- 11 Haziran 2007
- 506
- 6
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
ALLAH ıma binlerce kez hamd olsun bana annelik duygusunu tatıracak yıllar sonra uğraşmamız çabalarımız bir son buldu ve mutlu sona kavuştuk bende HAMİİŞİMM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana bi soru sorucaktım.ben bebiş 4 haftalıkken hcg 67 çıktı kese görülmedi.Sendede böyle bişey olmuşmuydu.Şimdi hesabıma göre 5 haftalık ama kendimi hiç hamile hissetmiyorum sağ yumurtalığımda biraz şişlik var.Valla doktora gitmeye korkuyorum.Kötü bişey duymak istemiyorum.:sm_confused:ALLAH ıma binlerce kez hamd olsun bana annelik duygusunu tatıracak yıllar sonra uğraşmamız çabalarımız bir son buldu ve mutlu sona kavuştuk bende HAMİİŞİMM
kalimerom hiç merak etme.benim 6 buçuk haftalıkken göründü kese.
şimdi 8 haftaya yaklaşıyorum ama hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum.çok yememin dışında tabijeyyar
bu arada bebişiniz hayırlı olsun.Allah uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin.a.s.
canım sana bi soru sorucaktım.ben bebiş 4 haftalıkken hcg 67 çıktı kese görülmedi.Sendede böyle bişey olmuşmuydu.Şimdi hesabıma göre 5 haftalık ama kendimi hiç hamile hissetmiyorum sağ yumurtalığımda biraz şişlik var.Valla doktora gitmeye korkuyorum.Kötü bişey duymak istemiyorum.:sm_confused:
canım sana bi soru sorucaktım.ben bebiş 4 haftalıkken hcg 67 çıktı kese görülmedi.Sendede böyle bişey olmuşmuydu.Şimdi hesabıma göre 5 haftalık ama kendimi hiç hamile hissetmiyorum sağ yumurtalığımda biraz şişlik var.Valla doktora gitmeye korkuyorum.Kötü bişey duymak istemiyorum.:sm_confused:
ALLAH ıma binlerce kez hamd olsun bana annelik duygusunu tatıracak yıllar sonra uğraşmamız çabalarımız bir son buldu ve mutlu sona kavuştuk bende HAMİİŞİMM
CANIM TEBRİK EDERİM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL SALIKLI BEBEĞİNİ...ALLAH ıma binlerce kez hamd olsun bana annelik duygusunu tatıracak yıllar sonra uğraşmamız çabalarımız bir son buldu ve mutlu sona kavuştuk bende HAMİİŞİMM
bnde hamilym ama istemiyorm bu bebegi yasm daha kück böyle tahmn etmemstm sizce ne yapmalıymm
bnde hamilym ama istemiyorm bu bebegi yasm daha kück böyle tahmn etmemstm sizce ne yapmalıymm