- 17 Eylül 2012
- 3.607
- 7.874
- Konu Sahibi fantastic10
Yetiştirme yurduna bırakmaması bir lütuf değil bunun için annenize teşekküt etmenize gerek yok bir kere... Öyle söylediğinde bu dünyaya gelmeyi ben istemedim diyebilirsiniz mesela.. İkincisi anneniz babanızla mutlu bir evlilik yapamamış ama babanızdan sonra iki adama güvenmiş ve ikisiyle de evlenmiş yani siz onun hayatına hiç engel olmamışsınız.. Bu nen tribi onu da anlamadım ben..? Annemle babam tam 24 yıldır ayrılar.. Anneannem ile dedemin yanında büyüdük.. Anneme defalarca yalvardım gerçekten anne karşına iyi birisi çıktığında lütfen evlen hayatını kur.. Gez, toz.. Hayatını yaşa biraz da dedim.. Yok dedi.. Benim iki tane kızım var ben sizden ayrı kalamam bunu biliyorsunuz e durum böyle olunca ben nasıl sizi alıp bir adamın evine yerleşeyim.. Tamamen sonuna kadar hiç kimseye güvenemem dedi ve 24 yıldır bekar.. Annelik malesef öyle ben seni yurda bırkamadım isteseydim bırakırdım diyip kenara çekilmek değil.. Hadi o zamanları geçtik insan evladının evine neden gitmez neden aramaz? Neden gidiyorsunuz evine bir de 15 gün kalmaya.
Gitmeyin arkadaşım aramayın.. Bakalım ne zamana kadar aramayacak..
Gitmeyin arkadaşım aramayın.. Bakalım ne zamana kadar aramayacak..