• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beddua etti:(

Tedavi olmanız şart çünkü bebek doğunca katlanarak devam eder muhtemelen kaygı bozukluğunuz hat safhada. Üzüldüğüm tek kişi şuan bebek. Babası bile durumu ciddiye almıyor. Okb tedavi edilebilir. Acilen doktora gidin bebek doğmadan biraz hafiflesin. Bebeğe geçmeyen ilaçlar var doktor işini bilir. Biz burdan ne desek boş.

Allah ol derse olur, öl derse ölür. Her seyin kaderde yazili oldugunu hatirlatmak istedim. Geri kalan hersey olmasi gerekenin bahanesidir. Kimin carptiginin onemi yok yani... Olacagi varsa eli carpar gider, nefesi bitmemisse kamyon carpsa yasar...Rahatsizliginiz icin acil sifalar. Gebelikte annenin yasadigi duygu ve travmalarin bebek karakterini sekillendirdigini de hatirlatayim. Urkek ve kaygi dolu biri olmasini istemezsiniz. Terapiye baslamak icin daha fazla beklemeyin cunku bebege en buyuk zarari su an siz veriyorsunuz, bence:/

Siz bütün konularda bir melek gibi düşünüyorsunuz maşallah, kendi hayatınızda da böylemisiniz merak etti.

Estağfurullah, melek gibi tabii ki olamam... ama yapıcı olmaya çalışıyorum. Bir de farklı perspektiflerden bakmaya gayret ediyorum. Siz umarım gerçekten merak ettiğiniz ve hoşuna gittiği için maşallah demişsinizdir, bir istihza yoktur altında, değil mi? Yazı, duyguları tam veremediğinden sormak istedim.

M mein_traume Cuma 12:21'den beri siteye giriş yapmamışsınız, umarım her şey yolundadır? :110:

Allah ol derse olur, öl derse ölür. Her seyin kaderde yazili oldugunu hatirlatmak istedim. Geri kalan hersey olmasi gerekenin bahanesidir. Kimin carptiginin onemi yok yani... Olacagi varsa eli carpar gider, nefesi bitmemisse kamyon carpsa yasar...Rahatsizliginiz icin acil sifalar. Gebelikte annenin yasadigi duygu ve travmalarin bebek karakterini sekillendirdigini de hatirlatayim. Urkek ve kaygi dolu biri olmasini istemezsiniz. Terapiye baslamak icin daha fazla beklemeyin cunku bebege en buyuk zarari su an siz veriyorsunuz, bence:/

Ne güzel ve yapıcı bir cevap... Olması gereken tam da bu. Allah razı olsun siz ve sizin gibilerden. (Bu oldukça şahsi bir yorum, lütfen başka yere çekilip de kalkıp kader, din, Allah üzerinden yargılayıcı yorumlar dönmesin konu için de)

Ne güzel ve yapıcı bir cevap... Olması gereken tam da bu. Allah razı olsun siz ve sizin gibilerden. (Bu oldukça şahsi bir yorum, lütfen başka yere çekilip de kalkıp kader, din, Allah üzerinden yargılayıcı yorumlar dönmesin konu için de)

Sizden de razi olsun insallah. Tesekkur ederim.

Bu konuyu okuyunca daha da oturdu herşey kafamda dediğim gibi psikiyatriye gidin. Sanırım eşiniz de sizin bu davranışlarınız sebebi ile çıldırdı bu noktaya geldi. Onu da alın yanınızda beraber gidin

ben 31 haftalik hamileyim ve ben yıllardır okb hastasıyım yani takinti hastalığı . bugun annemle disari ciktik annem bi magazada cicek gördü ve stil yapmak icin kırdı normalde yasak çiçeklerden kirmak vs tam kolunu aceleyle geri cekerken dirsegi karnıma carpti yada carpmadi bilmiyorum gözümle carpip carpmadigini gorsem bile dusuncelerim beni esiri altina alıyor ya çarpmışsa ya bisey olduysa ya carptida ben farkına varmadiysam ya bebege bisey olursa vs. düşünceler kafamda bitmiyor . sonra çarpmadi dedi bende ya carptiysa falan diye kızdım sonra markete girdik ordan ama cok kötüyum bunaldim carpti karnima bebege bisey olacak vs düşüncelerime engel olamıyorum anne bisey olmaz degilmi carpmadi dirsegin değil mi diye soruyorum surekli annem yeter artık hergun hergub biseye takılıyorsun biktim ben zaten hastayim stres yaptırıyorsun bana falan dedi bende sinirlendim ve yeleginin cebinden kırdığı cicegi alip parçalayıp yere attim 3 kuruşluk çiçek için karnıma vurdun diye bağırdım oda cicegi parçalayinca bana 'Allah belani versin naptin cicege o karnındaki senin basini yesin' diye bağırmaya basladi . sonra eve gittik kendi kendini tokatlamaya basladi bende gidiyorum ben yeter artik karnıma carptin sen diye bağırdım evime gittim sonra surekli agladim hıçkırdim dayanamadim aradim sen benim doğmamış cocuguma beddua ediyorsun ben o cocuk icin neler çekiyorum haberin varmi dun gece sabaha kadar yatmadim bu cocuga bisey olsunda sende rahatla sevin dedim oleyimde kurtul dedim oda napiyim ölursen Allahtab gelene napiyim öl dedi . bende agladim bisuru sey soyledim oda yıllardir biktim senin bu takıntılarından Allah belanı versin gelme bundan sonra evime rahat birak beni dedi . o çocuk dogsun sapasaglam yüzüne tukurecegim Allaha el açıp beddua edecegim sana dedi bende doğmasını bekleme şimdiden et bedduani dedim . anlamıyorum uc kuruşluk cicek stili calacagim diye karnima carpti sonrada cicegi parcaladim diye demediğini birakmadi bi cicek icin doğmamış çocuğuma beddua etmesi cok zoruma gitti sonrada telefonu kapatti bende aradim aradim acmadi . kimsem yok yalnızım ama annemin evinede gitmek istemiyorum ama eminimki yuzsuZ gibi dayanamayip gene gidecegim . dayanamıyorum ben surekli aglayinca bebek kasildi hareket etmedi babam hastaneye goturdu donuste dil ucuyla babama sordu ne dediler diye benim yüzume bile bakmıyor sonra da biz gezmeye gidiyoruz deyip kardeşimle gezmeye gittiler
Hastalığınız cok ileri boyutta.
Öyle karna carpmayla bebeğe bir sey olsaydı ohooo . Her gün onlarca kadın karnı burnunda tıkış tıkış toplu taşımaya biniyor.
Annenizin de sizin bu takintili davranislarinizdan dolayi psikolojisi bozulmuş. Yazık kadına da

Back