Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
Yasaksa değil canım ilk sayfada yaziyo olmasi lazim yasak olduğu ben bilmiyorum oy istemeye girermi yazismalariniz onu Nevreste bakar söyler zaten kişisel algılama genel düşüncemi yazdım
Kişisel algılanacak bişey yok canım oy istemek diye bişey yok zaten. Ben kırmızı pabuçun takımına gittim, maman çok güzel olmuş sen oy alırsın bu mamayla dedim. Olay bundan ibaret.
Dolayısıyla yasak bişeyi uygulamak, etik olmayan bi davranışta bulunmuş olmak söz konusu değil.

Bundan sonra daha dikkatli olursanız sevinirim.Burası dışında başka bölümlerde yarışmaya katılanların veya arkadaşlarının muhabbet etmesini hiç etik bulmuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…