• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem boşanmamı atlatamadı

Ablam ben evliyken yaşadıklarımı anneme anlatınca "bırakın çeksin,demek ki onun kaderi"dedigini biliyorum ben. Hic unutamam nasıl yapayalnız hissettigimi
Ee bu anneyle hala konuşuyor musunuz?
Bugün bir konu vardı burda aileni sil diyorlar, boşan diyorlar burdaki kadınlar tuhaf diye.
Şimdi bu anneyi sil demiyelim de ne diyelim. Valla sinir oldum okudukça. Olmaz olsun böyle ana

Merhaba kızlar,çok üzgünüm bu postu dertleşmek için açıyorum çok yoruldum..
ben gecen kasım ayında boşandım. 7 ay süren bir evliliğim oldu.
Özet geçmek gerekirse eski eşimden defalarca şiddet gördüm ve aldatıldım bu sebeplerle kısa süre içinde de boşandım şükürler olsun çok mutluyum kararımdan. Ama annem süreci,yaşadıklarımı görmesine rağmen bir türlü boşanmamı hazmedemedi. Yanımda durmadı hatta bir süre beni aramadı bile boşanma davası açtığım için. Annedir tabiki ayrilmam ona zor olmuştur diye zaman tanıdım ama malesef hala kabullenmiş degil. Ayrı şehirde yaşıyorum,evime gelip kağıtlar muskalar koydu tekrar barışmam için. Sürekli o adamın konusu açıyor dualar edip duruyor biraraya gelmemiz için. Eski eşimin mermer sehpayla en son bacagıma vurdugunda haftalarca yürüyemedigimi biliyorum. Bana vurma sebebi de gece 4te geldiginde ona hesap sormamdı. Böyle bir insandan boşandım.
Ben aylarca annemden uzak durdum bu sebeplerle ama yaz tatili oldu kısa süreligine memlekete gelmek istedim. Geldigim günden beri başka konu konuşmuyor psikolojik olafak çöktüm. İki gün önce de yine yastığımın icinde muska buldum. Onunla tekrar evlenmem icim yaptirmis. Nedenini sordugumda da ben elalame ne diyecem senin bosandigini söyleyemem diyor. Sabır da kalmadı bende sanırım annemle gorusmeyecem..
Neyini kabullenemiyor evladının canindan dahami kiymetli şu elalem dedikleri mümkünse gorusmeyin size zararı dokunuyorsa annenizde olsa görüşmemeniz sizin açınızdan daha iyi

:nazar::nazar::nazar:
Size hayran kaldım keşke anneniz de kör olmasa da sizinle gurur duyabilse. Böyle ağır olaylar yaşadıktan sonra en mantıklı kararı verip kısa sürede boşanmışsınız. Çalışıyorsunuz ayrı düzeniniz var… Daha ne istiyor anneniz?

Maalesef zihniyeti değişmez artık. Kız çocuğuna kıymet vermeyen eski kafalı tiplerden çünkü. Sizin canınızın ya da mutluluğunuzun önemi yok onun gözünde. Eski eşinizin evinden cenazeniz çıksa daha mutlu olurdu emin olun. Elaleme ne diyeceğini bilirdi başı öne eğilmezdi. O yüzden hayatınızdan çıkarın en iyisi. Muska işinden dolayı artık evinize sokmayın zaten. Telefonda da birkaç haftada bir arayıp halini hatrını sorup kapatın. Artık evlerine gitmeyin. Başka yapacak bir şey yok. Bazen kabullenmek zor gelir ama her anne çocuğunu sevmez.

Özet geçmek gerekirse eski eşimden defalarca şiddet gördüm ve aldatıldım bu sebeplerle kısa süre içinde de boşandım şükürler olsun çok mutluyum kararımdan. Ama annem süreci,yaşadıklarımı görmesine rağmen bir türlü boşanmamı hazmedemedi. Yanımda durmadı hatta bir süre beni aramadı bile boşanma davası açtığım için. Annedir tabiki ayrilmam ona zor olmuştur diye zaman tanıdım ama malesef hala kabullenmiş degil. Ayrı şehirde yaşıyorum,evime gelip kağıtlar muskalar koydu tekrar barışmam için. Sürekli o adamın konusu açıyor dualar edip duruyor biraraya gelmemiz için. Eski eşimin mermer sehpayla en son bacagıma vurdugunda haftalarca yürüyemedigimi biliyorum. Bana vurma sebebi de gece 4te geldiginde ona hesap sormamdı. Böyle bir insandan boşandım.
Ben aylarca annemden uzak durdum bu sebeplerle ama yaz tatili oldu kısa süreligine memlekete gelmek istedim. Geldigim günden beri başka konu konuşmuyor psikolojik olafak çöktüm. İki gün önce de yine yastığımın icinde muska buldum. Onunla tekrar evlenmem icim yaptirmis. Nedenini sordugumda da ben elalame ne diyecem senin bosandigini söyleyemem diyor. Sabır da kalmadı bende sanırım annemle gorusmeyecem..
Annenizi bence psikiyatr a götürün.yanlis anlamayın ama bukadar zarar görmüş kızını barıştırmak için ugrasmasi muska filan normal bir ruh hali değil çünkü.ona boşanmanın cok normal olduğunu anlatin.eski esinizin sizi Allah korusun döverek öldürse o zaman ne yapardın diye sorun.

Bunu söyleyen aile bireyleri baştan boşanmaya karşı olanlar mı?
Yok annem karşı değildi.
Benim annem bana hiç destek olmadı ama ben kızıma nolursa olsun destek olacagım diyordu hep
Ama aynı evin içine girince illallah ettim

Annen de olsa muska yapan insandan korkarım. Mümkün mertebe uzak dur senin ölun çıksın ama elalem boşandı demesin oh valla. Analık hakkı da bir yere kadar.cennet bu ananın ayağı altında değil o kadar da değil.

Annenizden uzak durun kendisi aşırı narsist ve cahil birisi ...

Benim annem cidden inci tanesi böyle anneleri görünce... Tam bir ruh hastalığı özür dilerim.Bu anne ile ne yaşanır ne konuşulur malesef anne baba manipülasyonu kadar toksic birşey daha yok annem diye reva göremezsin kendine. Büyü ya büyü en büyük gunahlardan ayrıca kızını döven insan yarın öbür gün öldürse enazindan evli öldü der buu zır cahil kadın. Dellendim bak.

Ablam ben evliyken yaşadıklarımı anneme anlatınca "bırakın çeksin,demek ki onun kaderi"dedigini biliyorum ben. Hic unutamam nasıl yapayalnız hissettigimi
Anneniz sizi sevmiyor çok tehlikeli uzaklaşın yanından, mümkün mertebe görüşmeyin..

Annen de olsa muska yapan insandan korkarım. Mümkün mertebe uzak dur senin ölun çıksın ama elalem boşandı demesin oh valla. Analık hakkı da bir yere kadar.cennet bu ananın ayağı altında değil o kadar da değil.

Boşanmak dinde de var yahu. O kadın ayağında cehennemine odun taşıyor farkında değil.

Annenizin ciddi ruhsal sıkıntıları var sanırım. Saçma sapan muska işlerine bu kadar dadanması başlı başına ayrı bir sorun. Ben bu tarz şeylere inandığım için aşırı tehlikeli buluyorum, evine gitmeseniz bile bir şekilde sizi etkilerse çok üzülürsünüz. Hem annenizi psikiyatriye götürün, hem de felak, nas gibi duaları kendinize bol bol okuyun. Dilerim herşey en kısa sürede yoluna girer.

Back
X