Cikaranlar sağolsunAdın çıktı zaten sen devam et
Allah gönlünüze göre versin.Bu devirde çocuk büyütmek zor:)Rabbim sağlık versin.Iki de yeterli 5 yıl sonra tabi
Kim çıkardı acabaCikaranlar sağolsun
Allah gönlünüze göre versin.Bu devirde çocuk büyütmek zor:)Rabbim sağlık versin.
AcabaKim çıkardı acaba
Ben de yatiyim yavaş yavaş midem bulanıyor iki gecedir noluyo anlamadimKim çıkardı acaba
Ben de yatiyim yavaş yavaş midem bulanıyor iki gecedir noluyo anlamadim
Bende çıkıyorum canım hayırlı gecelerSen Sandığı devr al abla kırmızı pabuç gelir birazdan
14.takim ondeOylama nasıl gidiyor
Canım teşekkür ederim
14. Takım uyumamış oy mu vermiş14.takim onde
İste zayif olmanin dezavantajlari bi takimim bile yok
14.takim onde
İste zayif olmanin dezavantajlari bi takimim bile yok
Ooooo benim takım ayakta tabiki; Cuma Cumartesi yedik içtik ve geceden başladık sporlara , Cuma’ya kadar bi deri bi kemik kalacağız.14. Takım uyumamış oy mu vermişbizimkiler mışıl mışıl uyuyor
Bizim takımın oylamadan haberi bile yokKuzum alıp alacağım oy sayısı takımın üye sayısını geçmeyeceği için .....
Sen niye zayıfsın acep
Depresyonda mısın yoksa
Ooooo benim takım ayakta tabiki; Cuma Cumartesi yedik içtik ve geceden başladık sporlara , Cuma’ya kadar bi deri bi kemik kalacağız.
Takım üye sayım belli walla siz şanslısınız❤
Canım buralarda yeniyim zaten, tarifimde mesaj bile yokBizim takımın oylamadan haberi bile yoktarifimi de bilmiyorlar ben de diyemem utanırım sen elindekilere mutlu ol zaten bu cadaloz BirTutamMutluluk20 hepimizi geçer
Canım niye yaptın bunuCanım buralarda yeniyim zaten, tarifimde mesaj bile yokben sizin takıma bi uğrayayım da hatırlayıversinler
Tarifi de çok güzel zaten canımcım
Herkes bilmeliCanım niye yaptın bunu