- 4 Mart 2012
- 14.710
- 33.841
-
- Konu Sahibi notdefteri2_
Belli ki esin hatalı. Öncelikle o annesinin kıymetini bilseydi sende bilirdin..Olgunlaşın artık bir anne bir teyze demek çok tuhaf..Dün eşim ve ben annemi yemeğe çıkarttık anneler günü için. Eşimin annesi başka şehirde. İftardan önce aradık, önce o konuştu sonra ben, ben ....... teyze anneler günün kutlu olsun dedim. Nasılsın dedim, iyi akşamlar dedi suratıma kapattı. Eşime arattım tekrar, teyze dediğin için sinirlenmiş dedi. Şimdi:
1) Eşim de anneme ve babama asla anne bana demez, içimden gelmiyor diyor.
2)Sözümde, nişanımda, düğünümde eşimle bizi boşanma noktası getiren bir kadın. Eşim her zaman haklısın der bana, ama ben yine de görüşürüm.
3) Her anneler gününde hediye gönderirdim, 1 kere bile teşekkür etmek için aramadı, bu sene yollamadım.
4)Ben yanyanayken hep anne derim eşim hayatta anneme demez, oruç ağız teyze çıktı ağzımdan ki 1 yıllık evliyim daha alışamadım, zaten içim anne demeyi de asla almıyor!
5) kandilde anne diye aradım, bayramda taşınacam sen gelince evi yerleştir, ben kızlarıma hiç iş yaptırmadım sen yaparsın diyen kadın. Kızları benden büyük, ben gece gündüz çalışıyorum, bayramda evini taşıyacakmışım.Anne diyince de böyle oldu.
Eşim de teyze deme hiç bişey deme benim gibi yap diyor ama kadın telefonda bile 1 saat konuşuyor ben nasıl hitap etmeden durayım? Dün annem de ağladı bizim tartışmamıza, anneler gününde yapılacak şey mi kendi egosu için. Zaten eşimle tek kavgamız görümce ve kaynana yüzünden oluyor. Değdi mi mübarek günde? Artık anne diyeceğim varsa da demem, eşim de ölsün de kurtul diyor daha çok sinirleniyorum. Eşimin beni anlaması için ne yapabilirim? Gerçekten bu kadının evladının huzurundan çok kendi egosunu düşünmesi beni delirtiyor!
İnşallah, burada siz dahil bir kaç kişi bu konuyu dürttü bana, daha ciddiye aldım, ramazandan sonra ilk işim (bayramda hır gür çıkmazsa) bu konu için doktora koşturmak olacak. Çok sağolun, Allah sizden de razı olsun. Açıp açıp okuyacağım yorumlardan biri daha, dualarınız için sağolun, umarım güzel şeyler olur benim de sizin de hayatınızda.Lütfen ama lütfen böyle düşünmeyin ne demek eşimle birlessem ailesiyle birleşmiş gibi hissedicem demek.boyle düşünerek aşırı sogursunuz yapmayın lütfen,mümkün mertebe yaklaşmaya çalışın eşinizle,her geceyi deneyerek değerlendirin,eşinizin ailesine inat yenin bu sıkıntıyı ve mutlu olun inşallah.esinizi de anlayin oda arada kalıyor,aslında size de kiyamiyor adam söylüyor zaten,onların yaptıklarını görüyorum ama seninde öfken kızdırıyor beni diyormuş, ailesine laf geciremiyor ama size nazı geçiyor iste, onuda anlayın.abuk subuk lafları dışında eşinizi de anlıyorum ben
siz sıkıntıya girip evdeki huzuru dışarıdaki insanlar için bozmayin ,söylemesi kolay belki ama bosvermeye çalışın.onceliginiz tedaviniz olsun,bence tam anlamda cinsel münasebetiniz olunca görün bakin,evde ki kasvet nasıl dagilacak,eşiniz ailesini nasıl bastırmaya baslayacak.hersey yuva içindeki karı koca arasında ki huzurla,anlaşmayla tamamlanır,siz önce gerginliginizin en büyük sebebi olan bana göre vajinismusu yenin inşallah, pamuk gibi olursunuz dilerim
Ben de çocuğumun huzurunu her hafta başka bir egomu doyurmak için bozarsam, gerdek gecesinde bile aralarına girip cinsel hayatlarını öldürürsem, kavgalarını gülerek izlersem, gelinim bana daha beterini yapsın! Belki evladım daha mutlu olur. Eşim gibi annemden nefret ettim diye bağırmazBelli ki esin hatalı. Öncelikle o annesinin kıymetini bilseydi sende bilirdin..Olgunlaşın artık bir anne bir teyze demek çok tuhaf..
Samimi olun ,değer bilin aynısını bir gün kendi çocuğunun eşi de sana yapacak .
Farkında değilsiniz belki ama evlilik cinsellik üzerine kurulmuş,doğanın kanunu ,Allah'ım emri olan birşey ve evlilikte cinsellik olmadan olmaz,onun için onceliginiz bu olsun diye ısrarla söyledim ve hala söylüyorum :) bayramda da sabırlı olun lütfen,sabrın sonu selamet demişler sürekli içinizden ya sabır çekin gerginlik anında falan gelsin geçsin inşallah,eşinizle agzinizin tadını bozmaya değmez inanın,siz aşkla bakın eşinizin gözlerine,rabbim elbet ailesinin kötü niyetini gösterecektir esinize, bayram sonrasi da tedaviniz için bir adım atıp başlarsınız hayırlısıyla.İnşallah, burada siz dahil bir kaç kişi bu konuyu dürttü bana, daha ciddiye aldım, ramazandan sonra ilk işim (bayramda hır gür çıkmazsa) bu konu için doktora koşturmak olacak. Çok sağolun, Allah sizden de razı olsun. Açıp açıp okuyacağım yorumlardan biri daha, dualarınız için sağolun, umarım güzel şeyler olur benim de sizin de hayatınızda.
Dilerim tedaviniz en güzel şekilde sonuçlarınız, Allah kucağınızı en hayırlı, sağlıklı bir evlatla doldururFarkında değilsiniz belki ama evlilik cinsellik üzerine kurulmuş,doğanın kanunu ,Allah'ım emri olan birşey ve evlilikte cinsellik olmadan olmaz,onun için onceliginiz bu olsun diye ısrarla söyledim ve hala söylüyorum :) bayramda da sabırlı olun lütfen,sabrın sonu selamet demişler sürekli içinizden ya sabır çekin gerginlik anında falan gelsin geçsin inşallah,eşinizle agzinizin tadını bozmaya değmez inanın,siz aşkla bakın eşinizin gözlerine,rabbim elbet ailesinin kötü niyetini gösterecektir esinize, bayram sonrasi da tedaviniz için bir adım atıp başlarsınız hayırlısıyla.
Bende tüp bebek tedavisine başlayacağım bayramdan sonra nasipse,sizinde dediğiniz gibi "umarım güzel şeyler olur hayatımızda"
Amiinn Allah razı olsun inşallahDilerim tedaviniz en güzel şekilde sonuçlarınız, Allah kucağınızı en hayırlı, sağlıklı bir evlatla doldurur
Bayramda mecbur gideceğimBüyük sözüme tövbe.
Ama bir daha o arayıp konuşmadan bir daha asla aramam ve aradığında da söylerim X de anne baba demiyor. İkimiz içinde zor ailem anlayışla karşıladı, sizden de aynı anlayışı bekliyorum. Dersim iki çift.
Aramassa da aramam umrumda olmaz egoysa al sana ego.
Ay nasıl sinirlendim Allah size sabır versin.
Ve yatın kalkın dua edin iyiki uzaktalar.
Herkes. B tane anne babası vardır bende onune isim koyarak anne baba derim kusurs bakmasınlar haklısnDün eşim ve ben annemi yemeğe çıkarttık anneler günü için. Eşimin annesi başka şehirde. İftardan önce aradık, önce o konuştu sonra ben, ben ....... teyze anneler günün kutlu olsun dedim. Nasılsın dedim, iyi akşamlar dedi suratıma kapattı. Eşime arattım tekrar, teyze dediğin için sinirlenmiş dedi. Şimdi:
1) Eşim de anneme ve babama asla anne bana demez, içimden gelmiyor diyor.
2)Sözümde, nişanımda, düğünümde eşimle bizi boşanma noktası getiren bir kadın. Eşim her zaman haklısın der bana, ama ben yine de görüşürüm.
3) Her anneler gününde hediye gönderirdim, 1 kere bile teşekkür etmek için aramadı, bu sene yollamadım.
4)Ben yanyanayken hep anne derim eşim hayatta anneme demez, oruç ağız teyze çıktı ağzımdan ki 1 yıllık evliyim daha alışamadım, zaten içim anne demeyi de asla almıyor!
5) kandilde anne diye aradım, bayramda taşınacam sen gelince evi yerleştir, ben kızlarıma hiç iş yaptırmadım sen yaparsın diyen kadın. Kızları benden büyük, ben gece gündüz çalışıyorum, bayramda evini taşıyacakmışım.Anne diyince de böyle oldu.
Eşim de teyze deme hiç bişey deme benim gibi yap diyor ama kadın telefonda bile 1 saat konuşuyor ben nasıl hitap etmeden durayım? Dün annem de ağladı bizim tartışmamıza, anneler gününde yapılacak şey mi kendi egosu için. Zaten eşimle tek kavgamız görümce ve kaynana yüzünden oluyor. Değdi mi mübarek günde? Artık anne diyeceğim varsa da demem, eşim de ölsün de kurtul diyor daha çok sinirleniyorum. Eşimin beni anlaması için ne yapabilirim? Gerçekten bu kadının evladının huzurundan çok kendi egosunu düşünmesi beni delirtiyor!
Başına ismini koy yanına da anne koy diyor. ....anne. O anneme mecbur kalınca öyle sesleniyor.Bi anne diyip bi teyze derseniz kadıtlı yaptığınıxı düşünür önce ne diyeceğinize karar verin
Peki eşinize demiyor musunuz sen benim anneme anne demiyosan ben neden diyeyim
Anneniz niye ağladı4 yıldır teyze diyordum, yeni yeni anne demeye alıştım, oruç kafa ağzımdan çıktı, ama bundan sonra asla anne demem. O inat etti, yine en güzel günümde annemi ağlattı, ölürüm anne demem daha. Hayır teyze desem nolacak, küfür mü.
Evet bu da bir seçenek ve bence iyi bir seçenekBaşına ismini koy yanına da anne koy diyor. ....anne. O anneme mecbur kalınca öyle sesleniyor.
Yemekte ablaları arayıp eşimi azarladı, ben eşime öık dışarda konuş diye kızdım, eşim bana bağırdı, annem de neden geldik bugün dedi, sizin neden her gününüz böyle geçiyor dedi, tam her şey güzel olmuştu, noldu şimdi yine, bayramda napacaksın orada dedi, her özel günde bunu yapıyor bu kadın yeter dedi ağladı. Benim de annemin de sabrı kalmadı artık!Anneniz niye ağladıHani "anamı ağlattı"demenize elinize malzeme çıkmışta anneniz mi teyze demiş,o ana da ben neyimmi demiş kv Elinde mendil gezenler antipatik geliyor bana,hani sebep olsa neyse...
Eşin neden anneme teyze diyor mu dediler?Yemekte ablaları arayıp eşimi azarladı, ben eşime öık dışarda konuş diye kızdım, eşim bana bağırdı, annem de neden geldik bugün dedi, sizin neden her gününüz böyle geçiyor dedi, tam her şey güzel olmuştu, noldu şimdi yine, bayramda napacaksın orada dedi, her özel günde bunu yapıyor bu kadın yeter dedi ağladı. Benim de annemin de sabrı kalmadı artık!
Ooo şimdi iş değişti.Kısaca yazayım; ilk gecemize gireceğimiz otele kv sülalesini toplayıp geldi, başımdan duvağı çıkarmadan başka otele geçtik kavga dövüş, balayında da arayıp eşimi ağlattı. Ki bu kadın beni evliliğe ikna etmek için 3 yıl ailemin kapısını aşındırdı. Görücü sayılır. Dolayısıyla vajinusmus oldum. Tam tedaviye başlayacağız, görümcemin kursu çıktı, her ay 2 hafta sonunda bizde kalıyor. Yani sorunun kaynağı belli, tedavi olamamamın sebebi de belli, ki görümcem her gittiğinde ev yine başımıza yıkılıyor.
Dua edin nolur, bitsin bunlar artık. 36 yaşına gireceğim artık yoruldum. Allah sizden razı olsun, ne muradınız varsa versin. Dost gibi yazdınız, dinlediniz. İçim ferahladı. Çok sağolun.
Aynen 2 gündür düşündüklerimi yazmışsınız, bayramda gitmesem haklıyken gelin gelmedi diye haksız olacağım, onu doldurup üstüme salacaklar, ama dediklerinizi uygulayacağım, öyle düşünmemiştim ama söyledikleriniz çok mantıklı geldi, koluna girip gülümseyeceğim eşimin, surat asacaktım ama dediğiniz gibi meymenetsiz yaftası yerim bu sefer de. Oh bee, bana böyle taktiklerle gelin nolurOoo şimdi iş değişti.
Bence de ilk önce bu sorununuzu çözmelisiniz.
İnanılmaz bir sıcaklık gelecek evinize.
Artı bayram için endişelenmenize hiiiç gerek yok.
Ben olsam ne yaparım,ki yaptım,girerim eşimin koluna güler yüzle giderim,eşimin olduğu ortamlarda bulunurum hep.
Ne deseler kv görümceler,aynı şu ifadeyle bakacaksınız,gülümseyen,sabit
Ne gitmedi olacaksınız,ne de öonlara gönülden katılacaksınız.
Eşinizin gönlü olacak,onlara fırsat doğmayacak,sizle gidince eşinizi dolduramayacaklar.
Bazen konuşarak çözülemeyenler susarak çözümlenir,deneyin görün.
İnce buzdan bir duvar bu durumlarda en sevdiğim:)))
Ne görünür,ne ortadan kaldırılır,ne de kavga sebebi olur.
Eviniz huzurla dolsun,bu herkesin hakkıdır.
Bunları annesine söyledim zamanında, annesi kızlarını arayıp tansiyonum yükseldi hastaneye yatırın beni dedi, doldurdu ve annemin üstüne saldı. O terbiyesiz görümcelerim annemi öyle azarladılar ki, içim halen yanar. Bunları eşime söylüyorum ama annesine hayır, çünkü işin ucu anneme geliyor. Müthiş terbiyesiz ve özgüvenli insanlarKv yüzüne derdim " Ben seni sayıp aradım sen yüzüme kapattın bir daha aramam ben de kızdım." diyin bana teyze dedin vs derse ilgilenmeyin duymazdan gelin.
Eşin bunu dedin diye kavga etmek isterse içimden geleni söylemek suç mu köle mi geldim ben sizin aileye hesap mı vereceğim dediklerim için de geç
Bir konuda daha yazmıştım ailemin yanında utandırılmak dayanamadığım şeydir ve yapanın yanına bırakmam