Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
14.takim onde:KK53:
İste zayif olmanin dezavantajlari bi takimim bile yok :olamaz:
:KK70::KK70::KK70::KK70: Kuzum alıp alacağım oy sayısı takımın üye sayısını geçmeyeceği için ..... :KK15:
Sen niye zayıfsın acep
:eek:Depresyonda mısın yoksa

14. Takım uyumamış oy mu vermiş 😀bizimkiler mışıl mışıl uyuyor
Ooooo benim takım ayakta tabiki; Cuma Cumartesi yedik içtik ve geceden başladık sporlara , Cuma’ya kadar bi deri bi kemik kalacağız.
Takım üye sayım belli walla siz şanslısınız❤️

:KK70::KK70::KK70::KK70: Kuzum alıp alacağım oy sayısı takımın üye sayısını geçmeyeceği için ..... :KK15:
Sen niye zayıfsın acep
:eek:Depresyonda mısın yoksa

Ooooo benim takım ayakta tabiki; Cuma Cumartesi yedik içtik ve geceden başladık sporlara , Cuma’ya kadar bi deri bi kemik kalacağız.
Takım üye sayım belli walla siz şanslısınız❤
Bizim takımın oylamadan haberi bile yok 🤣🤣 tarifimi de bilmiyorlar ben de diyemem utanırım 😀😀sen elindekilere mutlu ol 😀zaten bu cadaloz BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 hepimizi geçer

Bizim takımın oylamadan haberi bile yok 🤣🤣 tarifimi de bilmiyorlar ben de diyemem utanırım 😀😀sen elindekilere mutlu ol 😀zaten bu cadaloz BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 hepimizi geçer
Canım buralarda yeniyim zaten, tarifimde mesaj bile yok :KK70::KK70::KK70: ben sizin takıma bi uğrayayım da hatırlayıversinler
Tarifi de çok güzel zaten canımcım 💋 balık çorbası muhteşemdi.

Son düzenleme:
X