- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Daha ne olsun minik hazirlik yapinAskerlik ye tamam
Canım aslında kalkmıyor ama birkaç gündür gece 1 gibi kalkıyor 3 e kadar oynuyoruz sonra yatıyorBu saatte uyuyunca gece kalkiyo mu canim?
He varmis bi de o kadar yol geldikKız senin sevgilin mi var hiç bahsetmedin
He varmis bi de o kadar yol geldik
Vayyyy ne çok taliplisi varmışZipzip- BirTutamMutluluk20 Nevreste bi an nerde etiketlendim ben noliyyy dedim o kız bizim canlar sevgilisinden ayrılır ayrılmaz ilk sırada biz varız
Hele bi sevgilisnden ayrılsındaVayyyy ne çok taliplisi varmış
Gelip isteyin belki veririz
Ahaha kiz aglar simdi zipzip ama ben sevgilimi seviyorum diyerektenZipzip- BirTutamMutluluk20 Nevreste bi an nerde etiketlendim ben noliyyy dedim o kız bizim canlar sevgilisinden ayrılır ayrılmaz ilk sırada biz varız
Canım aslında kalkmıyor ama birkaç gündür gece 1 gibi kalkıyor 3 e kadar oynuyoruz sonra yatıyor
Belki sıkılmıştırAhaha kiz aglar simdi zipzip ama ben sevgilimi seviyorum diyerekten
Cocuk oynamak ister biz uyumak
Aynen canım hoslaniyoruz sanıyorlar heralde bagirincaahhh arada bi dişliyo bağırtıyo benibi de hoşuna gidiyo gülüyo gerçi karnı doyduğunda yapıyo genelde
çok fena bu bıdıklarYaaaaa bizde 7 aylığız benim Kızımın da dişi çıktı ve çok fena ısırıyor ysaaaaa
Alış canım katmerlenicek o iş her ayYaaaaa bizde 7 aylığız benim Kızımın da dişi çıktı ve çok fena ısırıyor ysaaaaa
alem bebişler keşke dertleri hep böyle komik olsaAynen canım hoslaniyoruz sanıyorlar heralde bagirinca
Evet canım görmüştümBu arada konuyu 360 derece cevirmis olucam ama bu gun tesadufen gordum gecen sene bdv de konu acmis birisi intiharin esiyindeyim konusacak biri yok mu diyeKazen falan da karismis konuya Nevreste sen de gordun mu o konuyu?
Cok merak ettim ya acaba gercekten yalan mi soylemisti yoksa oyle mi soylemesini istedilerEvet canım görmüştüm
Cok merak ettim ya acaba gercekten yalan mi soylemisti yoksa oyle mi soylemesini istedilerEvet canım görmüştüm
Bilemeyiz canım.Rabbim kimseyi darda bırakmasın.Cok merak ettim ya acaba gercekten yalan mi soylemisti yoksa oyle mi soylemesini istediler
Yaaaa yeter ki emsin razıyım çok az emiyor zaten emmemek için de ısırıyorAlış canım katmerlenicek o iş her ay