Merhaba kızlar,çok üzgünüm bu postu dertleşmek için açıyorum çok yoruldum..
ben gecen kasım ayında boşandım. 7 ay süren bir evliliğim oldu.
Özet geçmek gerekirse eski eşimden defalarca şiddet gördüm ve aldatıldım bu sebeplerle kısa süre içinde de boşandım şükürler olsun çok mutluyum kararımdan. Ama annem süreci,yaşadıklarımı görmesine rağmen bir türlü boşanmamı hazmedemedi. Yanımda durmadı hatta bir süre beni aramadı bile boşanma davası açtığım için. Annedir tabiki ayrilmam ona zor olmuştur diye zaman tanıdım ama malesef hala kabullenmiş degil. Ayrı şehirde yaşıyorum,evime gelip kağıtlar muskalar koydu tekrar barışmam için. Sürekli o adamın konusu açıyor dualar edip duruyor biraraya gelmemiz için. Eski eşimin mermer sehpayla en son bacagıma vurdugunda haftalarca yürüyemedigimi biliyorum. Bana vurma sebebi de gece 4te geldiginde ona hesap sormamdı. Böyle bir insandan boşandım.
Ben aylarca annemden uzak durdum bu sebeplerle ama yaz tatili oldu kısa süreligine memlekete gelmek istedim. Geldigim günden beri başka konu konuşmuyor psikolojik olafak çöktüm. İki gün önce de yine yastığımın icinde muska buldum. Onunla tekrar evlenmem icim yaptirmis. Nedenini sordugumda da ben elalame ne diyecem senin bosandigini söyleyemem diyor. Sabır da kalmadı bende sanırım annemle gorusmeyecem..