Ben de, peki evde ne yapıyorlar ki,kim yapıyor işlerini?Ben de sevmiyorum ama kimseden birşey beklemiyorum,annem de beklemez sağolsun"dedim şeklinde anlatırsınız.
Hem içiniz şişmez,hem bağırmadan anlatmış olursunuz,hem de eşiniz aradaki farkı görür ve sakinliğin dinginliği hissettiği sizin yanınızda yer alır.
Biraz sabır,biraz sessizlik,biraz da bunu deneyin...
evet ben yanlış anlamışım tel olayını. Umarım bir gün sizin olgunluğunuza erişirim, ne güzel ve asil vermişsin paylarını. Ben çok safım o konuda saatlerce kaynanamla konuşurum, anılarımı anlatırım, evdeki komik olan şeyleri anlatır gülerim, sohbette ilerler, severim konuşmayı gülmeyi çünkü. Bir daha mı asla.. dediğiniz gibi gerektiği yerde az ve öz, özele girmeden madem! Çok iyisiniz, tanımadığı kıza bu kadar yazıp, rahatlacak vicdana bunları yapan bana neler yapmaz ki..siz de iyisiniz, kıymetinizi sonradan anlamışlar, yazık.. çok sağolun. Hepsini küpe taktım, açıp açıp okuyacağım.
[/QUOTE]
Sağol canım,sen de tatlı ve iyi bir kızsın,belli oluyor.
Fakat insan işte başlarda tanıyıncaya kadar kendini kalbini fazla açıyor,sonra bakıyor ki o kadarı olmasaymış iyiymiş.
Konuş gül elbette,bu senin hakkın,fakat havadan sudan konulardan bahset,örneğin ailenin eksiğinden,kendi yaptığın sakarlıktan filan değil.Ben de konuşup gülerim,fakat asla borcumdan,alacağımdan,misafirimden,gelecek planlarımdan bahsetmedim,çünki bu onlara gereksiz karışma hakkını verir.
Görümcelerinin de yanında güleryüzlü ol,ama kendini kaptırıp biz kardeşiz moduna girme,çünki olmuyor.
Olanda var,şahit oldum,ama seninkilerden olmaz,annene konuşabildiklerine göre.
Böyle böyle tecrübe kazanacaksın,kendine bir tavır belirleyeceksin.
Eşin sana hak veriyor ve anlıyorsa ki anlıyormuş,gerisi kolay.
Kendini sıkmana,bayram kabusu yaşamana hiiiç gerek yok.
Geçsin bak,bu kadarmış,kendimi boşa üzmüşüm diyeceksin...