- 13 Nisan 2008
- 5.814
- 27.002
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Benim gördüğüm, adam size pırlanta elmas takı alıp bütün engelleri aşıp Paris'e götürse ona da burun kıvırırdınız. Yapa yapa bir hafta sonu planı yapmış, gelmişken bir de Roma ayarlar insan derdiniz. Otel beğenmezdiniz, oteli beğenseniz yediğinize içtiğinize laf söylerdiniz. Annem gelsin, çocuklara baksın biz baş başa bir şeyler yapalım diyorsa siz de bir ucundan tutsaydınız. Niye güzel bir restoranda yer ayırtmadınız? İki tıklamaya bakıyor, restoranın kapısına kadar gitmeye gerek yok.
Şarj olayı da çok ilginç. Benim boyum kadar çocuklarım var, ne zaman evden çıksam ilk baktığım şey telefonum olur. Şarj azsa doldurmadan çıkmam. Herkesin başına her şey gelebilir, haber almamak haber verememek ulaşamamak bana göre korkunç. Aynı şekilde çocukların da şarjı yoksa çıkamazlar gidemezler. O telefonlar kullanılacak şekilde olmalı. Hatta uzun kalacaklarsa şarj aleti koyun çantanıza derim.
Şarj olayı da çok ilginç. Benim boyum kadar çocuklarım var, ne zaman evden çıksam ilk baktığım şey telefonum olur. Şarj azsa doldurmadan çıkmam. Herkesin başına her şey gelebilir, haber almamak haber verememek ulaşamamak bana göre korkunç. Aynı şekilde çocukların da şarjı yoksa çıkamazlar gidemezler. O telefonlar kullanılacak şekilde olmalı. Hatta uzun kalacaklarsa şarj aleti koyun çantanıza derim.