Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiAnneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canisi bende takimdayim ama 1 tanesi bilmez burda yarıştığımi bence de etik değil makarnalarda olduğumu biliyorlar ama onu da takımdan çok oraya yazdığımı gören kaptanim ifşa etti makarnamin adını yazmisligim yoktur takıma
Canım bizim takım cook aktif ister istemez sohbet sırasında konusuluyor, Tatlılarda ben tatlı yaptıgımı söyledim ama oylama basladıgında takıma oylama basladı bile yazmadım sağolsunlar takımdaki arkadaslarımın hepsi bana vermis ben bir oy istemedim
Canım bizim takım cook aktif ister istemez sohbet sırasında konusuluyor, Tatlılarda ben tatlı yaptıgımı söyledim ama oylama basladıgında takıma oylama basladı bile yazmadım sağolsunlar takımdaki arkadaslarımın hepsi bana vermis ben bir oy istemedim
Canisi bende takimdayim ama 1 tanesi bilmez burda yarıştığımi bence de etik değil makarnalarda olduğumu biliyorlar ama onu da takımdan çok oraya yazdığımı gören kaptanim ifşa etti makarnamin adını yazmisligim yoktur takıma
Canım beni kastediyorsan benim takımla kendi adıma bi yazışmam yok Oy istemek yasaksa tabiki etik olmaz bu davranış Birde yarışma İçin hedefim sadece sonuncuyu geçebilmek benim takım gece buralarda gündüz uyuyoruz biz
Yasaksa değil canım ilk sayfada yaziyo olmasi lazim yasak olduğu ben bilmiyorum oy istemeye girermi yazismalariniz onu Nevreste bakar söyler zaten kişisel algılama genel düşüncemi yazdım