Anneler gününde kayınvalide

Rica ederim.
Ben dinlerim o mühim değil de sizin bu sorunu mutlaka ve acilen çözmeniz lazım.
Cinselliğin olmadığı bir evliliğin sağlıklı yürümesini beklemek çok yüksek bir beklenti olur.
Eşinizin agresifliğinin altında yatan sebeplerden biri de tam anlamıyla karı-koca olamayışınız.
Siz kv'yi suçluyorsunuz,eşiniz sizi,sonuçta olan evliliğinize oluyor.

Geçmiş adı üstünde geçmişte kaldı.
Ne zamanı geri alabiliriz,
ne yaşananları değiştirebiliriz.
Siz bugüne ve geleceğe bakın.
Bütün şımarıklıklarına ve af buyurun hödüklüğüne rağmen kocanızı seviyor musunuz?
Bu evliliğe devam edecek misiniz?
Cevap evetse,hemen önce bir kadın doğum uzmanına,ardından cinsel terapi uygulayabilen bir psikoloğa başvurmalısınız.

Görümcenizin her ay iki hafta sonu gelmesi bahane olmasın.
Hafta içi ne güne duruyor?
Kız gündüzleri kursta olduğuna göre icab ederse işten izin alınır,vajinismus için gerekli egzersizleri ve ilişki denemelerini yapabilirsiniz.
Lütfen dramı ve bahaneleri bırakıp,
ne yapmak istediğinize karar verin ve hayatınızın dizginlerini elinize alın.
Desteğe ihtiyacınız olursa yardıma hazırım.

Eşinin seni anlaması lazım o da anne demiyormuş.
Kayınvaliden başlı başına bir sorun sen ağzınla kuş tutsan onu memnun edemezsin ama yapabiliyorsan ona sebep eşinle aranı bozma.Zaten insaflıysa zamanla annesinin tutumunun farkına varıcaktır.

Haklısınız, ikimizinde anormal üstü siniri peydah oldu. Tanıyamıyoruz birbirimizi. Söylediklerinizi ciddiye alacağım. İnanın ilk işim bu olacak.

Zaten haklısın diyor ama arkasından nolur benim için sussan diyor, o beni düşünmüyor sen düşün diyor. Eyvallah diyorum iki gün sonra başka bir şey çıkıyor

Annem önümde boğulurken yakalandım bu derde, zor kurtarıldı. Önce herkesin ölmesinden endişe duydum, sonra da yaşamın anlamsız olduğuyla ilgili 3 yıl depresyon tedavisi gördüm. İntihar korkusuyla yaşadım, eski konularımda var, etrafımda birisi ya da ben intihar edecekmişim gibi.. o kadar zor ki, kardeşimi bile esir aldım etmesin diye..çok zor düşman başına gelmesin

Zaten haklısın diyor ama arkasından nolur benim için sussan diyor, o beni düşünmüyor sen düşün diyor. Eyvallah diyorum iki gün sonra başka bir şey çıkıyor
Eğer gerçekten sabretmeyi başarabilirseniz eşiniz dayanamaz ve size laf düşmeden annesine karşı sizi savunur.Ama biraz kendinizi ona ispatlamanız gerek.
Zaten anladığım kadarıyla kayınvalideniz cahil.Cahille imtihan ise sadece sabırla oluyor anlamıyorlar.Allah yardım etsin

Bunu bildiği için kullanıyor eşiniz bu zayıflığınızı.Ne kadar kötü olursanız olun tepkisiz kalmaya çalışın.Gidip kendini öldürmez merak etmeyin, annesi babası öldü diye de sorumlusu siz olmazsınız. Geçmiş olsun ayrıca.

Kapatmış işte neden tekrar arıyorsunuz ki? Zaten edepsiz bir kadınmış. Eşiniz görüşsün siz mecbur değilsiniz. Eşinize azcık akıl fikir diliyorum..

Benim de 2 oğlum var evlendiklerini nasip olur da görürsem, eşleri bana anne derse evet mutlu olurum benimsiyor diye. Yok teyze falan derse de hiç olay çıkarmam. Neticede insanın tek annesi olur..

Zaten içinden gelmedikten sonra bırakın anne demeyi zoraki araması sorması bile rahatsız eder beni. Sevildiğim ve özlendiğim için aranayım yeter.. Benim içşn en önemli şey bu.

Büyük sözüme tövbe.
Ama bir daha o arayıp konuşmadan bir daha asla aramam ve aradığında da söylerim X de anne baba demiyor. İkimiz içinde zor ailem anlayışla karşıladı, sizden de aynı anlayışı bekliyorum. Dersim iki çift.
Aramassa da aramam umrumda olmaz egoysa al sana ego.
Ay nasıl sinirlendim Allah size sabır versin.
Ve yatın kalkın dua edin iyiki uzaktalar.

iyi de kadın çok önceden belli etmiş kendini. Bile bile lades demişsiniz. Erkek mi yoktu evlendiniz bu adamla?

Doğumumda kv annemi ağlatıp evden kovar gibi gönderdi. Tabi o 10 gün gözümüzün yaşı dinmedi 2 lokma yiyemedik annemle, e ben ona rahat verir miyim. Bende ona rahat vermedim, kalamadı yanımda. Bana yaptıklarını öyle böyle idare ediyordum ama anneme yaptığını n.h bırakırım yanına. Zaten her seferinde ağzının payını aldı oturdu. Çok şükür son 2 yıldır eşim gerekeni söylüyor, bende saygılı ama mesafeliyim. Haliyle daha dikkatliler. Annem geldiğinde nasıl davrancaklarını şaşırıyorlar. Zaten biliyor anneme rahat vermezse bu kapıdan o da giremez. Eşim de biliyor, çok sabrettim daha da çekemem aileni, ağzımı açarsam daha da görüşmem hiçbir kaybım da olmaz, velev ki sende üstüme gelirsen seni de boşarım diyorum. 2. Doğumumda arıza çıkarmasın diye uzak tuttu eşim. Misafir gibi geldi ağız tadıyla geçirdik çok şükür.

Benimkilerin yaptığı bini aştı, anne kız acayip kıskançlar, kp de onların ağzına bakar. Eşim frenliyor sağolsun. Keşke insan olsalar.. Öyle çok sever sayardım ki beni onlar bu hale getirdi.. Hani derler ya ölseler gözümden bir damla düşmez diye o hale getirdiler beni..

İnsanın en çok annesine yapılan dokunuyor değil mi, o acıyı çok iyi biliyorum. Ben doğum yaparsam diye korkuyorum ne kadar saçma bir korku değil mi, iki görümce 1 baş belası kaynana neler yapacak Allah bilir..

Siz 36 yaşında bir hanımmışsınız eşinizin de küçük olmadığını düşünüyorum,koca adam çocuk gibi ölüyümde kurtul,yok bilmem cenazede gelir boşarsın laflari falan ne diyim ya.
Herşeyden önce vajinismus olduğunuzu okudum, aslında ikinizin de gergin, agrasif olmanızın en büyük sebebi cinsel ilişkinizin olmaması bence, rahatlayamiyorsunuz evin içinde birbirinize sariyorsunuz.
Bebek işini falan kaygı ediyorsunuz ama lütfen kafanızı bunlarla doldurmayın,önce vajinismus tedavinizi olun,sağlıklı cinsel hayata başlayın inşallah gerisi gelir bence.omur geçiyor gec kalmayın,mutlu olmak sizin de hakkınız, bosverin kaynanayi gorumceyi.esinizde sabırlı olursanız herşeyi görür emin olun...

Araman bile çok gelmiş ki ben de anne baba diyemiyorum. Hiç hitap etmiyorum daha doğrusu nasıl başarıyorum bilmiyorum ama içten gelmeyince olmuyor. Sen de deme. Teyze bile çok ona

Aynen, onların hatasını görüyorum ama senin öfken, bağırmalarını görünce seni de haksız buluyorum diyor. Ama yapılanlar karşısında öfkelenmemek çok zor, yüzüme telefon kapanınca iyimser olamıyorum( sizin dediğiniz ben sakin kalınca mümkün, umarım başarırım. Vajinusmus olmamı psikolog düğün öncesi ve sonrası yaşadıklarıma bağladı, şu an mesela eşimden resmen soğudum, onunla birleşmek ailesiyle birleşmek gibi geliyor çok yanlış belki ama yattığımda bunu hissediyorum (

Araman bile çok gelmiş ☺ ki ben de anne baba diyemiyorum. Hiç hitap etmiyorum daha doğrusu nasıl başarıyorum bilmiyorum ama içten gelmeyince olmuyor. Sen de deme. Teyze bile çok ona
Eşim de hiç hitap kullanma diyor, nasıl başarıyorsunuz çok özeniyorum, artık ben de öyle yapabilirim umarım ağzımdan kaçmaz

Eşim de hiç hitap kullanma diyor, nasıl başarıyorsunuz çok özeniyorum, artık ben de öyle yapabilirim umarım ağzımdan kaçmaz
Bilemiyorum. Açıkçası hiç seslenmiyorum arada zor oluyor tabi ama içten gelen birşey. Zoruna değiliz.disarda da bahsetmem gerekirse çok göze batmasın diye ismini söyleyip sonuna anne ekliyorum. Yani Fatma anne.. onun dışında hayatta isim olmaz. Benim anam var

Lütfen ama lütfen böyle düşünmeyin ne demek eşimle birlessem ailesiyle birleşmiş gibi hissedicem demek.boyle düşünerek aşırı sogursunuz yapmayın lütfen,mümkün mertebe yaklaşmaya çalışın eşinizle,her geceyi deneyerek değerlendirin,eşinizin ailesine inat yenin bu sıkıntıyı ve mutlu olun inşallah.esinizi de anlayin oda arada kalıyor,aslında size de kiyamiyor adam söylüyor zaten,onların yaptıklarını görüyorum ama seninde öfken kızdırıyor beni diyormuş, ailesine laf geciremiyor ama size nazı geçiyor iste, onuda anlayın.abuk subuk lafları dışında eşinizi de anlıyorum ben
siz sıkıntıya girip evdeki huzuru dışarıdaki insanlar için bozmayin ,söylemesi kolay belki ama bosvermeye çalışın.onceliginiz tedaviniz olsun,bence tam anlamda cinsel münasebetiniz olunca görün bakin,evde ki kasvet nasıl dagilacak,eşiniz ailesini nasıl bastırmaya baslayacak.hersey yuva içindeki karı koca arasında ki huzurla,anlaşmayla tamamlanır,siz önce gerginliginizin en büyük sebebi olan bana göre vajinismusu yenin inşallah, pamuk gibi olursunuz dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…