• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni yanlış anlıyor çok üzülüyorum ne desem yanlış anlasiliyorum

annenizle de böyle konuşuyorsanız (yazdığınız gibi) anlaşmanız zor.
Derli toplu anlatır mısınız yeniden.
Olay bu Vanda daha uygun ozeller, ankara da çok pahalı devlettede yengem yardımcı olursa diye geleyim dedim ankaraya bilmiyorum sürekli beni eziyor gibi ne yaptım bilmiyorum abimle yengen bile bana yalvarirdi anne bak diye bizim çocuğa ben demiyormusum hiç ki dedim zaten siz bakarsınız bakıcılari beğenmiyor arkadaşlarım burdakileri dedim.Yok bakıcı yok vanda yatacak yer yok bilmem ne diyorsun falan dedi istemiyorsun bizi ben eşim bana böyle diyor ücretsiz izin al illa sen bak diyor dedim ne kadar alıyım sence diye aramıştım olay bu sonra dedi istemiyorsun cocgunuda başına çal gelirsem doğumuna yüzüme tükür dedi orspu ,kaltak diyip durdu kısaca bu

Annen abine bile bakamıyorum, bebeğe bakamam dedi yazmışsınız. Ama bakın demedi diye küstü yazmışsınız. Nasıl yani😏

E bakmak istememiş işte doğru anlamışsınız. Anneniz numaradan küsmüş gelesi
Eşim dün dediki bana ücretsiz izin al sen bak dedi çocuğa bir şey olursa görürsün dedi bende çalışmak istiyorum zaten annemgil bakcak dedim .Böyle söyleyince de canım sıkıldı aradım anne işte böyle söylüyor dedim o da dedi kayinvaliden de bakar dedi kayinvalide hiç bahsetmiyor bir şey dedim hiç konu bile açmadı dedim. Kayinvalide deyince önceden demiştim siz bakın diye zaten bakıcı da tutsak 10,15 bin burda uyguna tutuyor arkadaşlar ama pekte beğenmiyorlar dedim zaten başladı siz evinize bizi istemiyorsunuz başına çal cocugunu gelirsem doğumuna yüzüme tükür dedi olay bu dogum yeri olayınida yukarıda anlattım eşin istemiyor herhalde bizi dedi aslında istemeyen sensin dedi ama ben demiyorum eşim böyle dedi

Annen abine bile bakamıyorum, bebeğe bakamam dedi yazmışsınız. Ama bakın demedi diye küstü yazmışsınız. Nasıl yani😏
Annem sabah evli abim ara sıra sabahları kahvaltıya geliyordu bugün kahvaltı da hazirlayamadim yaşlandım dedi bende zaten eşimin dediklerini söylemek için aramıştım

Eşim dün dediki bana ücretsiz izin al sen bak dedi çocuğa bir şey olursa görürsün dedi bende çalışmak istiyorum zaten annemgil bakcak dedim .Böyle söyleyince de canım sıkıldı aradım anne işte böyle söylüyor dedim o da dedi kayinvaliden de bakar dedi kayinvalide hiç bahsetmiyor bir şey dedim hiç konu bile açmadı dedim. Kayinvalide deyince önceden demiştim siz bakın diye zaten bakıcı da tutsak 10,15 bin burda uyguna tutuyor arkadaşlar ama pekte beğenmiyorlar dedim zaten başladı siz evinize bizi istemiyorsunuz başına çal cocugunu gelirsem doğumuna yüzüme tükür dedi olay bu dogum yeri olayınida yukarıda anlattım eşin istemiyor herhalde bizi dedi aslında istemeyen sensin dedi ama ben demiyorum eşim böyle dedi
Valla konuşmada sizin onu istemediğinize dair emare yokm dediğim gibi anneniz topubkayınvalideye atmış. O bakarım demiyor demişsiniz siz. Baktı kendine kalacak yalandan krize girmiş. O yaş aralığındakiler sık yapar bunu. Ayrıca anneniz gelip sizle yaşayacak bakarsa. Bu sizin aile birliğinizi temelinden sarsar. Eşiniz haklı bir sene kendiniz bakın sonra bakıcı. Evinizde aileden yatılı kalacak kimse olmasın. Ortada ne evlilik kalır ne birşey.

Anlamayanlar buraya !!!!

“ konu sahibinin eşi , doğum sonrası izne ayrılma bebeğimize sen bak demiş , bu da annesine eşim çalışmamı istiyor vs vs diye durumlarından bahsetmiş , annesi de sen oraya gelip bebeğe bakmamızı istemiyorsun,bizi evinde istemiyorsun diye beddua etmiş , yine aynı annesi sürekli yaşlandım diye de manipüle ediyormuş “

Konuya gelecek olursak bacım 20 bin de olsa bakıcıya ver ne kendi anneni çek ne kayınvalideni ,gerçekten bütün tadın tuzun kaçar çok zarar görürsün huzursuz mutsuz olacağına paran gitsin ,en asından yabancı birine nazın geçer ama annen vs hep küser kavga çıkar çünkü laftan anlamıyorlar ( anlayışlı anneler istisna )

Dünde eşimle konuşuyordum ben işte dedi bana hemen işe başlama çocuk büyüsün deyip durdu canım sıkıldı bende annemi aradım sabah söyledim.
Sen yine başlarsın dedi kaynanan da bakar dedi kaynanam hiç bakarım demiyor ama dedim
Çalışmak bu kadar istiyor iseniz çocuk yapmayın
Ne anneniz ne kaynana sizin çocuğuza bakmak zorunda değil
İnsan yaşlandıkça az da olsa kafası kaldırmıyor
O çocuk en az 2 sene size çokça ihtiyacı olacak

Annem sabah evli abim ara sıra sabahları kahvaltıya geliyordu bugün kahvaltı da hazirlayamadim yaşlandım dedi bende zaten eşimin dediklerini söylemek için aramıştım
1 hafta bayramda gitmiştim kahvaltı annem hazırlamıştı keşke gitmeseydim
Anlamayanlar buraya !!!!

“ konu sahibinin eşi , doğum sonrası izne ayrılma bebeğimize sen bak demiş , bu da annesine eşim çalışmamı istiyor vs vs diye durumlarından bahsetmiş , annesi de sen oraya gelip bebeğe bakmamızı istemiyorsun,bizi evinde istemiyorsun diye beddua etmiş , yine aynı annesi sürekli yaşlandım diye de manipüle ediyormuş “

Konuya gelecek olursak bacım 20 bin de olsa bakıcıya ver ne kendi anneni çek ne kayınvalideni ,gerçekten bütün tadın tuzun kaçar çok zarar görürsün huzursuz mutsuz olacağına paran gitsin ,en asından yabancı birine nazın geçer ama annen vs hep küser kavga çıkar çünkü laftan anlamıyorlar ( anlayışlı anneler istisna )
Evet bunu anlatmak istedim yanlış anladi

1 hafta bayramda gitmiştim kahvaltı annem hazırlamıştı keşke gitmeseydim
Çalışmak bu kadar istiyor iseniz çocuk yapmayın
Ne anneniz ne kaynana sizin çocuğuza bakmak zorunda değil
İnsan yaşlandıkça az da olsa kafası kaldırmıyor
O çocuk en az 2 sene size çokça ihtiyacı olacak
Olayi anlatamadım galiba annem zaten ben bakıcı dedim diye kustu

Gerçekten yazım diliniz çok kötü. Noktalama yok. Anlam zaten çıkmıyor. Nasıl bu dille okudunuz da atandınız ona şaşırdım ben daha çok.
Arkadaşların çevirisinden sonra anladım olayı. Anneniz bebek bakmak istemiyor, kayınvalideniz baksın istiyor. Açıkça yaşlandım abine bile bakamıyorum demiş. Yani ücretsiz izin almak zorundasınız. 2 yaştan sonrada bir sene bakıcıyla idare edersiniz. Sonrası zaten kreş yaşı, bir şekilde idare edilir.
Şimdiden bunun için gerilmeyin.

Valla konuşmada sizin onu istemediğinize dair emare yokm dediğim gibi anneniz topubkayınvalideye atmış. O bakarım demiyor demişsiniz siz. Baktı kendine kalacak yalandan krize girmiş. O yaş aralığındakiler sık yapar bunu. Ayrıca anneniz gelip sizle yaşayacak bakarsa. Bu sizin aile birliğinizi temelinden sarsar. Eşiniz haklı bir sene kendiniz bakın sonra bakıcı. Evinizde aileden yatılı kalacak kimse olmasın. Ortada ne evlilik kalır ne birşey.
Bayramda 1 hafta gittim yardım edemedim öyle yalan yok bu konuşma da dedi bana elini vurdurmadim evine geldim sanki bana mı hizmet ettin dedi o zaman da çalışıyordum 1 sene önce gelmişlerdi Evet çok yapamadım ama bende biletlerini aldım burda kahvaltı, yemek ismarlamistim elimden geldiğince onlarda yine ısmarladı ama neden böyle konuşuyor ki bazılarınin annesi yaptığını konuşmuyor hiç tartışma olsada

Eşim dedi dün mesela biraz büyüsün sen bak dediğini söyleyince, yaşlandım dedi bana başka bir konuda birde kayinvalidende bakar deyince kaç kere demis biz bakariz diye başka konu açmışım ben hep öyle düşündün eşim böyle söylüyor ne demek istiyor diye aradım

Siz ne işle meşgulsünüz?

Gerçekten yazım diliniz çok kötü. Noktalama yok. Anlam zaten çıkmıyor. Nasıl bu dille okudunuz da atandınız ona şaşırdım ben daha çok.
Arkadaşların çevirisinden sonra anladım olayı. Anneniz bebek bakmak istemiyor, kayınvalideniz baksın istiyor. Açıkça yaşlandım abine bile bakamıyorum demiş. Yani ücretsiz izin almak zorundasınız. 2 yaştan sonrada bir sene bakıcıyla idare edersiniz. Sonrası zaten kreş yaşı, bir şekilde idare edilir.
Şimdiden bunun için gerilmeyin.
Ücretsiz izin almayı düşünüyorum dediğimde sonra bakıcı konusu açtım diye böyle tartışma çıktı zaten gelmesini istemiyormusum

Anneniz doğru mu anlıyor yanlış mı anlıyor bilemedim ama abartı saçma tepkileri var. İnsan gibi söylesin bakarım, bakmam vs. Yüzüme tükür bilmem ne...

Ben diger arkadaslara katiliyorum, konusma dilinizde yazi diliniz gibiyse birilerinin sizi anlamasi cok zor.

Ucretsiz izinden falan bahsettiginize gore devlet memurusunuz herhalde, lutfen ogretmenim demeyin.
Isteyken yazıyorum ve gerçekten psikolojim kotu yazıma dikkat edemedim farkindayim

Lise eğitimi aldınız en kötü ihtimalle heralde. Kompozisyon Türk dili edebiyatı vs dersleri görmediniz mi? Noktalama işaretlerini bilmiyor musunuz? Burada vakit harcayıp anlamaya çalıştı bu kadar insan.
Yaşın da 26 yaşlı değilsin ki bu kadar kötü yazılmaz yahu.

Back
X