- 26 Mayıs 2018
- 8.185
- 38.685
- 51
- Konu Sahibi notdefteri2_
Rica ederim.Kısaca yazayım; ilk gecemize gireceğimiz otele kv sülalesini toplayıp geldi, başımdan duvağı çıkarmadan başka otele geçtik kavga dövüş, balayında da arayıp eşimi ağlattı. Ki bu kadın beni evliliğe ikna etmek için 3 yıl ailemin kapısını aşındırdı. Görücü sayılır. Dolayısıyla vajinusmus oldum. Tam tedaviye başlayacağız, görümcemin kursu çıktı, her ay 2 hafta sonunda bizde kalıyor. Yani sorunun kaynağı belli, tedavi olamamamın sebebi de belli, ki görümcem her gittiğinde ev yine başımıza yıkılıyor.
Dua edin nolur, bitsin bunlar artık. 36 yaşına gireceğim artık yoruldum. Allah sizden razı olsun, ne muradınız varsa versin. Dost gibi yazdınız, dinlediniz. İçim ferahladı. Çok sağolun.
Ben dinlerim o mühim değil de sizin bu sorunu mutlaka ve acilen çözmeniz lazım.
Cinselliğin olmadığı bir evliliğin sağlıklı yürümesini beklemek çok yüksek bir beklenti olur.
Eşinizin agresifliğinin altında yatan sebeplerden biri de tam anlamıyla karı-koca olamayışınız.
Siz kv'yi suçluyorsunuz,eşiniz sizi,sonuçta olan evliliğinize oluyor.
Geçmiş adı üstünde geçmişte kaldı.
Ne zamanı geri alabiliriz,
ne yaşananları değiştirebiliriz.
Siz bugüne ve geleceğe bakın.
Bütün şımarıklıklarına ve af buyurun hödüklüğüne rağmen kocanızı seviyor musunuz?
Bu evliliğe devam edecek misiniz?
Cevap evetse,hemen önce bir kadın doğum uzmanına,ardından cinsel terapi uygulayabilen bir psikoloğa başvurmalısınız.
Görümcenizin her ay iki hafta sonu gelmesi bahane olmasın.
Hafta içi ne güne duruyor?
Kız gündüzleri kursta olduğuna göre icab ederse işten izin alınır,vajinismus için gerekli egzersizleri ve ilişki denemelerini yapabilirsiniz.
Lütfen dramı ve bahaneleri bırakıp,
ne yapmak istediğinize karar verin ve hayatınızın dizginlerini elinize alın.
Desteğe ihtiyacınız olursa yardıma hazırım.