Noluyor ki
Bilmiyorum o diziyi
Nerdesin canım burayı coşturuyozNoluyor kiçok etiketlemişler
Burayı costuracakmısız azerin çağırdı benide gerçi bize gerek kalmadı maşallahNoluyor kiçok etiketlemişler
Aynıyık desene katılamadım oyuzden kacırdım:)Selam kızlar benim sıpam 3 yaşında olduğundan pek bebek sohbtlerine dahil olamıyorum :)
Yarışmaya katılabilirsin canımAynıyık desene katılamadım oyuzden kacırdım:)
Yaş belirtilmişya gi :)) hem maşallah herkez döktürmüş bana bişey kalmadıYarışmaya katılabilirsin canım
Olsun canım bende her yaştan sıpa varSelam kızlar benim sıpam 3 yaşında olduğundan pek bebek sohbtlerine dahil olamıyorum :)
Tamam senin 8 aylıkkende şimdide yedirebildiğin bir mama tarifi bişey yokmuYaş belirtilmişya gi :)) hem maşallah herkez döktürmüş bana bişey kalmadı
Çok çocuklulara çok özeniyorum maşaAllah :)Olsun canım bende her yaştan sıpa var
Var bebe bisküvili süt vazgecemedik vazgecemiyozTamam senin 8 aylıkkende şimdide yedirebildiğin bir mama tarifi bişey yokmu
Çok çocuklulara çok özeniyorum maşaAllah :)
Bir sebze olecak içindeVar bebe bisküvili süt vazgecemedik vazgecemiyoz
Allah kolaylık versin canımm :)Perişanız canım bu yıllarda, belki 2-3 sene sonra biraz rahatlayıp özenilecek hâle geliriz.
Herşey ateş pahası ne atam ki içineBir sebze olecak içinde
Fırsat bulursam geliyorumYarışmacı arkadaşlar konumuzu sohbetinizle şenlendirelim:)
Reyyan__
@Kirmizi pabuc
@FusRam
@Bittercoffee
_Bayankus_
@balbocuuu
@choccywhoccydoodah
E Evvab
@bir garip oblomov