- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
oyumu kullandım herkese basarılar diliyorum ❤❤
Gördüm canım hadi bakalim inşallah sonucu güzel olurteşekkür ederim gördün mü nevo da bana oy vermiş acayip gururlandım
Hayırlısı olsun canım nasip ihtiyacı olana gitsin ama beğenilmek güzel mişGördüm canım hadi bakalim inşallah sonucu güzel olur
Kesinlikle canım cook güzel bir hisHayırlısı olsun canım nasip ihtiyacı olana gitsin ama beğenilmek güzel miş
Canım ilk kez katılıyoruz ama oy istemek nerden çıktı? Kuralları okuduk, okuduğumuzu anlayacak kabiliyete de, eğitime de sahibiz. Nerden vardın bu kanıya merak ettim.Nevreste abla normal yemek yarışmasında oy istemek yasak ya, burada değil mi? Ben katılamadım bebeğim henüz 5aylık, oy verip çıkacaktım da son mesajları görünce yazmak istedim.
Ya da arkadaşlar ilk defa mı katılıyorsunuz acaba yarışmalara? Bir sıkıntı çıkmaz umarım.
Hepinize bol şans diliyorum ♥
Bebeğimi emzirirken alelacele yazdım, yanlış ifade ettiysem özür dilerim. Nevreste ablaya özelden yazma fırsatım olmadı, sormak için buradan yazdım. Bazen şikayet et butonuyla da soru sorarım acele soracaksam, yardımcı olurlar öyle de ama şikayet gibi algılanmasın diye mesaj yazdımCanım ilk kez katılıyoruz ama oy istemek nerden çıktı? Kuralları okuduk, okuduğumuzu anlayacak kabiliyete de, eğitime de sahibiz. Nerden vardın bu kanıya merak ettim.Kirmizi pabuc ile yaptığımız sohbeti kastediyorsan ayıp sana. Biz birbirimize oy bile kullanmadık. Ben hiç sohbet bile etmediğim birine verdim oyumu. Çorbasını çocuklarıma uygun bulduğum İçin.
Bizim katılma amacımız belli, buraları sevdik sohbet ortamına girmek için tarif bahane. Buradaki arkadaşlarla tanışmanın yoludur, tarif yapmak.
14.takim onde
İste zayif olmanin dezavantajlari bi takimim bile yok
GünaydınnnnnGünaydın anneler
Günaydın canım ❤Günaydın anneler
Iyi ettin yegenlerimin anasıGünaydın canım ❤
Anne değilim ama yinede cevaplayım dedim :))))
Canisi bende takimdayim ama 1 tanesi bilmez burda yarıştığımi bence de etik değil makarnalarda olduğumu biliyorlar ama onu da takımdan çok oraya yazdığımı gören kaptanim ifşa etti makarnamin adını yazmisligim yoktur takıma14.takim onde
İste zayif olmanin dezavantajlari bi takimim bile yok
Ay tamam tamm raftaydi gene düşmüş aşağıKız biz o konuyu kapattık ya