Anneler gününde kayınvalide

Belli ki esin hatalı. Öncelikle o annesinin kıymetini bilseydi sende bilirdin..Olgunlaşın artık bir anne bir teyze demek çok tuhaf..

Samimi olun ,değer bilin aynısını bir gün kendi çocuğunun eşi de sana yapacak .

İnşallah, burada siz dahil bir kaç kişi bu konuyu dürttü bana, daha ciddiye aldım, ramazandan sonra ilk işim (bayramda hır gür çıkmazsa) bu konu için doktora koşturmak olacak. Çok sağolun, Allah sizden de razı olsun. Açıp açıp okuyacağım yorumlardan biri daha, dualarınız için sağolun, umarım güzel şeyler olur benim de sizin de hayatınızda.

Ben de çocuğumun huzurunu her hafta başka bir egomu doyurmak için bozarsam, gerdek gecesinde bile aralarına girip cinsel hayatlarını öldürürsem, kavgalarını gülerek izlersem, gelinim bana daha beterini yapsın! Belki evladım daha mutlu olur. Eşim gibi annemden nefret ettim diye bağırmaz

Farkında değilsiniz belki ama evlilik cinsellik üzerine kurulmuş,doğanın kanunu ,Allah'ım emri olan birşey ve evlilikte cinsellik olmadan olmaz,onun için onceliginiz bu olsun diye ısrarla söyledim ve hala söylüyorum :) bayramda da sabırlı olun lütfen,sabrın sonu selamet demişler sürekli içinizden ya sabır çekin gerginlik anında falan gelsin geçsin inşallah,eşinizle agzinizin tadını bozmaya değmez inanın,siz aşkla bakın eşinizin gözlerine,rabbim elbet ailesinin kötü niyetini gösterecektir esinize, bayram sonrasi da tedaviniz için bir adım atıp başlarsınız hayırlısıyla.
Bende tüp bebek tedavisine başlayacağım bayramdan sonra nasipse,sizinde dediğiniz gibi "umarım güzel şeyler olur hayatımızda"

Dilerim tedaviniz en güzel şekilde sonuçlarınız, Allah kucağınızı en hayırlı, sağlıklı bir evlatla doldurur

Dilerim tedaviniz en güzel şekilde sonuçlarınız, Allah kucağınızı en hayırlı, sağlıklı bir evlatla doldurur
Amiinn Allah razı olsun inşallah
Dilerim sizinde hayatınız yoluna girer,eşinizle bir ömür mutlu olup istediğiniz hayatı yaşarsınız inşallah

Bayramda mecbur gideceğim eşim gelme istersen diyor ama haklıyken haksız duruma düşeceğim. Gelin bayramda gelmedi olacak adım gidip mesafeli olsam görümcemler ateş ediyor resmen..iki ucu ...

Herkes. B tane anne babası vardır bende onune isim koyarak anne baba derim kusurs bakmasınlar haklısn

Bi anne diyip bi teyze derseniz kadıtlı yaptığınıxı düşünür önce ne diyeceğinize karar verin
Peki eşinize demiyor musunuz sen benim anneme anne demiyosan ben neden diyeyim

Anneniz niye ağladı Hani "anamı ağlattı"demenize elinize malzeme çıkmışta anneniz mi teyze demiş,o ana da ben neyimmi demiş kv Elinde mendil gezenler antipatik geliyor bana,hani sebep olsa neyse...

Anneniz niye ağladı Hani "anamı ağlattı"demenize elinize malzeme çıkmışta anneniz mi teyze demiş,o ana da ben neyimmi demiş kv Elinde mendil gezenler antipatik geliyor bana,hani sebep olsa neyse...
Yemekte ablaları arayıp eşimi azarladı, ben eşime öık dışarda konuş diye kızdım, eşim bana bağırdı, annem de neden geldik bugün dedi, sizin neden her gününüz böyle geçiyor dedi, tam her şey güzel olmuştu, noldu şimdi yine, bayramda napacaksın orada dedi, her özel günde bunu yapıyor bu kadın yeter dedi ağladı. Benim de annemin de sabrı kalmadı artık!

Bence iyi olmuş,konuşmamanız için alın size bir bahane.Bırakın anne demeyi böyle biriyle oldukça mesafeli olurdum sanırım,iyi niyetten anlamıyor,siz de boşverin gitsin.Eşiniz de size kızacağına annesinin size nasıl davrandığını görsün biraz.Kimseye de anne demek zorunda değilsiniz,günün önemi yok.

Annene bunlari yansıtman cok yanlış. Sen unutursun belmi bir gün ama annen unutmaz.
Eveet benim cevrem de de var kaynanasina teyze diye hitap eden atiyorum Neriman teyze diyor.
Cok onemli konular değil bunlar bence.

Eşin neden anneme teyze diyor mu dediler?
Eşiniz de,desin,ben de onun annesine anne demiyorum deseydi.
Annenize sezdirmese iyi olurdu tabi.
Biz birbirimizin annesine anne deriz,ama eşim demese demek istemezdim,kendi değer yargılarıma göre de demek isterdim,ikilemde kalırdım yani.
Zaten anne demekle anne mi oluyor,hiç değil,
annemin anlaşamadığım huylarının bile 110da biri edemez eşimin annesi.
Çünki en basiti annemin bende emeği var,var mı ötesi...

Kv yüzüne derdim " Ben seni sayıp aradım sen yüzüme kapattın bir daha aramam ben de kızdım." diyin bana teyze dedin vs derse ilgilenmeyin duymazdan gelin.
Eşin bunu dedin diye kavga etmek isterse içimden geleni söylemek suç mu köle mi geldim ben sizin aileye hesap mı vereceğim dediklerim için de geç
Bir konuda daha yazmıştım ailemin yanında utandırılmak dayanamadığım şeydir ve yapanın yanına bırakmam

Ooo şimdi iş değişti.
Bence de ilk önce bu sorununuzu çözmelisiniz.
İnanılmaz bir sıcaklık gelecek evinize.
Artı bayram için endişelenmenize hiiiç gerek yok.
Ben olsam ne yaparım,ki yaptım,girerim eşimin koluna güler yüzle giderim,eşimin olduğu ortamlarda bulunurum hep.
Ne deseler kv görümceler,aynı şu ifadeyle bakacaksınız,gülümseyen,sabit
Ne gitmedi olacaksınız,ne de öonlara gönülden katılacaksınız.
Eşinizin gönlü olacak,onlara fırsat doğmayacak,sizle gidince eşinizi dolduramayacaklar.
Bazen konuşarak çözülemeyenler susarak çözümlenir,deneyin görün.
İnce buzdan bir duvar bu durumlarda en sevdiğim:)))
Ne görünür,ne ortadan kaldırılır,ne de kavga sebebi olur.
Eviniz huzurla dolsun,bu herkesin hakkıdır.

Aynen 2 gündür düşündüklerimi yazmışsınız, bayramda gitmesem haklıyken gelin gelmedi diye haksız olacağım, onu doldurup üstüme salacaklar, ama dediklerinizi uygulayacağım, öyle düşünmemiştim ama söyledikleriniz çok mantıklı geldi, koluna girip gülümseyeceğim eşimin, surat asacaktım ama dediğiniz gibi meymenetsiz yaftası yerim bu sefer de. Oh bee, bana böyle taktiklerle gelin nolur inşallah eşim yanımdan gidince sokmaz lafları her zaman yaptığı gibi, onun yanında bir şey yapar da bu da son yüzünü gördüğüm olur. Çok sağolun, sizin de eviniz huzurla dolsun, buraları okudukça içimden kilo kilo yağ gidiyor resmen, tuttuğunuz altın olsun

Bunları annesine söyledim zamanında, annesi kızlarını arayıp tansiyonum yükseldi hastaneye yatırın beni dedi, doldurdu ve annemin üstüne saldı. O terbiyesiz görümcelerim annemi öyle azarladılar ki, içim halen yanar. Bunları eşime söylüyorum ama annesine hayır, çünkü işin ucu anneme geliyor. Müthiş terbiyesiz ve özgüvenli insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…