- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Isırınca çok tepki vermemek gerekiyormuş canım sen emzirme akademisine de bakmadın di miYaaaa yeter ki emsin razıyım çok az emiyor zaten emmemek için de ısırıyor
AminBilemeyiz canım.Rabbim kimseyi darda bırakmasın.
Baktım canım zaten yüksek tepki vermiyorum gülmemek de lazımmış offffffff 5 dk emecek altı üstü onu yapma bunu yapma amannnnnnnnIsırınca çok tepki vermemek gerekiyormuş canım sen emzirme akademisine de bakmadın di mi
Baktım canım zaten yüksek tepki vermiyorum gülmemek de lazımmış offffffff 5 dk emecek altı üstü onu yapma bunu yapma amannnnnnnn
Halimize bin şükürAmin
Bagli kapilar ardinda ne hayatlar yasaniyor yahu
AynenHalimize bin şükür
Amin ablaBilemeyiz canım.Rabbim kimseyi darda bırakmasın.
Keşke öyle kolay olsaIsırınca çok tepki vermemek gerekiyormuş canım sen emzirme akademisine de bakmadın di mi
BenBu arada Hercai yi izleyen var mi?her daldan konusalim dimi
Belki o da disinden emmiyodur canımYaaaa yeter ki emsin razıyım çok az emiyor zaten emmemek için de ısırıyor
Ben dizilere cok pis heyecanla basliyorum oglanla kiz kavusunca tum heyecani kaciyor izlemeyi birakiyorum
Onlar kavuşmuş sayılmaz amaBen dizilere cok pis heyecanla basliyorum oglanla kiz kavusunca tum heyecani kaciyor izlemeyi birakiyorum
O yuzden bakiyorum ya kavusunca bakmicamOnlar kavuşmuş sayılmaz ama
Kavuşacak gibi durmuyo ama bakalımO yuzden bakiyorum ya kavusunca bakmicam
O basroldeki oglanin kim oldugunu gorunce sok oldum ne kadar degismisKavuşacak gibi durmuyo ama bakalım
Kim di ki oO basroldeki oglanin kim oldugunu gorunce sok oldum ne kadar degismis
Arkadaslar iyidir dizisindeki cocukKim di ki o
İyi geceler canimİyi geceler