• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beddua etti:(

Amma yüklenmişsiniz kadına... ruh durumunu zaten kendi izah etmiş... pes diyorum... arkadaş olmak istemeyeceğini belirtenler, hastasın diye altını çizenler, dil çıkaranlar vs vs... sanırsınız buradaki her üyenin akıl sağlığı tam teşekkül yerinde... yazık vallahi yazık... bu devirde kimse hastaya tahammül edemiyor... herkes dönüp bir kendine baksa keşke... ilk taşı da en günahsız (!) olan atsa...

Yorumlarda konuda şaka gibi :KK64:

Son düzenleyen: Moderatör:
Karnına çarptıysa ne olmuş büyütecek ne var ki? Bilerek karnına yumruk atmış sanki. Bu ne biçim bir takıntı.

Annenin de davranışı çok yanlış. İkinizde hatalısınız. Daha doğrusu ikinizde birbirinizden betersiniz vallahi çekilir gibi değil.

Amma yüklenmişsiniz kadına... ruh durumunu zaten kendi izah etmiş... pes diyorum... arkadaş olmak istemeyeceğini belirtenler, hastasın diye altını çizenler, dil çıkaranlar vs vs... sanırsınız buradaki her üyenin akıl sağlığı tam teşekkül yerinde... yazık vallahi yazık... bu devirde kimse hastaya tahammül edemiyor... herkes dönüp bir kendine baksa keşke... ilk taşı da en günahsız (!) olan atsa...

Siz bütün konularda bir melek gibi düşünüyorsunuz maşallah, kendi hayatınızda da böylemisiniz merak etti.

Ben de hamileyken karnimin buyuklugunj hesap edemeyip agir apt kapilarjni acarken karnima gecirdim kac kere ..esim pc cantasini koluna takarken yanindaydm agir sey gene carpti 2kere ..yani oraya buraya cok carptim ben de cok korktum. Birsey olmjyor ama endiselenme..Dogumum sezeryan oldu dogum aninda 1 dr 2 de yardimci . Toplamfa 2erkek 1bayan kuvveti karnima var gucleriyle bastrdilar okadar ki nefesim kesildi bastirdiklarinda. Cocuk asagi inip ciksin diyeydi benimki yukari tirmanmis da dogum aninda kestikleri sira :) . Yani oyle bastirmaya olsa o ara olurdu. Dogumda bile bastiriyolar ..
Ama bence okb ileri seviyede sizin. Bazi seyleri birakin irdelemeyi. Annenizn Allahtan geldi napayim der otururm demesi de sizin hic biseyi Allaha birakmiyor olusunuza bi tepki bence. Rahat olun bazi seyler olacaksa olur olmayacaksa olmaz. Sebep oldum sanarsiniz ama siz degilsinizdir sebep falan.. annenize hic hak vermedim diyemiycem cok takintili biri olablirsiniz ve annenizi biktirmis olabilirsjniz..

ne kadar abartmışsiniz karnima carptinda carptin diye okurken ben bile gıcık oldum yani kadin çileden çikmakta hakli ama beddua etmese iyiymiş tabi birazda şımariksiniz sanki anneme ceza olsun diye kendimi aticam falan saglikli beyin dusuncesi degil bunlar bi dr a gorunun karniniza carpmasiyla biaey olmaz cocugada sizin bu psikolojinizle icerde nasil bir stres icinde yasiyo o daha vahim bir durum bence o cocuk icin

Ben de hamileyken karnimin buyuklugunj hesap edemeyip agir apt kapilarjni acarken karnima gecirdim kac kere ..esim pc cantasini koluna takarken yanindaydm agir sey gene carpti 2kere ..yani oraya buraya cok carptim ben de cok korktum. Birsey olmjyor ama endiselenme..Dogumum sezeryan oldu dogum aninda 1 dr 2 de yardimci . Toplamfa 2erkek 1bayan kuvveti karnima var gucleriyle bastrdilar okadar ki nefesim kesildi bastirdiklarinda. Cocuk asagi inip ciksin diyeydi benimki yukari tirmanmis da dogum aninda kestikleri sira :) . Yani oyle bastirmaya olsa o ara olurdu. Dogumda bile bastiriyolar ..
Ama bence okb ileri seviyede sizin. Bazi seyleri birakin irdelemeyi. Annenizn Allahtan geldi napayim der otururm demesi de sizin hic biseyi Allaha birakmiyor olusunuza bi tepki bence. Rahat olun bazi seyler olacaksa olur olmayacaksa olmaz. Sebep oldum sanarsiniz ama siz degilsinizdir sebep falan.. annenize hic hak vermedim diyemiycem cok takintili biri olablirsiniz ve annenizi biktirmis olabilirsjniz..
mesajinizi okurken benim minnos geldi aklima oda ayni sizinki gibi kacmistida karnima bastirirlarken kaburgalarim kirilacak sanmistim cidden o an birsey olmuyorsa boyle carpmayla falan hic bisey olmaz

Yani abartmışsınız okb siniz ne diyeyim allah yardım etsin , annende artık dolmuş kadın yani oda normal değil, şimdi bunları takarak daha çok sorun yaratıyorsunuz

Sizi karninda tasirken annenizde o zorluklari cekti unutmayin lutfen. Olabilir cicek almak istemis bilerek karniniza vurmadi sonucta cok abartmissiniz.

Siz bütün konularda bir melek gibi düşünüyorsunuz maşallah, kendi hayatınızda da böylemisiniz merak etti.

Estağfurullah, melek gibi tabii ki olamam... ama yapıcı olmaya çalışıyorum. Bir de farklı perspektiflerden bakmaya gayret ediyorum. Siz umarım gerçekten merak ettiğiniz ve hoşuna gittiği için maşallah demişsinizdir, bir istihza yoktur altında, değil mi? Yazı, duyguları tam veremediğinden sormak istedim.

İnsan için en iyi tedavi çalışmaktır diye bir söz var, duydunuz mu bilmiyorum. Kendiniz market alışverişinizi yapabiliyorsanız, illaki biriyle gitmeyin tek gidin alışveriş yapıp dönün. Sürekli çocuğu düşünmek yerine, ev işi, örgü, kitap okuma, ibadetle meşgul olmaya çalışın. Başkasının çiçeğini koparmak ne kadar doğru bilmiyorum izin alarak olabilir tabi ki, ama fide tohum vs marketlerde dahi satılıyor. Bunun dışında aklınıza kötü şeyler gelince, Allah'ım yavrum sana emanet deyin sonuçta düşebilirdiniz veya yoldan geçerken biri de çarpabilirdi, hiç birşey olmadan kendiliğinden düşük yapan insanlar da var yani sebeplere bu kadar takılmayın, siz elinizden geleni yapın, takdir Allah'tan, illa birini veya kendinizi suçlamak doğru değil. Bir de anneniz veya yakınlarınız sık sık beddua ediyorsa onları uyarın, siz de kötü söz söylemeyin. İnsan söylediği herşeyden sorumludur. Sinirle söyledim geçti gitti olmaz, sonuçlarını yaşar ve haksızsa genelde kendine döner. ''Ya hayır söyleyin ya da susun'' diye hadisi şeriften bahsediliyordu biraz önce televizyonda. Ağzımızdan çıkanlara dikkat edelim ki hayatımız da o oranda güzel olsun.

Kimsenin psikolojik rahatsızlıklarla ilgili bilgisi yok sanırım. Gittikçe saçmalayan yorumlar...

Annede bir sikinti goremedim ben. Konu sahibi gibi birine bu kadar katlanabilmesi bile buyuk bir çaba. Konu sahibinin oncedende baska turlu takintilari varmis kimbilir konu sahibinden daha neler cekti bu anne.

Annen hala senin gibi birini yaninda dolastiriyor. Baskasi olsa basindan atar seni, yanina bile yaklastirmaz. Annen çeker bir tek seni ve sende o kadina zulum ediyorsun. Hasta olabilirsin ama ikide bir kadini sikistirmana anlam veremedim. Bebege birsey oldu mu? Olur mu? Nebilsin kadin. Acip icini bakamaz ya.

Takintiliysan git 50 tane doktora goster sor birsey oldu mu bisey oldu mu diye ikna olana kadar doktor doktor gez ama daha kolayi o kadinin basini yemek degil mi? Hastaliktan ziyade şimariyorsun sen. O kadar taksan bebege bisey oldu mu diye doktora gidersin. Ama yok ne de olsa çekiyor senin kahrini o kadin dimi.

Back