Haklısınız mesela eşim şey demişti eyfelin tam karşısında sanırım sghraria tam yazılısını bilmiyorum öyle bi otel vardı onları göstermişti gitsek maddiyat elverse böyle bi odada kalmak isterdim diye .. bende önemli olan güzel anı kalması gerek yok zaten eyfeli görücez demiştim ama işte tek bi bakış acıma elli tane laf
konu sahibi siz memnuniyetsizsiniz. benim annem de lafta sizin gibi söyler ama davranislari memnuniyetsizlik abidesidir. bu konuda bile adam çabalamis, memnuniyetsiz memnuniyetsiz davranmissiniz. eminim parise gitseniz yine memnuniyetsiz kalirdiniz çünkü seyahatler (ozellikle de düşük butceli olanlar) aksiliklerle dolu olur. hele ki dili- deneyimi cok olmayan insanlar icin ciddi bir kaos olabilir (hos,sevilesi bir kaos ama olsun) böyle zamanlarda memnuniyetsiz, cabuk modu düşen insanlarla tatil eziyet olur. sirf bu yüzden neredeyse her tatile tek basima ciktim çünkü sizden daha az memnuniyetsiz ve negatif insanlar bile beni bunaltirdi tatillerde.
ayirca tatiller mutlu ciftler icin mutluluk kaynagi, gergin ciftler icin kavga kaynagidir. her tatiljmde bas bas bagiran kadinlara denk geliyorum. kendimin de eski sevgililerimle ciktigim tatillerde cidden karsimdakinden soguyup döner dönmez ayrildigim olmustu (hatta 'beraber geldik diye beraber donmek zorunda degiliz' diye tatil icinde ayrildigim bile olmustu)
yani kendinizi duzeltmeden gittiginiz paris seyahati burnunuzdan gelebilir.
Yoo ben temmuz ayinda bakmıştım 20 bine geliyordu gidiş geliş biletler ama anlık oluyor bunlar yani ertesi gün bakıyorsunuz yok vizesi olanlar kovalıyor çat gidiyor yani vize olmayınca problem
e vizesiz yerlere gidin? bir sürü vizesiz ulke var turkiyeye. gurcistan mesela, trabzona ucakla gidip iki gun uzungol vs gezin, oradan otobusle birkac saatte batum, guzelce gezdikten sonra trenle tiflise gidebilirsiniz. hatta yilbasinda bunu yapabilirsiniz. tiflisin noel pazari avrupanin pek cok noel pazarindan daha büyük ve eglenceli. ustelik avrupaya göre daha ucuz
hatta coluk cocuk bile gidebilirsiniz. batum tam cocuklu aile sehri. hic araba gecmeyecek kilometrelerce uzun bulvarlari var.
ya da makedonya biletleri hep ucuz..makedonyaya gidebilirsiniz. üsküp bir seye benzemiyor ama sehrin icindeki otogardan sadece birkac saat icinee her yere gidebilirsiniz. ohrid vs cok romantik.
ya da bosna hersek.
buralara da mi vize var?
ben gencken vizeli yerleri gezdim bitti. daha da uzun yillar gitmem dedim. çünkü iğrenç bir surec..belki memur olsam kolaydir ama tam gidip de donmeyecek bir profilim var :) bana cok zor vize cikiyor. çıkınca da 9 gunlik eğitime gittiysem 9 gunluk vize veriyolar. o yuzden salladim gitti avrupayi. tonla vizesiz ulke var onlarin keyfini cikartiyorum, en azindan stresine girmiyorum.
size de bunu tavsiye ederim.