Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
Nevreste abla normal yemek yarışmasında oy istemek yasak ya, burada değil mi? Ben katılamadım bebeğim henüz 5aylık, oy verip çıkacaktım da son mesajları görünce yazmak istedim.

Ya da arkadaşlar ilk defa mı katılıyorsunuz acaba yarışmalara? Bir sıkıntı çıkmaz umarım.

Hepinize bol şans diliyorum

Canım ilk kez katılıyoruz ama oy istemek nerden çıktı? Kuralları okuduk, okuduğumuzu anlayacak kabiliyete de, eğitime de sahibiz. Nerden vardın bu kanıya merak ettim. Kirmizi pabuc ile yaptığımız sohbeti kastediyorsan ayıp sana. Biz birbirimize oy bile kullanmadık. Ben hiç sohbet bile etmediğim birine verdim oyumu. Çorbasını çocuklarıma uygun bulduğum İçin.
Bizim katılma amacımız belli, buraları sevdik sohbet ortamına girmek için tarif bahane. Buradaki arkadaşlarla tanışmanın yoludur, tarif yapmak.

Bebeğimi emzirirken alelacele yazdım, yanlış ifade ettiysem özür dilerim. Nevreste ablaya özelden yazma fırsatım olmadı, sormak için buradan yazdım. Bazen şikayet et butonuyla da soru sorarım acele soracaksam, yardımcı olurlar öyle de ama şikayet gibi algılanmasın diye mesaj yazdım

Siz okuduğunuzu anlamadınız da demek istemedim ayrıca, ben okumadım kuralları ve bilmiyorum demek istedim. Zaten katılmadım bu yarışmaya ek gıdaya daha başlamadığım için, bir bilgim de yok. Muhabbetinizin de tamamını okuma fırsatım olmadı. Şu takım oy verdi gibi bir şey okudum sadece, altını astarını bilmiyorum, yanlış anlaşılma olmasın sıkıntı çıkmasın diye yazdım. Yemek yarışmasında daha önce yanlış anlaşılma olmuştu çünkü. Tarifler de sunumlar da ayrı güzel, hepinizin ellerine sağlık ♥

Kavga çıkartma niyetinde hiç değilim, yanlış ifade etmişim kendimi demek ki, tekrar kusura bakmayın. Öyle bir niyetim yoktu. Ağzınızın tadını kaçırmayı da hiç istemem.

Şimdi kendimi ifade etmek için daha uzun yazmam gerekti, keşke önceden özel mesaj atsaymışım

14.takim onde
İste zayif olmanin dezavantajlari bi takimim bile yok
Canisi bende takimdayim ama 1 tanesi bilmez burda yarıştığımi bence de etik değil makarnalarda olduğumu biliyorlar ama onu da takımdan çok oraya yazdığımı gören kaptanim ifşa etti makarnamin adını yazmisligim yoktur takıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…