Amma yüklenmişsiniz kadına... ruh durumunu zaten kendi izah etmiş... pes diyorum... arkadaş olmak istemeyeceğini belirtenler, hastasın diye altını çizenler, dil çıkaranlar vs vs... sanırsınız buradaki her üyenin akıl sağlığı tam teşekkül yerinde... yazık vallahi yazık... bu devirde kimse hastaya tahammül edemiyor... herkes dönüp bir kendine baksa keşke... ilk taşı da en günahsız (!) olan atsa...
mesajinizi okurken benim minnos geldi aklima oda ayni sizinki gibi kacmistida karnima bastirirlarken kaburgalarim kirilacak sanmistim cidden o an birsey olmuyorsa boyle carpmayla falan hic bisey olmazBen de hamileyken karnimin buyuklugunj hesap edemeyip agir apt kapilarjni acarken karnima gecirdim kac kere ..esim pc cantasini koluna takarken yanindaydm agir sey gene carpti 2kere ..yani oraya buraya cok carptim ben de cok korktum. Birsey olmjyor ama endiselenme..Dogumum sezeryan oldu dogum aninda 1 dr 2 de yardimci . Toplamfa 2erkek 1bayan kuvveti karnima var gucleriyle bastrdilar okadar ki nefesim kesildi bastirdiklarinda. Cocuk asagi inip ciksin diyeydi benimki yukari tirmanmis da dogum aninda kestikleri sira :) . Yani oyle bastirmaya olsa o ara olurdu. Dogumda bile bastiriyolar ..
Ama bence okb ileri seviyede sizin. Bazi seyleri birakin irdelemeyi. Annenizn Allahtan geldi napayim der otururm demesi de sizin hic biseyi Allaha birakmiyor olusunuza bi tepki bence. Rahat olun bazi seyler olacaksa olur olmayacaksa olmaz. Sebep oldum sanarsiniz ama siz degilsinizdir sebep falan.. annenize hic hak vermedim diyemiycem cok takintili biri olablirsiniz ve annenizi biktirmis olabilirsjniz..
Siz bütün konularda bir melek gibi düşünüyorsunuz maşallah, kendi hayatınızda da böylemisiniz merak etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?