Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
Canım bizim takım cook aktif ister istemez sohbet sırasında konusuluyor,
Tatlılarda ben tatlı yaptıgımı söyledim ama oylama basladıgında takıma oylama basladı bile yazmadım sağolsunlar takımdaki arkadaslarımın hepsi bana vermis ben bir oy istemedim

Canım beni kastediyorsan benim takımla kendi adıma bi yazışmam yok
Oy istemek yasaksa tabiki etik olmaz bu davranış
Birde yarışma İçin hedefim sadece sonuncuyu geçebilmek benim takım gece buralarda gündüz uyuyoruz biz

Canım beni kastediyorsan benim takımla kendi adıma bi yazışmam yok
Oy istemek yasaksa tabiki etik olmaz bu davranış
Yasaksa değil canım ilk sayfada yaziyo olmasi lazim yasak olduğu ben bilmiyorum oy istemeye girermi yazismalariniz onu Nevreste bakar söyler zaten kişisel algılama genel düşüncemi yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…