Annem bana karşı neden böyle davranıyor..:(

Kızı çıldırttınız size göre doğru yada yanlış dr ve kocasıyla kararını vermişler bunu tartışmıyoruz.Acısını paylaşmış annesinin destek olması gerekirken moralini bozduğunu ama burada daha da beter empati yoksunu yorumlar çok çok acı. Sadece haklı olacaksınız diye insanlığımızı kaybettik farkında değilsiniz

Hamilesiniz ve beddua ediyorsunuz. Yapmayın. Bakın şuan evladınızla sınanıyorsunuz ve başka kadına aynı durumları yaşaması için beddua ediyorsunuz. Ne yaparsa yapsın hiç bir insan şu sözleri hak etmez. Bizde bir söz vardır "Allah düşmanıma yaşatmasın" derler, yapmayın. İçim acıdı, hem yaşadıklarınız için hem söyledikleriniz için çok üzüldüm

bebeğini kaybetmiş bir anne olarak o kadar kınadım ki. Ben her aklıma gelişinde rabbim bu acıyı kimselere yaşatmasın, düşmanım dahi böyle bir acı yaşamasın diye dualar ederken, bir annenin rabbim seni böyle cezalandırsın diyerek beddua etmesi.. En az anneniz kadar kötüsünüz, Allah ıslah etsin sizi.

Maalesef öyle oldu uyardığım halde vicdanımı sorgulayan sorgulayana . Ben dertleşmek istedim ama insanlar kötü , kadının düşmanı yine kadın gerçekten. Beddua etmişim herkes ona takılmış. Evet benim vicdanımı sorgularsa ben bu kadar kötü durumdayken hala üzerime gelirse bende ağır konuşurum. Herkes kendi vicdanını sorgulasın herkes kendine yetecek olan bu akılları kendilerine saklasın . Size teşekkür ederim

Allah bilir kimin ne kadar iyi ne kadar kötü olduğunu. Sizleri de Allah ıslah etsin

Bebek down sendromlu olabilir.Ben olsam aldirmazdim.Sizin vücudunuza zarar vermiyorsa.Bircok birey var down sendromlu.

Anneniz çok cahilce tavır sergiliyor.Ciddiye almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…