- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Yasi yasina isi isine uygunBizde de oğlan var 26 yaş güvenlik
Abow kizimiz bizim oglandan buyuk muSeninki küçük olmaz
Otursaydınız daha karpuz kesecektikAbow kizimiz bizim oglandan buyuk mubiz musadenizi isteyelim o zaman
Otursaydınız daha karpuz kesecektikAbow kizimiz bizim oglandan buyuk mubiz musadenizi isteyelim o zaman
Taliplerin varNe oluyor burda anlamadım :)
Seni bas goz ediyoruz surda sen nerelerdesinNe oluyor burda anlamadım :)
Taliplerin varBen kız tarafıyım nazlanıyorum
Calısıyorum canım telefona baktım bildirim gelmis bir sürü su an hangi konudayım bilmiyorumSeni bas goz ediyoruz surda sen nerelerdesin
Olur oyle seyler kizim gencsiniz tabiLilimam ilk gözüne kestirmişti ama sevgilim oldugunu duyunca vazgecmişti :)))
Sevgilim oldugunu demiştim abla sanada :))
Bak ya ben bunu nasıl unuttumLilimam ilk gözüne kestirmişti ama sevgilim oldugunu duyunca vazgecmişti :)))
Hayatta olmaz o kizi alacuk bi kereBak ya ben bunu nasıl unuttum
Bizim kızın başı bağlı dağılın bakayım
Bizimde azı diş ler başladı durum ayniSağolasın ablam
Benim oğkanın diş zamanı yine uykular haram oldu bize başımın yarısını hissetmiyorum kızlar sizde durumlar ne alemde
Abow kizimiz bizim oglandan buyuk mubiz musadenizi isteyelim o zaman
Otursaydınız daha karpuz kesecektik
Ben çıkıyorum canımNe oluyor burda anlamadım :)
Hemen kestirip atma bi görLilimam ilk gözüne kestirmişti ama sevgilim oldugunu duyunca vazgecmişti :)))
Bak ya ben bunu nasıl unuttum
Bizim kızın başı bağlı dağılın bakayım
Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır.Talip çıkması bizi onure etti ama bizim kızın başı bağlıHayatta olmaz o kizi alacuk bi kere
oyy Allah yardımcınız olsun canım ne zor şu dişler bee yaşlandım uykusuzluktan :)Bizimde azı diş ler başladı durum ayni
Madem oyle getirdigimiz cikolatayla cicegi de alalim o ka masraf ettik bi deBir kızı bin kişi ister bir kişi alır.Talip çıkması bizi onure etti ama bizim kızın başı bağlı