Niye sonraki kız istemeye gidince yine bunları mı kullanacaksınızMadem oyle getirdigimiz cikolatayla cicegi de alalim o ka masraf ettik bi de
Canım çokkkk sağol yapıyorum ama hep bilindik şeyler olunca hiççç uğraşmayayım dedim,,,, evet ya bu hafta biraz fazla yordum kaptanımı ama olsun o gönlümüzü feth etmiş bizlere bize kızamaz
Görüşürüz ❤Ben çıkıyorum canım
Değerlendir diyorsun yaniHemen kestirip atma bi gör
Ben cv istedim amaGörüşürüz ❤
Değerlendir diyorsun yani
Aynen canım 7. Ayda başladık her ay 15 gün huzursuzoyy Allah yardımcınız olsun canım ne zor şu dişler bee yaşlandım uykusuzluktan :)
Cicekler solmadan birini daha bulalimNiye sonraki kız istemeye gidince yine bunları mı kullanacaksınız
Nassin kuzu?Canım çokkkk sağol yapıyorum ama hep bilindik şeyler olunca hiççç uğraşmayayım dedim,,,, evet ya bu hafta biraz fazla yordum kaptanımı ama olsun o gönlümüzü feth etmiş bizlere bize kızamazZipzip-
aman al benden de o kadar. 5.ayda başladı sonra 7.ayda devam ettik 2 hafta arayla 2 şer patlatıyo. 2 aydır tükendim hepten. Kuzucuğum kemirmedik yer bırakmadıAynen canım 7. Ayda başladık her ay 15 gün huzursuz
Kizimiz fikrini degisiyo galibaBen cv istedim ama
Daha kücüğüm benZipzip- sen niye mama yapmadın yavaştan elin alışsın bu işlere bak yaşın geliyooo
Aday çok olunca düşünebilirKizimiz fikrini degisiyo galiba
Bu sefer de biz almiyozAday çok olunca düşünebilir
Emerkende isiriyomuaman al benden de o kadar. 5.ayda başladı sonra 7.ayda devam ettik 2 hafta arayla 2 şer patlatıyo. 2 aydır tükendim hepten. Kuzucuğum kemirmedik yer bırakmadı
Ne zaman geliyoz istemeyeBiri 22 biri 26 bence olur bu iş, nikahta keramet vardır
Bu saatte uyuyunca gece kalkiyo mu canim?
Askerlik ye tamamYasi yasina isi isine uygun @minik meleklerim dusunun bu aksam
ahhh arada bi dişliyo bağırtıyo beniEmerkende isiriyomu
Kız senin sevgilin mi var hiç bahsetmedin@Lilimam25 ilk gözüne kestirmişti ama sevgilim oldugunu duyunca vazgecmişti :)))
Sevgilim oldugunu demiştim abla sanada :))
Yaaaaa bizde 7 aylığız benim Kızımın da dişi çıktı ve çok fena ısırıyor ysaaaaaEmerkende isiriyomu