Kaldır Kaldır rafta dursunAy tamam tamm raftaydi gene düşmüş aşağı
Bak at demiyosun umut var demekkiKaldır Kaldır rafta dursun
Canım bizim takım cook aktif ister istemez sohbet sırasında konusuluyor,Canisi bende takimdayim ama 1 tanesi bilmez burda yarıştığımi bence de etik değil makarnalarda olduğumu biliyorlar ama onu da takımdan çok oraya yazdığımı gören kaptanim ifşa etti makarnamin adını yazmisligim yoktur takıma
Raftaydı ya ondan dediydim atabilirsin tabiki :)))))Bak at demiyosun umut var demekki
Gözlerime bakta söyle atiyimmiRaftaydı ya ondan dediydim atabilirsin tabiki :)))))
At gitsin :)))Gözlerime baktı söyle atiyimmi
Olur daha komsum daha bildirim gitmedi sanırımHala 1 oyum yok
Canım bizim takım cook aktif ister istemez sohbet sırasında konusuluyor,
Tatlılarda ben tatlı yaptıgımı söyledim ama oylama basladıgında takıma oylama basladı bile yazmadım sağolsunlar takımdaki arkadaslarımın hepsi bana vermis ben bir oy istemedim
At gitsin :)))
Aynen canımOlur daha komsum daha bildirim gitmedi sanırım
At sana yeni elti bulalım biz :))))Atıyorum
Istemem çok yaşa eltisiz hayatAt sana yeni elti bulalım biz :))))
Bak iste ne güzel
Canım beni kastediyorsan benim takımla kendi adıma bi yazışmam yokCanisi bende takimdayim ama 1 tanesi bilmez burda yarıştığımi bence de etik değil makarnalarda olduğumu biliyorlar ama onu da takımdan çok oraya yazdığımı gören kaptanim ifşa etti makarnamin adını yazmisligim yoktur takıma
annelerimizden mama öğreniyim bebeğim olunca zorlanmam dedim
Yasaksa değil canım ilk sayfada yaziyo olmasi lazim yasak olduğu ben bilmiyorum oy istemeye girermi yazismalariniz onuCanım beni kastediyorsan benim takımla kendi adıma bi yazışmam yok
Oy istemek yasaksa tabiki etik olmaz bu davranış
Aferin iyi yaptın çok lazım olacakannelerimizden mama öğreniyim bebeğim olunca zorlanmam dedim