Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
14.takim onde
İste zayif olmanin dezavantajlari bi takimim bile yok
Kuzum alıp alacağım oy sayısı takımın üye sayısını geçmeyeceği için .....
Sen niye zayıfsın acep
Depresyonda mısın yoksa

14. Takım uyumamış oy mu vermiş bizimkiler mışıl mışıl uyuyor
Ooooo benim takım ayakta tabiki; Cuma Cumartesi yedik içtik ve geceden başladık sporlara , Cuma’ya kadar bi deri bi kemik kalacağız.
Takım üye sayım belli walla siz şanslısınız

Bizim takımın oylamadan haberi bile yok tarifimi de bilmiyorlar ben de diyemem utanırım sen elindekilere mutlu ol zaten bu cadaloz BirTutamMutluluk20 hepimizi geçer

Bizim takımın oylamadan haberi bile yok tarifimi de bilmiyorlar ben de diyemem utanırım sen elindekilere mutlu ol zaten bu cadaloz BirTutamMutluluk20 hepimizi geçer
Canım buralarda yeniyim zaten, tarifimde mesaj bile yok ben sizin takıma bi uğrayayım da hatırlayıversinler
Tarifi de çok güzel zaten canımcım balık çorbası muhteşemdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…