadan kalkmış olsa, ama ne mümkün...
Kadınların 'erkeksiz' tek başlarına sokağa çıkmasının yasak olduğu ülkeler var halâ bu dünyada. Aynı çağda yaşıyoruz bunlarla maalesef.
Anneniz de kendisini yetiştiren çevrenin ve zihniyetin kurbanı.

Boşverin..!
İradeniz, cesaretiniz, direnme gücünüz, arkanızda aileniz bile olmadan başa çıktıklarınızla, bu zihniyette bir anne tarafından yetiştirilmiş olmanıza rağmen bu duruşunuzla, kendinize olan saygınızla siz hakikaten müthişsiniz.

Sizin yaşadıklarınızın çok benzerlerini yaşayıp, boşanmaya cesaret edemeyen, cesaret etmeyi de geçtim, boşanmayı düşünmeyen, belki sizin yaşlarınızda ama maalesef annenizin zihniyetinde ne kadınlar gördü bu KK.

Ben de yetişkin kız çocuğu annesiyim, büyük lâf etmek istemem ama bilin ki tüylerim ürpererek okudum yazdıklarınızı.

Orada durmayın, anneniz gibi kadınlar maalesef ruhu zihni tamamen sakatlanmış insanlar, ne himmet beklenir ne el uzatılır. Üstelik orada durdukça sizi de aşağı çeker.

Açıklama yapmak zorunda bile değilsiniz, sessizce çekin kapıyı çıkın.
Varlığınızın kıymetini bilmeyeni, anneniz bile olsa, yokluğunuzla başbaşa bırakın yürüyün gidin...
Başarabiliyorsanız da bir süre görüşmeyin.

Bir de başlığınıza istinaden şunu söyleyeyim; boşanmayı anneler değildir atlatması gereken, anneler dağ gibi arkasında durandır boşanan evlâtlarının. Sizsiniz boşanmayı atlatması gereken, atlatırken de annesinden şefkat, sevgi, sarılıp sarmalanma görmesi gereken. "Annem atlatamadı" demek zorunda bırakılmış olmanız bile çok ama çok iç burkucu...

Çok güzel bir hayat diliyorum, Allah bundan sonra yüzünüzü hep güldürsün inşaallah.

Son düzenleme:
Boşandıktan iki yıl sonra yine konular açılıyor mu ya‍♀
Bazi anneler böyle kadinin tek dunyasi evi ve kocasi olunca onlar olmazsa dunya olmayacak diye düşünüyorlar ölene kdr boyle gidicek umarim gitmez Allah büyüktur ayri eve evladimla gecerim belki kurtuluriz ama suan tahminim öyle 24 saat kalinca yine aynisi olir en guzeli senede 1 gun 2 saat kalmak aile yaninda

Ablam ben evliyken yaşadıklarımı anneme anlatınca "bırakın çeksin,demek ki onun kaderi"dedigini biliyorum ben. Hic unutamam nasıl yapayalnız hissettigimi
Anneniz yeter ki boşanmayın ama ölün diyor resmen. Hiç sordunuz mu, ölsem daha mı iyiydi diye. O söyleyemiyorsa siz çıkın herkese söyleyin boşandım diye. Belki anneniz kalpten gider de huzuru öteki tarafta bulur

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende bu sürece girdim aile tarafından sıkıntım yok ama kendimi fazlalık hissetmekten korkuyorum şu an dahi misafir gibiyim

En doğru kararı vermişsiniz tebrik ederim. Annenizde elalemden çok kendi kızını düşünmeli, o insan bozuntusu size bir şey yapsaydı daha mı iyiymiş? Kim olursa olsun, anne bile olsa kimse senden kıymetli değil. Araya mesafeni tavrını koy illaki anlayacaktır. Seni hayatında istiyorsa ona göre kendini düzeltir, bu kadar dominantlığın lüzumu yok sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…