Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiAnneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kmsl Hnd sen mama yapmıyor musun kuzum gel buralara. Bu hafta sonuç listelerini çok uğraştırdın Zipzip- imi yordun. Canfeb bacımın kaynına bakmaya bile gelemedi
Canım çokkkk sağol yapıyorum ama hep bilindik şeyler olunca hiççç uğraşmayayım dedim,,,, evet ya bu hafta biraz fazla yordum kaptanımı ama olsun o gönlümüzü feth etmiş bizlere bize kızamaz Zipzip-
Canım çokkkk sağol yapıyorum ama hep bilindik şeyler olunca hiççç uğraşmayayım dedim,,,, evet ya bu hafta biraz fazla yordum kaptanımı ama olsun o gönlümüzü feth etmiş bizlere bize kızamaz Zipzip-
aman al benden de o kadar. 5.ayda başladı sonra 7.ayda devam ettik 2 hafta arayla 2 şer patlatıyo. 2 aydır tükendim hepten. Kuzucuğum kemirmedik yer bırakmadı
aman al benden de o kadar. 5.ayda başladı sonra 7.ayda devam ettik 2 hafta arayla 2 şer patlatıyo. 2 aydır tükendim hepten. Kuzucuğum kemirmedik yer bırakmadı